QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 16, 03:16) |
As kreipciausi i JAV ambasada Vilniuje, jie turi nustatytas valandas JAV pilieciams. Vaikams priklauso |
nu bent jau gal patarima duos kur del apostiles kreiptis. jei jos vis del to reikes.. . o daugiau is ju naudos jokios nebus ...........del vaiku gimimu liudijimu varykit ten kur visi lietuviai registruoja vaikus.. o del piletybes.. bandykite ten klausti..arba VRM.. tikrai nurodys bent jau kur eiti.. jums problemu nebus su piletybe vaikam, kadangi visi pro----. seneliai---- tevai------- LT pilieciai
QUOTE (une @ 2004 11 16, 01:26) |
daskaiciau iki 14 puslapio-ir praradau vilti ,kad surasiu atsakyma... todel klausiu (jei tikrai apie tai tiesiogiai kalbejot-sakykit skaitysiu toliau) situacija: mes gyvename lt vaikai jav pilieciai mes, seneliai ir pro- - lt pilieciai vaikai,kaip suprantu dabar , lt pragyveno nelegaliai metus laiko klausimas: norim gaut ir liudijimus gimimo ir pilietybes. kur is eiles reikia eiti ir kas su mumis dabar bus? ar reikes tos apostilles , kaip ja tokiu atveju gaut, jei mes jau lt... nu zodziu, per savo apsileidima, dabar turbut bus vienos problemos.... please, pakonssultuokit... |
man asmeniskai nieks jokios apostiles ant niekur neprase. nesiau vaiko JAV paso kopija ir lietuviska gimimo liudijima
viskas buvo tvarkoj
QUOTE (mamaLina @ 2004 11 19, 16:40) | ||
man asmeniskai nieks jokios apostiles ant niekur neprase. nesiau vaiko JAV paso kopija ir lietuviska gimimo liudijima viskas buvo tvarkoj |
o lietuvisko gimimo liudijimo gavimui esu praktiskai isitikinus apostiles reikia ant amer gimimo liudijimo. Manau ja gali duot ambasadoj
paskambink 2665500 ir Tau viska pasakys
o del pilietybes reik kreiptis i savo pasu poskiri, ten yra atskiri darbuotojai pilietybes kl. jie Tau viska kuo smulkiausiai paaiskins
QUOTE (mamaLina @ 2004 11 19, 16:45) |
o lietuvisko gimimo liudijimo gavimui esu praktiskai isitikinus apostiles reikia ant amer gimimo liudijimo. Manau ja gali duot ambasadoj paskambink 2665500 ir Tau viska pasakys |
Jau menuo kaip issiunciau dokumentus lietuvisko gimimo liudijimo issiemimui. Niekas dar nesugrizo Tikiuosi, viskas tiko. Siunciau viska be apostiliu, tik su notariskai patvirtintom dokumentu kopijom ir vertimais. Viska dariau pagal konsulato nurodymus, jie patys leidzia pasirinkt ar apostile, ar su notaro antspaudu+vertimu.
P.S. apostiliu ambasada nedalija, bet ju atsiustuose paaiskinimuose yra nurodytas konkrecios valstijos Secretary of the State ofisas ir jo telefonas
Labas mamytes.Tai stai ir gavom mes siandiena ta apostile. Vyras nuvaziavo i Bostona ir per 1 val.viska sutvarke.Tik reikejo tureti kopija gimimo liudijimo ,kuria gavome is miesto klerko.Skambinau as pati i Kauna ir klausiau ar reikia tos apostiles,tai atsake kad taip ir kitaip dokumentu nepriims ir neduos gimimo liudijimo.Ir net i kalbas neina,kad gali buti kiti dokumentai.Nezinau kaip kituose Lietuvos miestuose,bet Kaune taip.Kainavo tai 6$.Tai dabar jau galesime baigti tvarkytis dokumentus.Nes mano biletenis baigesi spalio 21d.o dabar jau 11.21.Veluoju.
mums tai reikejo apostiles,kuri dedama notaru kolegijoj....ir apskritai daug popierizmo reikejo pirmiausia i lt ambasada pristatyti,kad gautume grizimo dokumentu...nes mes turejome tik ispaniska gimimo liudijima,kuris nera keliones dokumentas...
bele sugrizus,buvau nustebus,kai dar gavom vienkartine vaiko gimimo pasalpa...taigi jeigu iki metuku kreipsites i pasalpu skyriu -gausit 750lt,o po naujuju-1000lt,kaip Lietuvos respubikos pilietis[QUOTEVB]
bele sugrizus,buvau nustebus,kai dar gavom vienkartine vaiko gimimo pasalpa...taigi jeigu iki metuku kreipsites i pasalpu skyriu -gausit 750lt,o po naujuju-1000lt,kaip Lietuvos respubikos pilietis[QUOTEVB]
jus savo vaikuciams, gimusiems nelietuvoj norit dviguba pilietybe suteikt? Labai tingiu viska skaityti, tiek daug prirasyta...
QUOTE (cherry coke @ 2004 12 10, 06:29) |
jus savo vaikuciams, gimusiems nelietuvoj norit dviguba pilietybe suteikt? Labai tingiu viska skaityti, tiek daug prirasyta... |
Mes norim, o Lietuva suteikia
Geras,klausimas.
Ar tikrai lietuva suteikia dvi pilietybes?
Nes teko girdeti, kad suteikia, bet niekur nerandu rimtos informacijos...
Gal kas zinot?
Ar tikrai lietuva suteikia dvi pilietybes?
Nes teko girdeti, kad suteikia, bet niekur nerandu rimtos informacijos...
Gal kas zinot?