Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Sveiki. Esu vaiko priežiūros atostogose. Sausį, kaip ir visur pranešė, už gruodžio mėn. gavau mažesnę išmoką. Kaip buvo rašoma, skirtumą turėčiau atgauti deklaravusi pajamas.
Peržiūrėjau paruoštą deklaraciją ir ten 33 langelyje skaičius su minuso ženklu, tai išeina vietoj to kad gauciau, turiu susimoketi? Gal kas galit paaiškinti..
Atsakyti
QUOTE(jomajoras @ 2014 04 02, 11:56)
Sveiki. Esu vaiko priežiūros atostogose. Sausį, kaip ir visur pranešė, už gruodžio mėn. gavau mažesnę išmoką. Kaip buvo rašoma, skirtumą turėčiau atgauti deklaravusi pajamas.
Peržiūrėjau paruoštą deklaraciją ir ten 33 langelyje skaičius su minuso ženklu, tai išeina vietoj to kad gauciau, turiu susimoketi? Gal kas galit paaiškinti..

Kelinti metai,pirmi ar antri?
Ka siais metais sausi maziau gavot,tai atgausit deklaruojant 2014 metus,t.y 2015 metais.
Atsakyti
Antri
Atsakyti
Kur tema pinigėlių laukiančių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VyEnRa @ 2014 04 02, 14:30)
Kur tema pinigėlių laukiančių? ax.gif

Tema ČIA
Atsakyti
Sveikutes, reikalinga pagalba, gal galesit padeti. Atsidariau siandine deklaracija ir matau, jog 33 langeli minusine suma. Tokia pati suma tik be - 31 ir 32 langeliuose. Niekaip nesuprantu kodel? Iki kovo 18 d. 2013 metia dar buvau vaiko rpieziuros atosotgose, ismoka gaudavau is sodros. Nuo kovo 19 d. pradejau dirbti senoje darbovieteje. Geguzes menes keleta savaciu buvau biuletenyje.
Viskas kaip ir surasyta gerai, tik niekaip nesuprnatu is kur atsirandas ta suma tuose lengeluose?

ir dar... mano vyras nedibo rpaeitas metais iki lapkricio men. kokia suma galiu rasyti 17 langelyje? 1000?
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2014 04 02, 16:42)
Sveikutes, reikalinga pagalba, gal galesit padeti. Atsidariau siandine deklaracija ir matau, jog 33 langeli minusine suma. Tokia pati suma tik be - 31 ir 32 langeliuose. Niekaip nesuprantu kodel? Iki kovo 18 d. 2013 metia dar buvau vaiko rpieziuros atosotgose, ismoka gaudavau is sodros. Nuo kovo 19 d. pradejau dirbti senoje darbovieteje. Geguzes menes keleta savaciu buvau biuletenyje.
Viskas kaip ir surasyta gerai, tik niekaip nesuprnatu is kur atsirandas ta suma tuose lengeluose?

ir dar... mano vyras nedibo rpaeitas metais iki lapkricio men. kokia suma galiu rasyti 17 langelyje? 1000?

Arba vienam 1200 arba per puse po 600
Raudona sauktuka spaudet? Klaidu nemeta?
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2014 04 02, 15:42)

po biuletenių dažniausiai atsiranda skola valstybei.

užpildykit vyro deklaraciją ir įrašykite 0, jei neatsiranda mokėtinas, rašykit sau 1200 į 17 langelį ir gal nebeliks minuso
Atsakyti
Sveiki,
aš 2013 m nedirbau, yra pas mane tik pažyma, preliminarios nėra suformuotos. Tai kaip suprantu už 2vaikus( gim. 2007 ir 2009m) 17 lang. gali vyras sau įsirašyti 3600 ir pateikti . O man nieko nereikia pateikti ar kaip ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(optuke @ 2014 04 02, 18:41)
Sveiki,
aš 2013 m nedirbau, yra pas mane tik pažyma, preliminarios nėra suformuotos. Tai kaip suprantu už  2vaikus( gim. 2007 ir 2009m)  17 lang. gali vyras sau įsirašyti 3600 ir pateikti . O man nieko nereikia pateikti ar kaip ?  blush2.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 04 02, 18:49)

Labai ačiū už greitą atsakymą. O man nieko nereikia pildyti ( deklaracijos ar pan)? jie ten matys kad nedirbau ir kt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(optuke @ 2014 04 02, 19:22)
Labai ačiū už greitą atsakymą. O man nieko nereikia pildyti ( deklaracijos ar pan)? jie ten matys kad nedirbau ir kt.  blush2.gif

Jeigu nera deklaracijos,tai nera ka ir deklaruot smile.gif tiesiog pazyma matyt yra,kad buvot drausta.
Atsakyti