QUOTE(Ode @ 2006 02 27, 13:16)
Niekuo nesiskiria. Bet esmė, kad jį išduoda tam įgaliota institucija ir pasirašo County Deputy ir County Clerk.
Man susidarė vaizdas, kad JAV notarai daro visai kitokį darbą - mes Lietuvoj gi viską pas notarus tvirtinam, o čia kai kažkada bandžiau užklausti, tai visi tik pečiais gūžčiojo. Akivaizdu (Puikios_mamytės ir kitos pažįstamos atveju), kad labai norint, galima gauti tą juridišką patvirtinimą, bet man per didelė klapata atrodo...
Tad pasakė, kad kreipčiausi į savo County Clerk dėl kopijos, tai ir kreipiausi - kai sako, "du viename" gavosi, ir jokio lakstymo.
Supratau aciu uz issamu atsakyma, o tai tikrai man kazkaip keista zinai paliko, juk kaip pagalvoji ta pati salis o va jau atskirose valstijose vel viskas kitaip, nes man apie toki dalyka isvis net nebuvo uzsiminta
Aisku juk ir durnam, kad gal buciau ir as taip darius, ale matai kaip cia yra....zodziu durniu laivas kartais tikrai... o as gi kaip laksciau metro su vaiku grudausi anksti keltis, nes anksti ten uzsidaro, o ir reikia kazkaip per viena diena ir ne viena zuiki nusaus...siaubas zodziu...ech na bet anyway man jau tas uzsibaige aciu dievui tikiuosi neberiekes jau
O dar pravalas juodas kai atvaziuoji apostiles ir padavus popierius jau atsotvejus eile tau pasako, oi ne vaziuok cia ne viskas dar... ir tipo next
Oi pamenu kaip susibiesinau, tai sakau tu neziurek akis ispustus o sakyk ko cia dar reikia, o ne next bl** nesikeikus sorry
Mato viena kaip durne su vaiku atsigrudus.... ten security jau mane pazinojo kiek as ten kartu vaziavau, sako tu dar vis cia
Kazkaip mane tokiose vietose toks zmogaus negerbimas labai siutina, as LT su tuo nebuvau niekada susidurus, vat cia tikras amerikoniskas paslaugumas, stovi ir ziuri kaip i durne, blyn kaip nemaloniai pasijunti, bet jau as pasimokiau ne karta, pats nekovosi uz save nieko ir nepesi, todel nebeziuriu as jau ir nesakau ok ok, o isputu akis ir varau jau iki galo nes kitu atveju sss gaunas(aisku be keiksmazodziu
)....