Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Laba diena,

prašau išmanančių patarti, dirbu su darbo sutartimi bei Individualia veikla. neatrandu, kur yra priedas, kad Sodrai galėčiau deklaruoti PSD ir VSD. Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 10 balandžio 2014 - 09:44
Jau šiandien pradėjo mokėti pirmuosius pinigėlius. thumbup.gif http://www.vmi.lt/cm...kesciu-permokos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šiandien pradėjau galvoti, ar teisingai pateikiau deklaraciją g.gif Auginame mergaitę, 5 metai. Tai deklaracijoje PNPD buvo 600 lt. Man kyla klausimas, jei dirbau tik 4 mėn Lietuvoje, ar neturėjau šios sumos perskaičiuoti ir mažinti? Ta prasme 600/12*4?

Tikiuos, mane supratot ir galėsit atsakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 04 10, 12:15)
Sveikos 4u.gif

Šiandien pradėjau galvoti, ar teisingai pateikiau deklaraciją g.gif Auginame mergaitę, 5 metai. Tai deklaracijoje PNPD buvo 600 lt. Man kyla klausimas, jei dirbau tik 4 mėn Lietuvoje, ar neturėjau šios sumos perskaičiuoti ir mažinti? Ta prasme 600/12*4?

Tikiuos, mane supratot ir galėsit atsakyti blush2.gif

Viskas gerai smile.gif jums 600 ir vyrui 600.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 04 10, 11:32)
Viskas gerai smile.gif jums 600 ir vyrui 600.

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2014 04 10, 11:57)
Jau šiandien pradėjo mokėti pirmuosius pinigėlius.  thumbup.gif  http://www.vmi.lt/cm...kesciu-permokos

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
LABUTIS,
norėjau pasitikslinti jei auginame vieną vaiką,koks MPNPD (18 langelis) suma turi būti?atsiverčiau deklaracją tai jau įrašyta 1800,ar čia teisinga?

ir dar klausimėlis. NE INDIVIDUALIOS VEIKLOS TURTO PARDAVIMO AR KITOKIO PERLEIDIMO NUOSAVYBĖN APMOKESTINAMOSIOS PAJAMOS meta KLAIDA: T18 laukelis turi būti užpildytas.
KLAIDA: T26 laukelis turi būti užpildytas. Jei pajamų negauta įrašykite 0.

prie T18 langelio parašyta Bendra turto įsigijimo kainos ir kitų su jo pardavimu ar kitokiu perleidimu nuosavybėn susijusių išlaidų suma.ką čia reiktų įrašyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerida: 10 balandžio 2014 - 14:04
QUOTE(nerida @ 2014 04 10, 15:02)
LABUTIS,
norėjau pasitikslinti jei auginame vieną vaiką,koks MPNPD (18 langelis) suma turi būti?atsiverčiau deklaracją tai jau įrašyta 1800,ar čia teisinga?

ir dar klausimėlis. NE INDIVIDUALIOS VEIKLOS TURTO PARDAVIMO AR KITOKIO PERLEIDIMO NUOSAVYBĖN APMOKESTINAMOSIOS PAJAMOS meta  KLAIDA: T18 laukelis turi būti užpildytas.
KLAIDA: T26 laukelis turi būti užpildytas. Jei pajamų negauta įrašykite 0.

prie T18 langelio parašyta Bendra turto įsigijimo kainos ir kitų su jo pardavimu ar kitokiu perleidimu nuosavybėn susijusių išlaidų suma.ką čia reiktų įrašyti? g.gif

Jeigu jokio turto nepardavet,nepridavinejot metala tai tiesiog istrinkit T prieda.
17 laukelis uz vaikus turi buti 1200,jeigu vaikas vienas ir jus viena sau taikot PNPD .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 10 balandžio 2014 - 14:28
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 04 10, 15:27)
Jeigu jokio turto nepardavet,nepridavinejot metala tai tiesiog istrinkit T prieda.
17 laukelis uz vaikus turi buti 1200,jeigu vaikas vienas ir jus viena sau taikot PNPD .

metalą pridavinėjo vieną kartą. todėl ten kažką ir prašo įrašyti g.gif ten yra įrašyta suma kurią gavo ,bet kažko dar trūksta

vaikas vienas,kažin kodėl tada automatiškai įrašyta suma 1800? aš deklaracijos nebepildau nes nebedirbau visus metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerida: 10 balandžio 2014 - 14:39
Lauksim ir mes pinigeliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2014 04 10, 15:38)
metalą pridavinėjo vieną kartą. todėl ten kažką ir prašo įrašyti  g.gif ten yra įrašyta suma kurią gavo ,bet kažko dar trūksta

vaikas vienas,kažin kodėl tada automatiškai įrašyta suma 1800? aš deklaracijos nebepildau nes nebedirbau visus metus

Jus ne 18 ziurekit,o 17 langeli
Tai tada ten kur praso irasykit 0 ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 04 10, 15:40)
Jus ne 18 ziurekit,o 17 langeli
Tai tada ten kur praso irasykit 0 ir viskas.

na taip 17 LANGELIS MPNPD vyrui įrašyta 1800 g.gif o jūs sakote turėtų būti 1200?

o kitoje toje deklaracijoje NE INDIVIDUALIOS VEIKLOS TURTO PARDAVIMO AR KITOKIO PERLEIDIMO NUOSAVYBĖN APMOKESTINAMOSIOS PAJAMOS įrašyti nuliukus į T18 IR T26?
Atsakyti