Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(pupa-uoga:) @ 2014 04 07, 08:18)
juk mes buhalterės tik sėdim ir žiūrim į kompą, kavą dar geriam ir algą dar gaunam...

dar kartais Supermamoj sėdit vietoj to, kad atlyginimus skaičiuotumėt lotuliukas.gif

QUOTE(Liepos dukra @ 2014 04 07, 08:24)
Matosi, kad buhaltere nesat dirbusi.... Pabandykite be dokumentų kažką padaryti - Jums taip atsirūgs už neteisingą apskaitos vedimą.
Buhalterė nebūna užsibarikadavus, visada galima jos pasiklausti kaip daryti geriau ir GPM įstatymas yra prieinamas visiems, ne tik buhalteriams.

o jums tokio dalyko kaip prašymas netaikyti NPD neteko matyt... doh.gif

lengviausia yra kitus aprėkti, o ne pasidomėti, kaip galima viską lengviau ir greičiau pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 04 08, 08:20)
dar kartais Supermamoj sėdit vietoj to, kad atlyginimus skaičiuotumėt  lotuliukas.gif

O čia jau ne tamstos reikalas - už jas nepaskaičiuojat.
lengviausia yra kitus aprėkti, o ne pasidomėti, kaip galima viską lengviau ir greičiau pasidaryt

Lengviausia kitus mokyt, net nepasidomėjus, kas ir kaip turi būti daroma.
Atsakyti
1.dar kartais Supermamoj sėdit vietoj to, kad atlyginimus skaičiuotumėt  lotuliukas.gif
o jums tokio dalyko kaip prašymas netaikyti NPD neteko matyt...  doh.gif

2.lengviausia yra kitus aprėkti, o ne pasidomėti, kaip galima viską lengviau ir greičiau pasidaryt

1.Ne Jūsų reikalas reguliuot mano darbo laiką.
2. Tai va čia Jūsų ir reikalas domėtis savo alga ir NPD. Matyt esat vienas iš tų tupų žmonių kuris nemoka atsiversti viešai prieinamo GPM įstatymo ir persiskaityt. Nuraminsiu:jis ne arabų kalba parašytas, o Lietuvių, jei bent pradinį išsilavinimą turite, tai suprasite.
Ir perduokit užujautą savo buhalterei, kad tenka su tokia stačiai buka asaba dirbt ir lakstyt su prašymais paskui lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai siūlau eit Gemmai buhaltere dirbt, viską išmano žmogus bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos ,jai galit padekit pirmi metai pildau deklaracija tai nieko nesuprantu doh.gif as is vis ten nieko nepildžiau tik pamigau pateikti ir viskas dokumeta priime tai reiskia ten viskas gerai ? tik va nesuprantu 46langeli raso 0 ,31raso -330 o 33langeli 330 tai nesupratu ar tai reskia ,kad gris 330ar ne ? aciu smile.gif nes nesuprantu kodel 31 raso -330
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2014 04 08, 07:45)
sveikos ,jai galit padekit pirmi metai pildau deklaracija tai nieko nesuprantu  doh.gif as is vis ten nieko nepildžiau tik pamigau pateikti ir viskas dokumeta priime tai reiskia ten viskas gerai ? tik va nesuprantu 46langeli raso 0 ,31raso -330 o 33langeli 330 tai nesupratu ar tai reskia ,kad gris 330ar ne ? aciu smile.gif nes nesuprantu kodel 31 raso -330

Jei 33 langelis su + tai grįš jums, jei 33 su - susimokėsit valstybei, taip suprantu jum grįš 330 mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas zinot ,kada turi pradet moketi deklaracijas ?aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2014 04 08, 09:27)
o gal kas zinot ,kada turi pradet moketi deklaracijas ?aciu  smile.gif

Pradeda kažkur mėnuo po priėmimo, jei yra pinigų.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 04 08, 07:20)
dar kartais Supermamoj sėdit vietoj to, kad atlyginimus skaičiuotumėt  lotuliukas.gif
o jums tokio dalyko kaip prašymas netaikyti NPD neteko matyt...  doh.gif

Tai nėra Jūsų reikalas kodėl aš SM sėdžiu, gal man atostogos. O protingi žmonės pas mus NPD nesitaiko gruodžio mėnesį, patys atneša ir nereikia prie kiekvieno verkšlenti kad parašyk prašymą ir pan. mirksiukas.gif

QUOTE(Cashmere @ 2014 04 08, 07:43)
Aš tai siūlau eit Gemmai buhaltere dirbt, viską išmano žmogus  bigsmile.gif

Kai luptų mokesčius nu pirmo lito visiems, tai laimės pas ją būtų, nes gi visi susideklaravę pinigų gautų cool.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Labai tikiuosi Jūsų pagalbos, nes kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių kaip sakoma biggrin.gif

Taigi, mano situacija tokia, kad 2013m. iki rugsėjo mėnesio buvau drausta Lietuvoje, bet Liepos mėnesį išvykau dirbti į užsienį (konkrečiai Olandija), bet sveikatos draudimą pradėjau mokėti tik nuo Spalio mėnesio. Nepildžiau išvykimo iš Lietuvos deklaracijos, taigi oficialiai kaip ir dar gyvenu Lietuvoje ir šiuo metu deklaracijoj man rodo, kad privalau sumokėti PSD už 4 mėnesius.
Turiu kelis klausimus:
1. Jeigu deklaracijoje pažymėsiu, kad nuo Spalio mėnesio mokėjau sveikatos draudimą ES valstybėje, ar man reikia tuo pačiu pristatyti kažkokį tai liudijantį dokumentą? Jei taip, tai kas tai turėtų būti?
2. Ar reikia man deklaruoti savo gautas pajamas Olandijoje, jeigu noriu susigrąžinti visus mokesčius Olandijoje? Jeigu taip, tai deklaracijoje tiesiog įrašyti tam tikrus skaičiukus, kiek už dirbau ir kiek sumokėjau mokesčių ar vėlgi reikia pateikti tai liudijantį kažkokį dokumentą, jei taip tai kokį?

Ačiū už pagalbą iš karto 4u.gif
Atsakyti
2013 m. iš tėvų gavau dovanų lt, viskas yra patvirtinta notaro ir reikia juos deklaruoti, kai pasiskambinau į vmi, tai pasakė, kad turiu įterpti priedą g.gif Žiūrėjau, ale niekur neradau to priedo formos doh.gif Gal kam teko susidurti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta26 @ 2014 04 08, 12:32)
2013 m. iš tėvų gavau dovanų lt, viskas yra patvirtinta notaro ir reikia juos deklaruoti, kai pasiskambinau į vmi, tai pasakė, kad turiu įterpti priedą g.gif Žiūrėjau, ale niekur neradau to priedo formos doh.gif Gal kam teko susidurti? Ačiū 4u.gif

Man rodos priedas kur neapmokestinamos pajamos rodosi, jei nėra pas jus tokio priedo, parsisiūskite tuščią formą, ir joje bus visi priedai
Atsakyti