Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(giedre_giee @ 2014 04 23, 14:01)
ar savo sąskaitos numerį įrašote? ar tikrai sąskaita yra atsiskaitomoji ir litais (ne kreditinė, ne mokėjimo kortelės ir t.t.). jeigu taip, skambinkit 1882

Tinka ir kreditinė ir mokėjimo kaip Jūs pavadinote. Svarbu litais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icma: 23 balandžio 2014 - 15:15
situacija: išvykau iš LT metams, pirkau sveikatos draudimą kitoj šaly, išvykimo nedeklaravau, dabar preliminarioje deklaracijoje yra sumą, kurią man reikia sumokėti už PSDĮ. Parašiau užklausimą į VMI, bet jau greit bus 20 d. atsakymo nėr. Jei pateiksiu grįžusi VMI dokumentus, kad buvau apsidraudusi sveikatą kitoj šalį tam laikotarpiui, ar yra tikimybė, kad nereiks mokėti nurodytos sumos už PSDĮ?

ačiū
Atsakyti
QUOTE(arica @ 2014 04 23, 21:42)
situacija: išvykau iš LT metams, pirkau sveikatos draudimą kitoj šaly, išvykimo nedeklaravau, dabar preliminarioje deklaracijoje yra sumą, kurią man reikia sumokėti už PSDĮ. Parašiau užklausimą į VMI, bet jau greit bus 20 d. atsakymo nėr. Jei pateiksiu grįžusi VMI dokumentus, kad buvau apsidraudusi sveikatą kitoj šalį tam laikotarpiui, ar yra tikimybė, kad nereiks mokėti nurodytos sumos už PSDĮ?
ačiū

Skambinkitės tiesiog ir nereiks laukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 04 23, 21:45)
Skambinkitės tiesiog ir nereiks laukt  mirksiukas.gif

skambinčiau ale minutės kaina iš užsienio apie 8 Lt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arica @ 2014 04 23, 23:16)
skambinčiau ale minutės kaina iš užsienio apie 8 Lt  verysad.gif

Tada laukite kol grysite,gryzus ir uzsideklaruosite.
Atsakyti
QUOTE(arica @ 2014 04 23, 22:42)
ar yra tikimybė, kad nereiks mokėti nurodytos sumos už PSDĮ?

Jei yra dokumentai, nereikia. Tačiau reiktų susideklaruot iki gegužės 1, nes nuskaičiuos nuo sąskaitos.
Atsakyti
QUOTE(arica @ 2014 04 23, 22:42)
ačiū

Ar jūs buvote draustas ES ar EEE valstybėje, Norvegijoje? ar tik pirkote privatų draudimą? Nes privatus tai neužsiskaito. Jeigu buvote drausta kaip dirbanti ar kitais atvejais tos ES, EEE šalies draudimu, tuomet Lietuvoj mokėti nereikės. Jeigu tik privačiu draudimu arba kitos valstybės, tuomet LT neužsiskaito.

Šiaip vistiek galima nemokėti, jeigu galite įrodyti, kad jūsų tuo laikotarpiu LT nebuvo. Tokiu atveju pildant deklaraciją 35A laukelyje įrašykite nulį, PSD nebus paskaičiuotas, ir laukite, ar gausite kokį pranešimą iš VMI ar ne. Savo inciatyva dokumentų pristatyti nereikia, tik jeigu paprašys.

Sėkmės
Atsakyti
imeskite prasom nuoroda i laukianciuju ismoku tema nes nu niekaip nerandu
Atsakyti
Sveiki,

dirbu pagal individualios veiklos pazyma, atejo tas nelementas metas deklaruot, ale as nieko ten nesuprantu blink.gif Ar VMI nuvykus pas juos turi pareiga tokiems nesusiprateliams padeti? Gal zinote kas gali pagelbeti uz atligi? Pernai lyg reklamavo paslauga, kad uz 40lt sutvarko unsure.gif

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 04 24, 08:51)
imeskite prasom nuoroda i laukianciuju ismoku tema nes nu niekaip nerandu

http://www.supermama...;#entry66415485
Atsakyti
Laba diena,
vyras 2012 m. paveldejo dali buto, kuris buvo parduotas. Ar reikia deklaruoti gautas pajamas ir koks bus kodas?
Biski susipainiojau.
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2014 04 24, 10:02)
Sveiki,

dirbu pagal individualios veiklos pazyma, atejo tas nelementas metas deklaruot, ale as nieko ten nesuprantu  blink.gif Ar VMI nuvykus pas juos turi pareiga tokiems nesusiprateliams padeti? Gal zinote kas gali pagelbeti uz atligi? Pernai lyg reklamavo paslauga, kad uz 40lt sutvarko  unsure.gif

Dekoju  4u.gif

galit vykti į VMI, bet reikės laukti kelias valandas eilėje. http://www.lrytas.lt...ju-kantrybe.htm Gal bandykit pati pildyti, ten nieko sudėtingo nėra, irašote tik pajamas ir išlaidas, preliminarioj deklaracijoj gal jau bus perkelta. Arba skambinkit 1882, reikės palaukti, bet mažiau smile.gif
Atsakyti