Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Tepaluota @ 2014 03 22, 19:11)
~13.000lt palūkanų?  blink.gif

Supratau blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif pateikiau pacia pirma diena. Tylu. Gavo/negavo...kaip kitoms? Pranesa ar ten statusas koks pasikeicia, aciu.
Atsakyti
Kai priims, gausit el.laišką. Laukit. Aš pateikiau sausio vidury, patvirtino tik kovo pradžioj.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 03 22, 20:52)
Kai priims, gausit el.laišką. Laukit. Aš pateikiau sausio vidury, patvirtino tik kovo pradžioj.

Aciu 4u.gif ramu.
Atsakyti
Mano jau rodo, kad priimta thumbup.gif
Atsakyti
Niekas neatsake- kur reikia susimoketi minusa deklaracijoje?
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 03 22, 11:45)
Laba diena.

Gal kas gali pagelbeti. Turim paskola bustui imta iki 2009m, bet siemet rekordiskai maza suma man rodo deklaracija. verysad.gif

20 - suma 8940
24 - suma 4865.
Bankas deklaravo 3300lt (bet realiai sumoketa ~13.000lt  g.gif ). Bet man 33 laukelyje 499lt... unsure.gif  verysad.gif Gaunasi , kad grazina  blink.gif 10proc nuo sumoketo GPM?

Sveiki, kalbedami apie 13 000Lt itariu, kad sakot apie bendra suma kuria esate sumokeje: Palukanos+grazintos paskolos dalis (matyt jusu menesio imoka buvo apie 1100Lt)

Bet rasau galima sakyt tuo paciu klausimu.. kaip suprantu VMI turi grazinti iki 25% nuo sumoketu palukanu, jei pajamos tai leidzia. Mano pajamos yra daugiau nei pakankamos, bet kazkodel man grazina kazkur 10% nuo banko deklaruotos palukanu sumos.. deklaruoju jau daug metu, be pirma karta matau tokia maza suma (ji gal 2 kart mazesne nei praeitais metais..)
Gal kas turite minciu del ko taip galetu buti?

Aciu uz pagalba!
Atsakyti
QUOTE(Ba_Bochka @ 2014 03 22, 22:17)
Sveiki, kalbedami apie 13 000Lt itariu, kad sakot apie bendra suma kuria esate sumokeje: Palukanos+grazintos paskolos dalis (matyt jusu menesio imoka buvo apie 1100Lt)

Bet rasau galima sakyt tuo paciu klausimu.. kaip suprantu VMI turi grazinti iki 25% nuo sumoketu palukanu, jei pajamos tai leidzia. Mano pajamos yra daugiau nei pakankamos, bet kazkodel man grazina kazkur 10% nuo banko deklaruotos palukanu sumos.. deklaruoju jau daug metu, be pirma karta matau tokia maza suma (ji gal 2 kart mazesne nei praeitais metais..)
Gal kas turite minciu del ko taip galetu buti?

Aciu uz pagalba!

Valstybe grazina 15 proc. nuo sumoketu palukanu, bet ne daugiau, kaip 25 proc. jusu sumoketo GPM.
Atsakyti
as nesuprantu del vaiku 17langelis ,parasyta1200.bet pas mane yra du vaikai 8metu ir 18 metu vyresnelis mokinasi profesineje mokykloje taip pat siemet ten baige 12klase ,
tai as galiu sau taikyti uz du vaikus ar ne?vyras 2013 m niekur nedirbo .tikiuosi aiskiai paklausiau blush2.gif ir is kart dekui atsakiusiai aciuks.gif
Atsakyti
Negalite, nes vaikui jau 18 metų ir jis nesimoko bendrojo lavinimo mokykloje. Galite taikyti visą PNPD už mažąjį tik sau.
Atsakyti
Sveiki.
Informaciaja pirmajame puslapyje esu perskaicius, tai labai smarkiai nepikit uz klausima blush2.gif

33 laikelis su ,, - ,, zenklu, 31 ir 32 laukeliai ta pati suma bet su ,, + ,,. Ar irasyta suma i 33 laukeli turiu grazinti?

Dekoju uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2014 03 23, 08:50)
Informaciaja pirmajame puslapyje esu perskaicius

Ar tikrai? cool.gif
QUOTE(Lietaus mama @ 2014 03 19, 22:46)
Grąžinamos sumos 33 ir 46 langeliuose su "+" ženklu. Su "-" ženklu - sumokėti turite Jūs.
Jei vienam langely „-“, kitam „+“:
jei didesnė neigiama suma, teks primokėti skirtumą;
jei didesnė teigiama suma, skirtumą atgausite.

Atsakyti