Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Jei noriu susimoketi deklaracijoje nurodyta GPM suma, tai imokos koda si rinktis "Gyventojų pajamų mokestis, mokamas nuolatinio Lietuvos gyventojo 1441"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2014 04 14, 13:35)
Jei noriu susimoketi deklaracijoje nurodyta GPM suma, tai imokos koda si rinktis "Gyventojų pajamų mokestis, mokamas nuolatinio Lietuvos gyventojo 1441"? blush2.gif

taip
Atsakyti
Labas.drauges situacija tokia..issiunte dekl. pries gera savaitę,penktadienį gavo el. laišką,kad yra klaida. Perpildyti ir gaus daugiau. Taip ir buvo, kad šiandien iš ryto buhaltere rado klaida.suma padvigubejo. Išsiuntė. Už valandos gavo pinigelius pagal pirminę klaidingą dekl. Ar jai išmokės skirtumą??ar yra kam taip buvę?
Atsakyti
QUOTE(bichter @ 2014 04 14, 21:18)
Labas.drauges situacija tokia..issiunte dekl. pries gera savaitę,penktadienį gavo el. laišką,kad yra klaida. Perpildyti ir gaus daugiau. Taip ir buvo, kad šiandien iš ryto buhaltere rado klaida.suma padvigubejo. Išsiuntė. Už valandos gavo pinigelius pagal pirminę klaidingą dekl. Ar jai išmokės skirtumą??ar yra kam taip buvę?

taip, turi išmokėti skirtumą.

mano draugė užpernai buvo pateikus deklaraciją su grąžintina suma, jai grąžino, o sekančiais metais netyčia išsišnekėjom, kad galima jos vyro mokslus jai užrašyt, nes jis tais metais LT nedirbo, tai papildėm deklaraciją, pateikėm ir atgavo skirtumą.
Atsakyti
Mergaitės gal ir man padėsite smile.gif
Užpildžiau deklaraciją, pagal ją man turi sugryžti 360lt.
Bet Sodrai už praitus metus turiu sumokėti 580lt.
Kažin man perves deklaracijos pinigėlius kaip priklauso, ar iš pradžių turiu susimokėti sodrai, kad juos gaučiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanetuk@s: 15 balandžio 2014 - 12:57
Straipsnis "Paaiskino, kokia tvarka grazina gyventojams pinigus"
Atsakyti
QUOTE(zanetuk@s @ 2014 04 15, 13:55)
Mergaitės gal ir man padėsite smile.gif
Užpildžiau deklaraciją, pagal ją man turi sugryžti 360lt.
Bet Sodrai už praitus metus turiu sumokėti 580lt.
Kažin man perves deklaracijos pinigėlius kaip priklauso, ar iš pradžių turiu susimokėti sodrai, kad juos gaučiau  blush2.gif

Sodra yra skirtinga institucija.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 04 15, 15:11)
Sodra yra skirtinga institucija.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mielos pagalbininkės,
Situacija: užpildžiau deklaraciją pridaviau, tačiau po kurio laiko gavau iš Norvegijos mokesčių išrašą apie gautas pajamas 2013 m. , pranešiau apie tai žinute VMI.
Jie prašo pridėti N priedą.
Klausimas, kaip jį užpildyti ar pasirinkti laukelį su darbo santykiais nesusijusios ir ne idividualios veiklos pajamos?(nes tai su LT darbu nesusiję ir ne individuali veikla).
Ir ar užtenka užpildyti tik N priedą, o kaip papildomą dokumentą prisegti gautus dokumentus iš NO?
Ir ar niekur nereikia užpildyti kiek gauta ten, kiek nuskaičiuota ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas @ 2014 04 16, 19:30)
Laba diena mielos pagalbininkės,
Situacija: užpildžiau deklaraciją pridaviau, tačiau po kurio laiko gavau iš Norvegijos mokesčių išrašą apie gautas pajamas 2013 m. , pranešiau apie tai žinute VMI.
Jie prašo pridėti N priedą.
Klausimas, kaip jį užpildyti ar pasirinkti laukelį su darbo santykiais nesusijusios ir ne idividualios veiklos pajamos?(nes tai su LT darbu nesusiję ir ne individuali veikla).
Ir ar užtenka užpildyti tik N priedą, o kaip papildomą dokumentą prisegti gautus dokumentus iš NO?
Ir ar niekur nereikia užpildyti kiek gauta ten, kiek nuskaičiuota ir t.t.?

turite uzpildyti nauja pilna deklaracija su visais duomenimis plius N priedu, nes visada ziurima i paskutine pateikta dkelracija. N priede renkates koda 01, jeigu tai darbo uzmokestis, nesvarbu, kad ne LT. Parodote, is kokios valstyes ir prie deklaracijs reikia prideti ta dokumenta is norvegijos, kuriame matosi, kad ten buvo moketi mokesciai.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 04 16, 22:21)
turite uzpildyti nauja pilna deklaracija su visais duomenimis plius N priedu, nes visada ziurima i paskutine pateikta dkelracija. N priede renkates koda 01, jeigu tai darbo uzmokestis, nesvarbu, kad ne LT. Parodote, is kokios valstyes ir prie deklaracijs reikia prideti ta dokumenta is norvegijos, kuriame matosi, kad ten buvo moketi mokesciai.

Labai ačiū!
Atsakyti
Sveiki,
pernai pajamas deklaravau beveik mėnesiu vėliau nei reikėjo, vyras taip pat. Šių metų pradžioje jam pinigėlius vis vien grąžino, o man ne. Įdomu, ar jų taip ir nebeatgausiu? Gal žinote?
Atsakyti