Galiu pakonsultuot del deklaraciju pildymo taip pat mokestiniais klausimais turintiems IV pagal pažymą ar su verslo liudijimais...
AZ
Sveikos,
gal galetumet paaiskinti kas nusimano kaip yra su gyvybes draudimu, ispradziu zmones pasinaudoja lengvata, o kai nutraukia sutarti kazkokia dali kaip girdejau reikia grazint... gal tada neapsimoka lengvata nauduotis?
Aciu
gal galetumet paaiskinti kas nusimano kaip yra su gyvybes draudimu, ispradziu zmones pasinaudoja lengvata, o kai nutraukia sutarti kazkokia dali kaip girdejau reikia grazint... gal tada neapsimoka lengvata nauduotis?
Aciu
QUOTE(Gella* @ 2014 04 26, 01:50)
Sveikos,
Aciu
Aciu
jei neislaukia tam tikro laiko tada reikai grazinti,pas mus buvo 10m,o apdrausti buvome ant 15,tai kai nutraukeme tai bankas pats sumokejo mokesciams,man asmeniskai nieko nereikejo moketi.
Laba diena,
gal galite paaiškinti kas nors, būčiau dėkinga.
Pas mane yra mokėtina suma. Pusė 2013 metų buvau dekretinėse, paskui grįžau į darbą?Ar tokiu atveju "išlenda" mokėtina suma?Per tą laikotarpį nesirgau, nieko nepirkau nepridaviau..Gal man reikia ieškoti klaidų preliminarioje deklaracijoje?
Pas mane yra mokėtina suma. Pusė 2013 metų buvau dekretinėse, paskui grįžau į darbą?Ar tokiu atveju "išlenda" mokėtina suma?Per tą laikotarpį nesirgau, nieko nepirkau nepridaviau..Gal man reikia ieškoti klaidų preliminarioje deklaracijoje?
QUOTE(MMVK @ 2014 04 28, 09:43)
Laba diena,
O jus gal gaudavot mot(tev) pasalpa 2-us metus ir dirbot?
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 04 28, 10:01)
O jus gal gaudavot mot(tev) pasalpa 2-us metus ir dirbot?
Nedirbau, pašalpą gaudavau du metus.
QUOTE(MMVK @ 2014 04 28, 10:58)
Nedirbau, pašalpą gaudavau du metus.
Jau po pasalpos pasibaigimo i darba grizot ar dar gaudinedama pasalpa?
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 04 28, 11:06)
Jau po pasalpos pasibaigimo i darba grizot ar dar gaudinedama pasalpa?
Grįžau kitą dieną po vaiko 2metukų gimtadienio, paskutinis pervedimas buvo atliktas jau grįžus. Suma sudarė apie 360 lt..O mokėtina yra 35 Lt.
QUOTE(MMVK @ 2014 04 28, 12:57)
Grįžau kitą dieną po vaiko 2metukų gimtadienio, paskutinis pervedimas buvo atliktas jau grįžus. Suma sudarė apie 360 lt..O mokėtina yra 35 Lt.
Man taip atrodo,kad del to ir yra ta suma,nes uz pasalpa taike NPD ir darbe uz ta pati menesi irgi pritaike NPD.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 04 28, 13:42)
Man taip atrodo,kad del to ir yra ta suma,nes uz pasalpa taike NPD ir darbe uz ta pati menesi irgi pritaike NPD.
Ačiū už pagalbą, gali būti
Sveikos, 2013 m. gavau piniginę dovaną iš tėvų, suma didesnė nei 10 tūkst., taigi reikia ją deklaruoti. Ar tai paveiks man VMI grąžinamą sumą dėl to, kad išdirbau ne visus metus?
Ir kaip neapmokestinamų pajamų priedą įtraukti į deklaraciją? Paspaudžiau varnytę ant atitinkamo priedo, bet jis kol kas neatsirado.
Ir kaip neapmokestinamų pajamų priedą įtraukti į deklaraciją? Paspaudžiau varnytę ant atitinkamo priedo, bet jis kol kas neatsirado.
Ar yra kokia nors galimybę deklaruoti pajamas už šeimos narį, dirbusį su verslo liudijimu?