QUOTE(baltic*girl @ 2006 01 04, 18:46)
Mama viska surinko kai dariaus nauja pasa ir registravau savo santuoka ir vaiko gimima... Ka tu padarei
Nezinau, kaip galima paprasciau? Nera viskas sudetinga, tik reikia parodyti dokumentu sasajas. Juk jei nunesi tik seneles gimimo liudijima - jis neraso, kad ji tavo senele, gal siaip kokia bobute
Todel reiks tavo rysi su ja nurodanciu dokumentu, neapsieisi ir be mamos ar tecio
Na tai logiska atrodo bent jau man,kad reiks ir tevu nes ten juk nieko neraso, bet as tai cia turiu tuos ju liudijimus , todel paziurejau kad visas sarasas kuris duotas viska turiu,delto sakau kad gal lengviau viskas bus
SIaip labai faina konsule NY tai man patiko viska issamiai paaiskino, todel laba tikiuosi kad viskas bus ciki piki, zinai o kaip bus tada ir matysim... o kaip senai tu ta darei?
SUpranti man siaip proseneliu nereiks nes musu vieni is seneliu yra gime iki 1940m
Todel Matt senelis ir mociute tinka ir to uzteks mano tevu nereikes net kisti , nes sake pakanka vieno is ju...
Na ta prasme:
vieno senelio ar prosenelio uztenka irodyti kad iki
1940m. buvo lietuviai ir jei
tevai (tai mes) ar seneliai (musu tevai)(siuo atveju mums tinka pirma svariantas) yra lietuviai, nezinau ar teisingai parasiau jau makaluojuso as cia, atrodo teisingai
Kaip pati matai jeigu mum seneliai netiktu iki tos datos, tada jau reiketu ir proseneliu ir senelius ir mus dar , na popierizmas daugeja....bet mum reikes tik senelio ir musu
Kitaip tariant juk mano vyro liudijime parasyta Matt senelis yra jo tevas, kokios dar giminystes reikia, lygiai taip pat kaip matt gimimo liudijime parasyta kad mes esam jo tevai arba jis musu sunus