Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Tai i 31 ir 32 nereikia net ziuret? Ar taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2014 03 23, 08:54)
Tai i 31 ir 32 nereikia net ziuret? Ar taip supratau.

Taip, svarbu kas 33 langelyje.
Kam aktualu psd tai 46 langeli turi ziureti.
Atsakyti
Sveikos
Jei auginu viena 2 nepilnamecisu vaikus tai ar man gerai pritaikyta 17 langelyje 1800? Ir jei 33 "-" ,o 46 langelyje "0",kuriuo is jus reiktu tiket? Noreciau patiket 46 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 03 22, 11:45)
Laba diena.

Gal kas gali pagelbeti. Turim paskola bustui imta iki 2009m, bet siemet rekordiskai maza suma man rodo deklaracija. verysad.gif

20 - suma 8940
24 - suma 4865.
Bankas deklaravo 3300lt (bet realiai sumoketa ~13.000lt  g.gif ). Bet man 33 laukelyje 499lt... unsure.gif  verysad.gif Gaunasi , kad grazina  blink.gif 10proc nuo sumoketo GPM?

grąžinama 15 proc. nuo sumokėtų įmokų.

QUOTE(Ba_Bochka @ 2014 03 22, 22:17)
Sveiki, kalbedami apie 13 000Lt itariu, kad sakot apie bendra suma kuria esate sumokeje: Palukanos+grazintos paskolos dalis (matyt jusu menesio imoka buvo apie 1100Lt)

Bet rasau galima sakyt tuo paciu klausimu.. kaip suprantu VMI turi grazinti iki 25% nuo sumoketu palukanu, jei pajamos tai leidzia. Mano pajamos yra daugiau nei pakankamos, bet kazkodel man grazina kazkur 10% nuo banko deklaruotos palukanu sumos.. deklaruoju jau daug metu, be pirma karta matau tokia maza suma (ji gal 2 kart mazesne nei praeitais metais..)
Gal kas turite minciu del ko taip galetu buti?

Aciu uz pagalba!

QUOTE(Vaka @ 2014 03 22, 22:56)
Valstybe grazina 15 proc. nuo sumoketu palukanu, bet ne daugiau, kaip 25 proc. jusu sumoketo GPM.

Nuo 25 proc. apmokestinamuju pajamu galima susigrazinti 15 proc. deklaracijos 20 laukelyje parodo, kiek yra 25 proc. apmokestinamuju pajamu. jeigu L priede irasyta suma lygi arba mazesne 20 laukeliui, tuomet grazinama 15 proc. nuo visu imoku, parasytu L priede. Jeigu L priede irasyta suma didesne uz 20 laukeli, tuomet galima susigrazinti 15 proc tik nuo 20 laukelyje irasytos sumos.
Atsakyti
Aš 2013 m. dirbusi porą savaičių, pajamos apie 300 lt buvo. Su vyru auginame tris vaikus, ar galim vyrui taikyti visą sumą už vaikus, nes man įrašius nulį į 17 langelį niekas nesikeičia, o vyrui įrašius visą sumą 6000, kazkiek sugrąžintų pinigėlių.
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2014 03 23, 13:57)
Sveikos
Jei auginu viena 2 nepilnamecisu vaikus tai ar man gerai pritaikyta 17  langelyje 1800? Ir jei 33 "-" ,o 46 langelyje "0",kuriuo is jus reiktu tiket? Noreciau patiket 46  smile.gif

Jei vaikus auginate viena tai kaip ir turėtų būti 3600 lt. 46 langelis su 0 rodo, kad nesate skolinga už PSD, o 33 su minusu, deja turit susimokėti tą sumą.
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2014 03 23, 22:41)
ar galim vyrui taikyti visą sumą už vaikus, nes man įrašius nulį į 17 langelį niekas nesikeičia

Galima.
QUOTE(dok2266 @ 2014 03 23, 22:46)
Jei vaikus auginate viena tai kaip ir turėtų būti 3600 lt.

Tai gal kažkuris vaikas jau turi 18 metų arba nesimoko bendrojo lavinimo mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 03 24, 07:15)

Tai gal kažkuris vaikas jau turi 18 metų arba nesimoko bendrojo lavinimo mokykloje?

Parašyta, kad nepilnamečiai, tada nebent su mokslais kažkas g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,jei zmogui darbovietej nebuvo pritaitytas 600 Lt. NPD,del 50 proc. darbingumo lygio (del dokumentu nepristatymo),ar galima NPD susigrazinri per deklaracijas,pristacius reikiamus nedarbingumo lygio pripazinimo dokumentus VMI ?
Ir uz kelius metus galima koreguoti deklaracijas siuo atveju?

2.4. Gyventojams, kuriems nustatytas 30 – 55 procentų darbingumo lygis, ar senatvės pensijos amžių sukakusiems gyventojams, kuriems teisės aktų nustatyta tvarka yra nustatytas vidutinių ar nedidelių specialiųjų poreikių lygis, ar gyventojams, kuriems teisės aktų nustatyta tvarka yra nustatytas vidutinis ar lengvas neįgalumo lygis taikomas 600 Lt NPD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edita K.: 24 kovo 2014 - 11:36
Nereikia pristatinėti jokių dokumentų, apie darbingumą yra parašyta pažymoj ir turi būti įkelta į preliminarią deklaraciją. Koreguoti galima už paskutinius 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2014 03 24, 11:35)
Noriu paklausti,jei zmogui darbovietej nebuvo pritaitytas 600 Lt. NPD,del 50 proc. darbingumo lygio (del dokumentu nepristatymo),ar galima NPD susigrazinri per deklaracijas,pristacius reikiamus nedarbingumo lygio pripazinimo dokumentus VMI ?
Ir uz kelius metus galima koreguoti deklaracijas siuo atveju?

2.4. Gyventojams, kuriems nustatytas 30 – 55 procentų darbingumo lygis, ar senatvės pensijos amžių sukakusiems gyventojams, kuriems teisės aktų nustatyta tvarka yra nustatytas vidutinių ar nedidelių specialiųjų poreikių lygis, ar gyventojams, kuriems teisės aktų nustatyta tvarka yra nustatytas vidutinis ar lengvas neįgalumo lygis taikomas  600 Lt NPD

15A laukeyje įrašykite mėnesių skaičių, kada buvo nustatytas mažesnis darbingumas ir automatiškai bus paskaičiuota.
Atsakyti
o kuriuo skaicium pazymetas langelis kiek grazina?
Atsakyti