QUOTE(izadora @ 2006 03 18, 14:30)
Civiliniu irasu dokumentu, tokiu kaip:
gimimo liudijimas
santuokos liudijimas
istuokos liudijimas
mirties liudijimas
paprastu kopiju notarizavus nepatvirtins APOSTILLE, nes turi buti tu dokumentu dublikatai. O visi kiti gali buti paparsatos kopijos, patvirtintos JAV notaro ir tada tvirtinami Secretary of State Index department APOSTILLE.
gimimo liudijimas
santuokos liudijimas
istuokos liudijimas
mirties liudijimas
paprastu kopiju notarizavus nepatvirtins APOSTILLE, nes turi buti tu dokumentu dublikatai. O visi kiti gali buti paparsatos kopijos, patvirtintos JAV notaro ir tada tvirtinami Secretary of State Index department APOSTILLE.
Na va kaip tu sakai dabar tai taip ir yra, man kaip tik ir netvirtino santuokos liudijimo ir gimimo liudijimo, bet esm etame ka djie man tokios info nedave.Man nesake kad reikia dublikatu Tiko jiems kaip as padariau kopija, patvirtinau pas notara, tada supreme court uzdejo kad tai authorized copy autentiska ir t.t.t tada man uzdejo apostile O va ziurek as daviau dabar savo employment authorization card irgi department of state reikalavo kad ta kortelele butu patvirtinta notaro ir is court butu uzdetas atskiras lapelis kad tai authorized copy ir tik tada department of state uzdejo man apostile Gal pas mus NYC reikia viskam net nezinau...bet manes reikalavo
P.S. cia jau istikro kalbeta perkalbeta milijona kartu , kazkuri pana minejo kad pas juos kaip tik reikalauja tu dublikatu o cia ne,keista bet taip yra net nezinau kodel, kazkas kazka nedadirba kaip as sakau arba nezino