Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(S.N.A.S @ 2014 05 06, 16:43)
Ar susimokėti "skolą" iš deklaracijos irgi reikėjo iki gegužės 2d.? Randu, kad deklaruot reikia iki gegužės 2 d, tą padariau,  o susimokėt įsiskolinimą iki kada???  g.gif

Iki geguzes 2 d,paskui kapses delspinigiai.
Tam ir duotas buvo terminas "skolininkams" susideklaruot iki geguzes 2 d.,kad spetu susimoket.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

šiandien gavau laišką iš VMI:
Pranešame, kad 2013 metų metinėje pajamų deklaracijoje (forma - GPM308) deklaravote ne visą taikytiną metinį neapmokestinamąjį pajamų dydį (toliau – MNPD) ir/ar metinį papildomą neapmokestinamąjį pajamų dydį (toliau – MPNPD). Patikslinus metinę pajamų deklaraciją, kurioje deklaruotumėte visą Jums priklausantį MNPD ir/ar MPNPD, galėtumėte susigrąžinti didesnę gyventojų pajamų mokesčio sumą, o jei turėjote sumokėti mokestį - mokėtina gyventojų pajamų mokesčio suma sumažėtų.

Gal kuri galėtų man padėti apskaičiuoti, ką ir kur aš turiu pataisyti? Atsiųsčiau duomenis. Nesigaudau.. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 05 08, 16:21)
Sveikos, merginos,

šiandien gavau laišką iš VMI:
Pranešame, kad 2013 metų metinėje pajamų deklaracijoje (forma - GPM308) deklaravote ne visą taikytiną metinį neapmokestinamąjį pajamų dydį (toliau – MNPD) ir/ar metinį papildomą neapmokestinamąjį pajamų dydį (toliau – MPNPD). Patikslinus metinę pajamų deklaraciją, kurioje deklaruotumėte visą Jums priklausantį MNPD ir/ar MPNPD, galėtumėte susigrąžinti didesnę gyventojų pajamų mokesčio sumą, o jei turėjote sumokėti mokestį - mokėtina gyventojų pajamų mokesčio suma sumažėtų.

Gal kuri galėtų man padėti apskaičiuoti, ką ir kur aš turiu pataisyti? Atsiųsčiau duomenis. Nesigaudau.. Ačiū 4u.gif

17 laukeli,gal vyras nedeklaravo visai?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 05 08, 15:40)
17 laukeli,gal vyras nedeklaravo visai?

Aha, nedeklaravo. Tai kaip suprantu, turiu sumą pataisyti dvigubinant ir tiek? Galvojau, gal nieko tokio, jei MB nedeklaravo ir aš nesitaikau dvigubai. Pasirodo, negerai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 05 08, 16:45)
Aha, nedeklaravo. Tai kaip suprantu, turiu sumą pataisyti dvigubinant ir tiek? Galvojau, gal nieko tokio, jei MB nedeklaravo ir aš nesitaikau dvigubai. Pasirodo, negerai. Ačiū 4u.gif

Taip,galit visa PNPD taikyt sau.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 05 08, 16:16)
Taip,galit visa PNPD taikyt sau.

Ačiū. Suma padidėjo net 30 lt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mane tokia pati problema. Kazkodel pakeitus NPD suma, grazintina suma nepasikeicia...ar as tureciau kazkaip pati pasiskaiciuoti?

ir dar klausimas: uz 2012 m man taip pat pasirodo buvo pritaikytas per mazas NPD <vyras nedirba>, ir gavau keliais simtais per mazai. ar galiu dar kazka padaryti ar jau taip sakant saukstai po pietu? preliminar deklaracija atnaujinta vmi tk dabarr....po metu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwin: 09 gegužės 2014 - 19:29
QUOTE(Dwin @ 2014 05 09, 19:28)
ir dar klausimas: uz 2012 m man taip pat pasirodo buvo pritaikytas per mazas NPD <vyras nedirba>, ir gavau keliais simtais per mazai. ar galiu dar kazka padaryti ar jau taip sakant saukstai po pietu? preliminar deklaracija atnaujinta vmi tk dabarr....po metu..

5 paskutiniu metu deklaracijas galima taisyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 05 09, 19:28)
Sveikos, pas mane tokia pati problema. Kazkodel pakeitus NPD suma, grazintina suma nepasikeicia...ar as tureciau kazkaip pati pasiskaiciuoti?

gal raudono šauktuko nepaspaudžiate? nes deklaracija perskaičiuoja pati, bet reikia užduoti jai komandą, t.y. spustelt šauktuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino @ 2014 05 11, 14:31)
5 paskutiniu metu deklaracijas galima taisyti wink.gif

vadinasi galiu pateikti is naujo ir grazins man skirtuma kurio neismokejo? 4u.gif

QUOTE(Gemma @ 2014 05 12, 07:41)
gal raudono šauktuko nepaspaudžiate? nes deklaracija perskaičiuoja pati, bet reikia užduoti jai komandą, t.y. spustelt šauktuką  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pateikiau deklaraciją kovo 20 d., ji buvo priimta. Šiandien įėjau įrašyti el. paštą, kad gaučiau laiška jei buvo klaida ar dar kas, tačiau peržiūrėjus deklaraciją, išmetė šauktuką, kad nėra įrašytos datos už kuriuos metus dekelaruoju, ištaisiau ir paspaudžiau pateikti. Dabar rodo, kad dokumentas pateiktas kovo 20 d. priimtas bet neaktualus, o dokumentas pateiktas gegužės 12 d. priimtas ir aktualus. Ar begausiu pinigėlius jei šitaip rodo? Kazkaip nejauku pasidare... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatita @ 2014 05 12, 16:28)
Sveikos,
Pateikiau deklaraciją kovo 20 d., ji buvo priimta. Šiandien įėjau įrašyti el. paštą, kad gaučiau laiška jei buvo klaida ar dar kas, tačiau peržiūrėjus deklaraciją, išmetė šauktuką, kad nėra įrašytos datos už kuriuos metus dekelaruoju, ištaisiau ir paspaudžiau pateikti. Dabar rodo, kad dokumentas pateiktas kovo 20 d. priimtas bet neaktualus, o dokumentas pateiktas gegužės 12 d. priimtas ir aktualus. Ar begausiu pinigėlius jei šitaip rodo? Kazkaip nejauku pasidare... g.gif  unsure.gif

na tai pateikėte deklaracija iš naujo, kažką netaip nuspaudėte, Greičiausiai paspaudėte "pildyti ankstesnio pagrindu".
Tai dabar iš naujo tikrins deklaraciją, terminas 90 dienų.
Atsakyti