Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 29, 17:13)
''Память сердца'' /2013/

džiaugiuosi, kad jis tik 4 serijų,
o tai dar ką būtu prigalvoję,
seriale taip viskas sudėliota į lentynėles,
geriačiai laimi, o visi blogiukai gauna pagal nuopelnus,
niekas nebuvo pamirštas
nustebau pamačius, kad vėl dailiojo čiuožimo šokėją Tichonovą
jis visgi čiuožė geriau nei vaidina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 31, 14:25)
Yra, maciau, labai patiko, tik pavadinimas kitoks, ne Bunker. O kaip vadinosi? g.gif

as apie sita.O tu koki turejai omeny?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 31, 14:35)
as apie sita.O tu koki turejai omeny?

Oi, ne, as turejau galvoje nauja seriala, 2013 ar 2014, kur 15 jaunuoliu, skirtingu issilavinimu, patirties, po vienos nakties atsikelia uzdaryti bunkeryje. Jie nepamena, nei kaip ten atsidure, nei del ko, kas tie kiti jaunuoliai, salia esantys. Issiverzti is bunkerio neiseina ir juos stebi kameros.
Geras serialas, tik pavadinimo nepamenu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 31, 14:50)
Oi, ne, as turejau galvoje nauja seriala, 2013 ar 2014, kur 15 jaunuoliu, skirtingu issilavinimu, patirties, po vienos nakties atsikelia uzdaryti bunkeryje. Jie nepamena, nei kaip ten atsidure, nei del ko, kas tie kiti jaunuoliai, salia esantys. Issiverzti is bunkerio neiseina ir juos stebi kameros.
Geras serialas, tik pavadinimo nepamenu.  doh.gif

Suitrigavai smile.gif Einu googlinti toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 31, 14:58)
Suitrigavai  smile.gif Einu googlinti toliau  smile.gif

Nu va, radau:
http://kinozal.tv/de....php?id=1145308
Irgi atmetus keliolika nelogiskumu, filmas klasiskas, sedejau puse jo uzsidengusi akis biggrin.gif Ir nebuvo nieko baisaus, tiesiog itampa augino. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 31 kovo 2014 - 16:29
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 31, 17:18)
Nu va, radau:
Irgi atmetus keliolika nelogiskumu, filmas klasiskas, sedejau puse jo uzsidengusi akis biggrin.gif Ir nebuvo nieko baisaus, tiesiog itampa augino. biggrin.gif

Neradau,ir jauciu nebuciau suradus. smile.gif Dekoju.Sakai baisus unsure.gif Gal pries miega neziureti,bo jauciu be valerjankes neuzmigsiu jai baisus biggrin.gif
O zinai,kad lyg tesinys sio filmo bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 31 kovo 2014 - 17:15
QUOTE(Nanita @ 2014 03 31, 18:14)
Neradau,ir jauciu nebuciau suradus. smile.gif Dekoju.Sakai baisus  unsure.gif Gal pries miega neziureti,bo jauciu be valerjankes neuzmigsiu jai baisus  biggrin.gif
O zinai,kad lyg tesinys sio filmo bus?

Nebaisus jis, o kai isaiskejo viskas, vietomis net juokingas biggrin.gif Cia kai nezinai, ko laukti, tai tokia baisi muzikele rodo, kad kazkas jau ivyks baisaus, o ten kokia ziurke prabega ar panasiai biggrin.gif As baile ziauri, siaubaku neziuriu drinks_cheers.gif
Apie tesini nieko nezinau, realiai, man viskas ten aisku, geris nugalejo blogi, galetu tesinio ir nekurti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 31, 17:18)
Nu va, radau:

ziurejau,patiko smile.gif as irgi nenoreciau tesinio smile.gif

Siandien pabaigiau Samara 2,patiko thumbup.gif

Labas vakaras 4u.gif

sugundet su Korabl,jau siunciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 31 kovo 2014 - 17:58
QUOTE(Visgi @ 2014 03 30, 23:49)
ir aktoriai gan neblogi vaidina, man dvi poros ten patiko
Михаил Пшеничный-Татьяна Черкасова
[color=black]Карина Разумовская-Константин Милованов

Ar čia tas pats filmas, ar tęsiniai? Gal nuorodas gali įmest, nes pasimečiau aš tarp tų "Pandoros skrynių" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2014 03 31, 11:58)
Visgi, kaip ligonis? Nesmagu sirgti ar slaugyti ligonį, kai toks oras unsure.gif Sveikit greičiau 4u.gif
QUOTE(Nanita @ 2014 03 31,09:42)
Jo,nepavydetina,kai turi but ikalinta nemie,kai uz lango pavasaris.Bet ka padarysi,tokia mamu dalia smile.gif Pakeiciau smile.gif bet nelimpa. Sudetinga su tais avatorais,kartais galvoji,gal geriau jokio smile.gif
Ačiu mergaitės, kad tokios rūpestingos, taip vyrui ir pasakiau- supermamos tau perduoda labų dienų biggrin.gif Liko baisiai patenkintas, sako perduok ir tu linkėjimus supermamytėm biggrin.gif Gaudykit oro_buckis.gif ! Liepiau izoliuotis kur nori ir kaip nori, bet šiandie jau ženkliai geriau, nes tikrai nedegu noru nei aš nei vaikai susirgt, o viskas nuo gerklės prasidėjo, kaip mažam vaikui garbės žodis doh.gif
Oi Nanita su tai nic'ais tai tikrai, kol aš sau prisitaikiau tai gavos ilga kelionė per kopas. Tai prisitaikiau pagal sezonus (žinoma sau artimus išssirinkau) ir vargo nematau. Tik pavasario ilgai ieškojau. Pas mane kažkaip pastovūs jie, nekaitalioju, tiek čia sm
user posted image
tiek kinozal'e, tiek vkontakt'e, tiek youtube'je pastovius turiu.
QUOTE(vikaliu @ 2014 03 31, 19:08)
Ar čia tas pats filmas, ar tęsiniai? Gal nuorodas gali įmest
Vienas 4-rių serijų filmas

Čia toks lengvam žiūrėjimui
Anot pagrindinės herojės- jis šalava ir chamas.
Hm, man šio aktoriaus balsas gražus, lyg prikimęs toks, o pvz Иван Жидков balsas kartais blaško mane, lyg užgulusi nosis, musėt sinusai biggrin.gif
Atsakyti
Дом с лилиями (1 серия из 24) / 2014 / РУ / SATRip

user posted image
Atsakyti
Net ir 'Volfas Mesingas' vaidina, ir ne tik...

семейная сага
''Дом с лилиями'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1195875

user posted image

''Скорая помощь'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1195876

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 31 kovo 2014 - 21:23