Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

Kad daugiau viskas susimakaluotu, beliko pasiklausti Lietuvos konsulato Melbourne, o paskui Sydney laugh.gif. Jade pilietybe sutvarkyti nebus taip sunku, tik kur atkasti seneliu dokumentus? Kokiuose archyvuose ju ieskoti, nes mano senelia seniai Anapylin iskeliave.
Atsakyti
QUOTE (Schnecke @ 2004 09 30, 20:06)
O kaip vaikinams turintiems dvi pilietybes su kariuomene? As zinau, kad Vokietijoje gyvenantys turkai ir turintys abi pilietybes su sia problema susiduria ir privalo atlikti karine prievole abejose salyse. Cia JAV aisku neaktualu, nes laisvanoriska, bet kaip su kitomis salimis?

Pilietybes turejimas suteikia ne tik teises (bet kada atvaziuot ir isvaziuot, pasilikt kiek tik nori laiko, balsuot), bet ir pareigas, tokias kaip karine prievole ar dar baisiau - mokesciu mokejimas.
Siaip visai realu, kad kurios nors is Jusu berniuka, sulaukusi 18 m. Lietuva pasikvies pas save i armija.
ph34r.gif
Atsakyti
Karine prievole, niekada apie tai nesusimasciau. g.gif Tai gal dar ir neskubeti su ta Lietuvos pilietybe g.gif Jei nores visada spes ja gauti.
Atsakyti
QUOTE (mamaLina @ 2004 10 01, 21:17)
Pilietybes turejimas suteikia ne tik teises (bet kada atvaziuot ir isvaziuot, pasilikt kiek tik nori laiko, balsuot), bet ir pareigas, tokias kaip karine prievole ar dar baisiau - mokesciu mokejimas.

Bet mokesciu reikalauja tik jei ten gyveni, ar ne unsure.gif

Beje, kur jus daretes foto LT pasui? Raso, kad turi buti 3 identiskos ant vieno lapo. O cia juk daro po 2 pasui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 01 spalio 2004 - 22:20
QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 01, 15:21)
Beje, kur jus daretes foto LT pasui? Raso, kad turi buti 3 identiskos ant vieno lapo. O cia juk daro po 2 pasui doh.gif

Pasidarai keturias, o issiunti 3. Sueina ir neidentiskos, bent jau mano tiko. Ta viena pasilik ir idek vyrui i pinigine, gales savo grazia zmona visiems girtis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta_H: 01 spalio 2004 - 22:23
QUOTE (Ruta_H @ 2004 10 01, 22:23)
Ta viena pasilik ir idek vyrui i pinigine, gales savo grazia zmona visiems girtis. biggrin.gif

Tik jau ne pasine nuotrauka laugh.gif Bandysiu darytis dvi po dvi, tik reikes nejudeti unsure.gif
Atsakyti
as dariaus Walgreen's'e, tai man is vis padare kokias 16:) Bet man tai neaisku kam jiems ten tiek tu foto reikia, juk vis vien nuskenuoja... huh.gif
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 10 01, 22:53)
as dariaus Walgreen's'e, tai man is vis padare kokias 16:) Bet man tai neaisku kam jiems ten tiek tu foto reikia, juk vis vien nuskenuoja... huh.gif

as tai nunesiau 4, kai atejau atsiimti paso 3 grazino
kame kampas taip ir nesupratau (taip pat kaip ir su visom pilietybem g.gif )
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 01, 22:26)
Tik jau ne pasine nuotrauka laugh.gif Bandysiu darytis dvi po dvi, tik reikes nejudeti unsure.gif

Is karto prasyk keturiu ir kad neapkirptu, tada turesi tokia pacia keturiuose egzemplioriuose, ir galesi judeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (legenda @ 2004 10 03, 20:53)
Is karto prasyk keturiu ir kad neapkirptu, tada turesi tokia pacia keturiuose egzemplioriuose, ir galesi judeti biggrin.gif

Jie daro tik po dvi su Polaroid g.gif

Sakykit, o jus fotkinotes, kad atitiktu visi reikalavimai? Nes man kai padare, tai veidas uzima vos 50% visos foto, o praso 70-80% unsure.gif Galva neisnesa, kur pasidaryti LT reikalavimus atitinkancias foto ne LT mad.gif
Atsakyti
Nueik i foto atleje ir padarys. Tik gal sumokesi brangiau.
Atsakyti
QUOTE (Titia @ 2004 10 03, 22:16)
Nueik i foto atleje ir padarys. Tik gal sumokesi brangiau.

Ir lauksiu menesi atsiimti sad.gif
Atsakyti