Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

Man atrodo, kad jei gyveni airijoj ir lelius gims airijoj tai jis bus airijos pilietis. O kiekviena salis turi savo istatymus. Pvz.: amerikoj galima tureti dvi pilietybes. lietuvoj kiek girdejau negalima. T.y. jei esi lietuvos pilietis ir priimsi amerikos pilietybe, tai lietuva panaikins tavo lietuvos pilietybe. Kvaila kaip.
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2006 09 17, 15:50)
Man atrodo, kad jei gyveni airijoj ir lelius gims airijoj tai jis  bus airijos pilietis.  O kiekviena salis turi savo istatymus. Pvz.: amerikoj galima tureti dvi pilietybes. lietuvoj kiek girdejau negalima.  T.y. jei esi lietuvos pilietis ir priimsi amerikos pilietybe, tai lietuva panaikins tavo lietuvos pilietybe. Kvaila kaip.

Nieks nepanaikins Lietuvos pilietybes mirksiukas.gif Lietuvoj ir galima tueti dvi pilietybes thumbup.gif Jei gerai pamenu jau kokia 3 metai gal kiap galima g.gif

Beje ir kas turi z/k ir priima Usa pilietybes tai automatiskai praranda Lt pilietybe...Tik reikia Liet. amasadoj pranest ,kad nori pasilikt ir Lt. piletybe mirksiukas.gif
Jei tarkim leliukas gimsta usa ...jis automatiskai gauna usa pilietybe.Bet ir Lt gali turet...
Yra tema va CIA ....Viska persiskaitykit kam apktualu ..ten daug apie tai sneketa thumbup.gif
Atsakyti
Yra jau tokia tema
Lietuvos pilietybes suteikimas vaikui, gimusiam ne LT
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2006 09 17, 14:59)
Beje ir kas turi z/k ir priima Usa pilietybes tai automatiskai praranda Lt pilietybe...Tik reikia Liet. amasadoj pranest ,kad nori pasilikt ir Lt. piletybe mirksiukas.gif

Zora nepraranda, bet turi istatymiskai LR pilietybes atsisakyti, nes taip sako usa kaip eini interviu!(bent jau mano vyrui taip buvo) jis sake gerai ir to pakako.... bet is esmes kai gauni usa pilietybe turi Lietuvai pranesti kad turi antra pilietybe ir tada prezidentas(kuriam ir adresuoji prasyma del LR pilietybes palikimo klausimo) sprendzia ar palikti tau lietuvos pilietybe kaip antraja ar ne.bet visiem palieka mirksiukas.gif mes jau ta susitvarkem. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 18 rugsėjo 2006 - 12:54
O geras , pas mane zinios pasene pasirodo doh.gif Dekui, kad pataiset mane blush2.gif
Atsakyti