Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(giedre_giee @ 2014 05 12, 15:35)
na tai pateikėte deklaracija iš naujo, kažką netaip nuspaudėte, Greičiausiai paspaudėte "pildyti ankstesnio pagrindu".
Tai dabar iš naujo tikrins deklaraciją, terminas 90 dienų.

O ta prasme negalioja tas, kad delaruoti reikejo iki geguzes 2 d.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 05 12, 09:01)
vadinasi galiu pateikti is naujo ir grazins man skirtuma kurio neismokejo? 4u.gif

taip pateikite ir atgausite skirtuma wink.gif
Papildyta:
QUOTE(sonatita @ 2014 05 12, 16:54)
O ta prasme negalioja tas, kad delaruoti reikejo iki geguzes 2 d.?  blush2.gif

negalioja, viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatita @ 2014 05 12, 15:54)
O ta prasme negalioja tas, kad delaruoti reikejo iki geguzes 2 d.?  blush2.gif

pačią primąją deklaraciją juk laiku pateikėt - kovo mėn., o vėliau tikslinti galima 5 metus, jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(Rino @ 2014 05 12, 20:28)
taip pateikite ir atgausite skirtuma wink.gif

dekoju uz atsakymus man, nemoksai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 05 12, 15:35)
na tai pateikėte deklaracija iš naujo, kažką netaip nuspaudėte, Greičiausiai paspaudėte "pildyti ankstesnio pagrindu".
Tai dabar iš naujo tikrins deklaraciją, terminas 90 dienų.

Man ir reikia pataisyti deklaracija, kaip tai daroma? Niekaip nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 05 19, 14:00)
Man ir reikia pataisyti deklaracija, kaip tai daroma? Niekaip nerandu.

Taip pat kaip ir pirma karta teiket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 05 19, 13:15)
Taip pat kaip ir pirma karta teiket smile.gif

ta parsme spausti "pildyti dokumenta pasirinkto dokumento pagrindu"?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 05 19, 14:18)
ta parsme spausti "pildyti dokumenta pasirinkto dokumento pagrindu"?

Ne,tiesiog pildyt deklaracija.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 05 05, 14:47)
Pinigų grąžinimas nesusijęs su užpildymo ankstumu, kuo daugiau papildomų lapų, tuo ilgiau tikrina ir užtrunka, jei tik alga, tada greit, jei ligos, turtas ar dar kas tada ilgiau užtrunka. El. paštą reikia nurodyti, kad į jį ateitų, bet šiaip jei EDS priimta tada ramu, laukit

Mano tik atlyginimas, jokių nedarbingumų pernai nebuvo, pildžiau 03-21 iki dabar jokios žinios. Pernai pildžiau vėliau, bet jau gegužės 2 dieną pinigai buvo pervesti, nors buvo pora nedarbingumų. Niekas nesupras, kas ir kaip mokama. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 05 19, 18:20)
Mano tik atlyginimas, jokių nedarbingumų pernai nebuvo, pildžiau 03-21 iki dabar jokios žinios. Pernai pildžiau vėliau, bet jau gegužės 2 dieną pinigai buvo pervesti, nors buvo pora nedarbingumų. Niekas nesupras, kas ir kaip mokama.  doh.gif

bandykit pasiskambint, kartais tai išjudina ledus mirksiukas.gif
Atsakyti
laba smile.gif gal kas ismano kaip apskaiciuot moketina dali valstybei,kai dirbta su individualios veiklos pazymejimu? niekur nerandu normaliai info,pagal koki aformule skaiciuot???? mokestis butu nedidelis,bet kaip ji apskaiciuot?? gal gali kas nors pagelbet???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LelelinA @ 2014 05 29, 15:43)
laba smile.gif gal kas ismano kaip apskaiciuot moketina dali valstybei,kai dirbta su individualios veiklos pazymejimu? niekur nerandu normaliai info,pagal koki aformule skaiciuot???? mokestis butu nedidelis,bet kaip ji apskaiciuot?? gal gali kas nors pagelbet????  blush2.gif

galite pasinaudoti skaičiuokle
skaičiuoklė
Atsakyti