Kad daugiau viskas susimakaluotu, beliko pasiklausti Lietuvos konsulato Melbourne, o paskui Sydney . Jade pilietybe sutvarkyti nebus taip sunku, tik kur atkasti seneliu dokumentus? Kokiuose archyvuose ju ieskoti, nes mano senelia seniai Anapylin iskeliave.
QUOTE (Schnecke @ 2004 09 30, 20:06) |
O kaip vaikinams turintiems dvi pilietybes su kariuomene? As zinau, kad Vokietijoje gyvenantys turkai ir turintys abi pilietybes su sia problema susiduria ir privalo atlikti karine prievole abejose salyse. Cia JAV aisku neaktualu, nes laisvanoriska, bet kaip su kitomis salimis? |
Pilietybes turejimas suteikia ne tik teises (bet kada atvaziuot ir isvaziuot, pasilikt kiek tik nori laiko, balsuot), bet ir pareigas, tokias kaip karine prievole ar dar baisiau - mokesciu mokejimas.
Siaip visai realu, kad kurios nors is Jusu berniuka, sulaukusi 18 m. Lietuva pasikvies pas save i armija.
Karine prievole, niekada apie tai nesusimasciau. Tai gal dar ir neskubeti su ta Lietuvos pilietybe Jei nores visada spes ja gauti.
QUOTE (mamaLina @ 2004 10 01, 21:17) |
Pilietybes turejimas suteikia ne tik teises (bet kada atvaziuot ir isvaziuot, pasilikt kiek tik nori laiko, balsuot), bet ir pareigas, tokias kaip karine prievole ar dar baisiau - mokesciu mokejimas. |
Bet mokesciu reikalauja tik jei ten gyveni, ar ne
Beje, kur jus daretes foto LT pasui? Raso, kad turi buti 3 identiskos ant vieno lapo. O cia juk daro po 2 pasui
QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 01, 15:21) |
Beje, kur jus daretes foto LT pasui? Raso, kad turi buti 3 identiskos ant vieno lapo. O cia juk daro po 2 pasui |
Pasidarai keturias, o issiunti 3. Sueina ir neidentiskos, bent jau mano tiko. Ta viena pasilik ir idek vyrui i pinigine, gales savo grazia zmona visiems girtis.
as dariaus Walgreen's'e, tai man is vis padare kokias 16:) Bet man tai neaisku kam jiems ten tiek tu foto reikia, juk vis vien nuskenuoja...
QUOTE (ziedadulke @ 2004 10 01, 22:53) |
as dariaus Walgreen's'e, tai man is vis padare kokias 16:) Bet man tai neaisku kam jiems ten tiek tu foto reikia, juk vis vien nuskenuoja... |
as tai nunesiau 4, kai atejau atsiimti paso 3 grazino
kame kampas taip ir nesupratau (taip pat kaip ir su visom pilietybem )
QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 01, 22:26) |
Tik jau ne pasine nuotrauka Bandysiu darytis dvi po dvi, tik reikes nejudeti |
Is karto prasyk keturiu ir kad neapkirptu, tada turesi tokia pacia keturiuose egzemplioriuose, ir galesi judeti
QUOTE (legenda @ 2004 10 03, 20:53) |
Is karto prasyk keturiu ir kad neapkirptu, tada turesi tokia pacia keturiuose egzemplioriuose, ir galesi judeti |
Jie daro tik po dvi su Polaroid
Sakykit, o jus fotkinotes, kad atitiktu visi reikalavimai? Nes man kai padare, tai veidas uzima vos 50% visos foto, o praso 70-80% Galva neisnesa, kur pasidaryti LT reikalavimus atitinkancias foto ne LT
Nueik i foto atleje ir padarys. Tik gal sumokesi brangiau.