Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(noir1 @ 2015 03 17, 07:54)
Sveiki
31 langelyje suma su minusu tai ta suma as turesiu sumoketi mokesciams taip suprnatu g.gif
33 langelyje 0 vadinasi nieo negausiu.
Viska gerai supratau rolleyes.gif
Aciu
P.S.sumos cia litais ar eurais nelabai suprnatu,vienur vienaip raso kitur nieko jau tik skaiciai.

Sumos nurodytos litais, kai užpildai ir paspaudi šauktuką rodo kiek eurais grąžintina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2015 03 17, 01:16)
klausimas, grazinamos sumos nurodytos litais ar eurais?  blush2.gif

deklaruojame LITAIS, atgauname/sumokame EURAIS

QUOTE(noir1 @ 2015 03 17, 06:54)
Sveiki
31 langelyje suma su minusu tai ta suma as turesiu sumoketi mokesciams taip suprnatu g.gif
33 langelyje 0 vadinasi nieo negausiu.

į 31 nekreipiam dėmesio, jei nesuprantam. svarbu atkreipti dėmesį, kas yra 33 ir 46 langeliuose!
Atsakyti
o jeigu 45 langelyje 93 ,o 46 langelyje -94? i 45 neziuret?smile.gif aciu
Atsakyti
Atsidarius deklaracija paciai reikia tik uz vaikus irasyti ir paspausti sauktuka? I kokia eilute uz vaikus rasyti?
Atsakyti
Ir 33 ir 46 pas mane nuliai.As pardavaiu maza sklypa tai gal sakau yra kazkokie mokesciai,pernai uzpernai visada viska suprasdavau dabar jau nebe.Tai zodziu kaip suprnatu nuli ir atgausiu biggrin.gif na to ir tikejausi smile.gif
Atsakyti

PERSPĖJIMAS: Turi būti nurodoma visa iš netauriųjų metalų laužo pardavimo gauta pajamų suma, neatėmus įsigijimo kainos.

GPM308P priede

Is kur ispest? smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

vienas vaikas gimęs 2011 metais, kitas 2014-02-14. kiek įrašyti? vyras viską sau taikysis.
Atsakyti
O kaip del to Sav priedo sodrai? (savarankiskai dirbancio asmens deklaracija) Pernai ji teikti neprivaloma buvo, uzpernai reikejo. Kaip siemet? g.gif
Dar nebai suprantu, jei buvau pasiemus kelis kartis verslo liudijimus, ir reiks dabar sumoket sodrai sveikatos draudima dabar uz juos, kur man tai moket? Ar sodra pati kazkaip pasiims, nuskaiciuos is kazkur...
Atsakyti
vos infarkto negavau doh.gif VMĮ gražiai konsultuoja, susakius asmens kodą viską padeda 4u.gif

Svarbiausi skaičiai (grįžta/damokėti) yra tik 33 langelis

kitas dalykas 17 langelis - vaikai, už du 2400 įrašyti.

Atsakyti
Turiu klausimą. L priede nėra įrašyta būsto paskola. Pirmi metai taip. Pajamos buvo palyginti nedidelės, sugrąžins šiek tiek už vaikus, tai gal pajamos neišneša daugiau sugrąžinti, todėl ir nėra L priede paskolos?
Atsakyti
labas rytas
pas mane uz vaikus buvo rasoma 2400, o dabar ziuriu 3600 irasyta, ar man pertaisyti? turiu 2 vaikus
Atsakyti
Man irgi nera irasytas L priede suma g.gif

As atsidariau pazyma ,kur isduoda bankas,ten yra nurodyta suma ir ja irasysiu i L prieda.Juk galima taip ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepuzele21: 17 kovo 2015 - 09:45