Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

na ir man reikes pradet ta dokumentacijos pekla... gal jau pasikartosiu, ka reikia daryt norint gaut lietuviska gim. liudijima (i ambada skambint?) tikiuos nereik del to i Lt vaziuot g.gif
Atsakyti
QUOTE (mamaitiene @ 2004 11 06, 00:02)
na ir man reikes pradet ta dokumentacijos pekla... gal jau pasikartosiu, ka reikia daryt norint gaut lietuviska gim. liudijima (i ambada skambint?) tikiuos nereik del to i Lt vaziuot g.gif

Reikia nusiusti isversta JAV gimimo liudijima i konsulata/ambasada. Jei siunti ne originala - turi buti notaro antspaudas. Kartu idedi $5 ar $6 vertes mokesti+$6 mokesti uz vertimo patvirtinima.

Bet gali ir pasiskambinti ar pasiklausti emeilu.
Atsakyti
QUOTE (mamaitiene @ 2004 11 06, 01:02)

Вы можете получить гражданство в посольстве, раньше это занимало около 6 месяцев
Papildyta @ [mergetime]1099693350[/mergetime]
QUOTE (mamaitiene @ 2004 11 06, 01:02)

Вы можете получить гражданство в посольстве, раньше это занимало около 6 месяцев
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 05, 17:05)
Logikos net nebeieskau.

nes jos ten nera laugh.gif

Mane mama paerzino mad.gif Pasirodo, gime mano visi seneliai LT, jinai cia man pokshta ishkrete dry.gif Aciu dievui, maziau darbo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 11 06, 02:51)

Mane mama paerzino mad.gif Pasirodo, gime mano visi seneliai LT, jinai cia man pokshta ishkrete dry.gif Aciu dievui, maziau darbo rolleyes.gif

As dabar galvoju, ar reikia seneliu gimimo LT irodymu g.gif Siusiu seneles paso kopija. O jame raso jos gimimo data (ki 1940m.), ir automatiskai aisku, kad ji LT piliete (nes turi pasa). Na, tada pridesiu mamos gimimo liudijima kur raso, kad mano senele buvo jos mama... Dar pridesiu visus kitus "jungiancius" dokumentus.

O tai jus galvojat siusti ir seneliu gimimo liudijimus? Gal kas jau siuntet? Ar reikia? Susipainiojau aiskybeje...
Atsakyti
jauciu cia bus kaip ir su amerikonishkais vaiku pasais/gimimo liudijimais - sakys, reikia gimimo liudijimo ir be kalbu dry.gif Nors ar pasas, ar gimimo liudijimas shiuo atveju vaidina ta pacia role smile.gif

Atsakyti
manau, kad gali reikalauti tu gimimo liudijimu.. nes man konsulate buvo mineta, kad jei seneliai (Timo proseneliai) turejo daugiau nei viena santuka!!! reikia prideti visu istuoku liudijimus!!! KAM to reikia?!!?? o ka jau kelbeti apie gimimo liudijimus blink.gif bet gal tas procesas nera toks baisus , tik reikia ji pradeti.. po to palaipsniui viska isiaiskinsi... as net pradeti nenoriu blink.gif mad.gif
Atsakyti
Fasolka, tai gal nori paziureti tevu pavardes? Mano mama tekejo du kartus, tai as turiu abu santuokos liudijimus, skyrybu liudijima ir pan. Mat musu pavardes skiriasi.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 11, 21:11)
Fasolka, tai gal nori paziureti tevu pavardes? Mano mama tekejo du kartus, tai as turiu abu santuokos liudijimus, skyrybu liudijima ir pan. Mat musu pavardes skiriasi.

Tai, kad tavo mama SENELE, o ne PROSENELE.. o man sake apie prosenelius blink.gif .. as ju gimimo liudijimu ne uz ka neatkasiu.. nes net apytiksliai nezinau kokio Lietuvos miesto archyvuose ju ieskoti :verksiu: (rysiai prarasti), o ka jau apie tas istuokas doh.gif
Atsakyti
Labas merginos.Turiu klausima del apostiles,cia perziurejau ir radau kad galima ja gauti pastu.Kaip tai vyksta?Mes gyvenam Massachusetts valstijoj,tai mums i Bostona reiktu vaziuoti?Ar musu miestelyje miesto valdzios prasyti?Gyvenam mes Websterio miestelyje.Nusiunciau as mamai gimimo liudijima,ji nuejo isimti liet.gimimo liud.o ten reikalauja apostiles.As galvojau kad tai yra anspaudas ir parasas miesto klerko,bet tai pasirodo ne tai.Dekoju is anksto.
Atsakyti
Pachiai dar neteko tuo uzhsiimt, bet shtai puslapis:
http://www.state.gov.../auth/c1267.htm
Atsakyti
QUOTE (linlin @ 2004 11 13, 02:40)
Labas merginos.Turiu klausima del apostiles,cia perziurejau ir radau kad galima ja gauti pastu.Kaip tai vyksta?Mes gyvenam Massachusetts valstijoj,tai mums i Bostona reiktu vaziuoti?Ar musu miestelyje miesto valdzios prasyti?Gyvenam mes Websterio miestelyje.Nusiunciau as mamai gimimo liudijima,ji nuejo isimti liet.gimimo liud.o ten reikalauja apostiles.As galvojau kad tai yra anspaudas ir parasas miesto klerko,bet tai pasirodo ne tai.Dekoju is anksto.

O, jau arciau manes lietuviu atsirado clap_1.gif clap.gif clap.gif

Telefonu knygoje susirask Massachusetts Secretary of State numeriuka, susizinok ju adresa. Apostile galima gauti pastu clap_1.gif Reiks nusiusti norimus dokumentus ir apmokejima. MA apostiles kaina yra $5 vietoje arba $6 pastu.

Tiesa, pasidomek ar tikrai prireiks apostiles, nes as dabar tvarkausi tuos popierius ir kol kas neprireike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 13 lapkričio 2004 - 03:11