Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(jomajoras @ 2014 04 02, 11:56)
Sveiki. Esu vaiko priežiūros atostogose. Sausį, kaip ir visur pranešė, už gruodžio mėn. gavau mažesnę išmoką. Kaip buvo rašoma, skirtumą turėčiau atgauti deklaravusi pajamas.
Peržiūrėjau paruoštą deklaraciją ir ten 33 langelyje skaičius su minuso ženklu, tai išeina vietoj to kad gauciau, turiu susimoketi? Gal kas galit paaiškinti..

na mano situacija tokia pati,bet niekaip nesuprantu,kodel isvis maziau gavom?su pirmu vaiku jei gerai atsimenu taip nebuvo.dabar sumazina,o po to grazina
Atsakyti
QUOTE(renaciukas66666 @ 2014 04 03, 13:04)
na mano situacija tokia pati,bet niekaip nesuprantu,kodel isvis maziau gavom?su pirmu vaiku jei gerai atsimenu taip nebuvo.dabar sumazina,o po to grazina

už tai kad Sodra nepritaiko NPD gruodžio pašalpai, kurią išmoką sausį, vadinasi mokesčius skaičiuoja nuo visos sumos.
Atsakyti
aciu uz pagalba. Bandysiu mazinti skola valstybei vyrui irasydama 0, o sau 1200.
Dar klausimelis. 2013 m. vyras buvo registruotas darbo birzuoj, dirbti pradejo 2013 m. gruodzio men. Taciau nie deklaracijoje nei pazymoje nerodo jokiu pajamu jam 2013 m., iskyrus uz priduota metala. Atlyginima uz gruodzio men. jam mokejo 2014 m. spali. Cia tiap turi buti?
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2014 04 03, 14:46)
aciu uz pagalba. Bandysiu mazinti skola valstybei vyrui irasydama 0, o sau 1200.
Dar klausimelis. 2013 m. vyras buvo registruotas darbo birzuoj, dirbti pradejo 2013 m. gruodzio men. Taciau nie deklaracijoje nei pazymoje nerodo jokiu pajamu jam 2013 m., iskyrus uz priduota metala. Atlyginima uz gruodzio men. jam mokejo 2014 m. spali. Cia tiap turi buti?

Taip,jis gavo sausi alga 2014 metu,tad VMI t.y 2014 metu pajamos,jie matysis kai deklaruosim uz 2014 metus.
Atsakyti
4u.gif labukas. užsipildžiau deklaraciją, ir jau mėnuo laiko neduoda ramybės mintis.. pernai iki kovo sodra mokėjo už motinystės atostogas. po to porai sav parėjau į darbą, ir iš jo išėjau visiškai, gaudama išeitinę pašalpą. deklaruojant gaunas nemaža suma kad man sugrįš g.gif na, niekad nebuvau gavus daugiau 200 lt, o dabar 700 lt... ar džiaugtis, ar nusiteikt kad tai klaida? smile.gif aišku, žinosiu tik gavus pinigėlius, bet noris numanyt ko tikėtis
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 04 03, 17:34)
4u.gif labukas. užsipildžiau deklaraciją, ir jau mėnuo laiko neduoda ramybės mintis.. pernai iki kovo sodra mokėjo už motinystės atostogas. po to porai sav parėjau į darbą, ir iš jo išėjau visiškai, gaudama išeitinę pašalpą. deklaruojant gaunas nemaža suma kad man sugrįš  g.gif  na, niekad nebuvau gavus daugiau 200 lt, o dabar 700 lt... ar džiaugtis, ar nusiteikt kad tai klaida? smile.gif aišku, žinosiu tik gavus pinigėlius, bet noris numanyt ko tikėtis

Nu tai neisnaudojot savo visu metu NPD.
Atsakyti
sveikos mamos,turiu klausima,brolis dirbo lietuvoje praeitais metais apie 6 menesius,alga gaudavo i dnb kortele.dabar yra uzsienyje,ar galeciau as jam padaryti metine deklaracija internetu?ir ar reikia kazkokiu dokumentu?aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuska69 @ 2014 04 03, 21:18)
ar galeciau as jam padaryti metine deklaracija internetu?

Jei patikės prisijungimo prie VMI EDS per el.bankininkystę kodus ir slaptažodžius - galite.
Atsakyti
sveikutes.buvau pateikus dvi deklaracijas.abiejuose buvo po 200lt kad grazins.dabar paziurejau,pasikeitus suma blink.gif uz vienus metus esu skolinga 6lt,o kitus 30 man grazins.kodel keiciasi sumos?ar pateikinet is naujo,kol nebus parasyta priimta?aciu.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2014 04 04, 11:12)
sveikutes.buvau pateikus dvi deklaracijas.abiejuose buvo po 200lt kad grazins.dabar paziurejau,pasikeitus suma blink.gif uz vienus metus esu skolinga 6lt,o kitus 30 man grazins.kodel keiciasi sumos?ar pateikinet is naujo,kol nebus parasyta priimta?aciu.

Pasikeisti negali,gal jus pries pateikdama nebuvot paspaudusi sauktuka?
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2014 04 04, 11:12)

o kas pasikeitė preliminariose deklaracijose, lyginant su jūsų pateiktomis deklaracijomis (kurias galite matyti "pateiktų dokumentų istorija"). Gal pateiktose deklaracijose buvote įsiterpusi pvz. GPm308L priedą ir dėl to padidejo grąžintina suma, arba įsirašėte PNPD pilną? Jeio dėl to, tai nereikia tikslinti. Bet jeigu pasikeitė atlyignimo dydis, įmonei patikslinus duomenis, tuomet turite tikslinti
Atsakyti
sveikos, norėjau sužinoti, jei pernai metais mama turėjo nedarbingumo pažymėjimą (biuliotenį) mėnesį ar net ilgiau. ar jai priklausys kažkas? anksčiau lygtai galėdavo susigrąžinti kažkokią sumą pinigų g.gif o dabar mamai aiškina mokesčių inspekcijoje, kad jeigu buhalterė gerai viską apskaičiavo tai ir nepriklauso nieko unsure.gif
ir dar, kažkada būdavo, kad galėdavo susigrąžinti už pirktą kompiuterį. ar dabar dar galima ar jau ne? blush2.gif pernai pirkom kompiuterį tai ydomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 04 balandžio 2014 - 14:12