oi oi zinokit, dzin visiem zmonem kad mum storuliukem sunku pastovet. man 39 savaites ir vakar kaip tik is daktares vaziavau. siaip visada su mikriuku vaziuoju, jei jau vyras negali nuvezt, bet pirmas atvaziavo autobusas tai as i ji ir ilipau. o ten visos sedimos vietos uzimtos. tai isikibau i turekla ir stoviu. pries mane sedejusi boba atsikele ir kitai bobai islipdama sako, seskit prasom, o kad pas mane pilvas jau kaip 5 kg arbuzas tai jai dalampacki. bet nors tiek gerai, kad man netoli visai vaziuot reikejo.
na va as sian po ilgo laiko ilipau i troleibusa, siaip pilvas labai nesikyso dar, nes kailinukai platus, tai per juos gal nelabai matosi.. bet esme ta kad si karta pasiseke ir vietos atsiseti radau..bet va bevaziuojant troleibusai prisipilde visiskai, tai pagalvojau kad jei nesedeciau butu labai sunku, nes visi stumdosi, trinasi, o man juk pilvuka reikia saugoti, kad jo nespaustu.. o va tai butu jau labai sunku padaryti kai sitiek zmoniu.. o jei va zmones siaip uzleisti vietu nelinke tai sunku bus..
QUOTE(lely @ 2007 02 01, 18:55)
na va as sian po ilgo laiko ilipau i troleibusa, siaip pilvas labai nesikyso dar, nes kailinukai platus, tai per juos gal nelabai matosi.. bet esme ta kad si karta pasiseke ir vietos atsiseti radau..bet va bevaziuojant troleibusai prisipilde visiskai, tai pagalvojau kad jei nesedeciau butu labai sunku, nes visi stumdosi, trinasi, o man juk pilvuka reikia saugoti, kad jo nespaustu.. o va tai butu jau labai sunku padaryti kai sitiek zmoniu.. o jei va zmones siaip uzleisti vietu nelinke tai sunku bus..
ne tik kad nelinkę vietos užleisti, bet dar stumdosi, grūdasi ir alkūnėm kelią skinasi, visai nežiūrėdami
Man kaškaip vietą dažnai užleisdavo, gal dėl to, kad esu neaukšta ir jaunai atrodu nežinau... Net gi vieną kartą važiavau su tokiais labai plačiais kailiniais neneščia, tai kaškas pamanė, kad ir vietą užleido O dabar kai įlipu į autobusą su vaiku nešioklėj, užleidžia visada, nors aš kartais ir noriu pastovėt - tada vaikiukas ramesnis..
O vat kartą mane užpuole kontrolioriai, kai buvau septinių mėnesiu . Veiksmas vyko 99tais metais, kai kontrolioriai buvo agresyvus ir stebuklingas raudonas mikriukas dar neegzistavo... Aš - jauna vos 20ties metų neštuke, iš vaizdo dar jaunesnė. Turėjau pinigų, bet kioskas buvo uždarytas (tetute mūsų visą laiką išeidavo turbūt į kaimininius kioskus kavą gerti ), vairuotojas talonelių neturėjo, o aš po troleibusą vaikščioti ir prašyti iš keleivių parduoti su didžiuliu pilvu nenorėjau... Atvyksta kontroliorių būrys. Mane užkabina viena bobute ir sužinojus, kad talonėlio neturiu ir baudos mokėt nenoriu, nes negalėjau talonėlio nusipirkti, pradėda baisiai šaukti. Poto ir kiti gal penki žmones, praeję visą troleibusą susigrudo aplink manę ir puola... Jaučiu, kad tuoj pradėsiu verkti.. tyliai sakau vienai - aš esu 7 mėnesiu neščia... O ji man - tai ir tavo vaikas bus vagys, nes tu iš valstybes vagi pinigus...
Galiausiai ištempė jie iš manęs tuos dvidešimt litų, nes išsigandau už savo vaikelį - galvojau, kad tuoj pradėsiu gimdyt... Nieks net nebandė manę užstoti
O vat kartą mane užpuole kontrolioriai, kai buvau septinių mėnesiu . Veiksmas vyko 99tais metais, kai kontrolioriai buvo agresyvus ir stebuklingas raudonas mikriukas dar neegzistavo... Aš - jauna vos 20ties metų neštuke, iš vaizdo dar jaunesnė. Turėjau pinigų, bet kioskas buvo uždarytas (tetute mūsų visą laiką išeidavo turbūt į kaimininius kioskus kavą gerti ), vairuotojas talonelių neturėjo, o aš po troleibusą vaikščioti ir prašyti iš keleivių parduoti su didžiuliu pilvu nenorėjau... Atvyksta kontroliorių būrys. Mane užkabina viena bobute ir sužinojus, kad talonėlio neturiu ir baudos mokėt nenoriu, nes negalėjau talonėlio nusipirkti, pradėda baisiai šaukti. Poto ir kiti gal penki žmones, praeję visą troleibusą susigrudo aplink manę ir puola... Jaučiu, kad tuoj pradėsiu verkti.. tyliai sakau vienai - aš esu 7 mėnesiu neščia... O ji man - tai ir tavo vaikas bus vagys, nes tu iš valstybes vagi pinigus...
Galiausiai ištempė jie iš manęs tuos dvidešimt litų, nes išsigandau už savo vaikelį - galvojau, kad tuoj pradėsiu gimdyt... Nieks net nebandė manę užstoti
QUOTE(Natuke @ 2007 02 02, 00:27)
Man kaškaip vietą dažnai užleisdavo, gal dėl to, kad esu neaukšta ir jaunai atrodu nežinau... Net gi vieną kartą važiavau su tokiais labai plačiais kailiniais neneščia, tai kaškas pamanė, kad ir vietą užleido O dabar kai įlipu į autobusą su vaiku nešioklėj, užleidžia visada, nors aš kartais ir noriu pastovėt - tada vaikiukas ramesnis..
niu va cia tau jau isvis ziauri istorija.. ir kaip isvis tokiu zmoniu buna..
QUOTE(pandorita @ 2007 01 23, 11:49)
Sakau :"Aj, žmonės ir didesnių problemų turi - štai prieš mane ponia sėdi kiaulės akis įsidėjusi, žinai, kaip sunku žmogui, kai nieko aplink nemato..." Na ir toliau kalbu, tik žiūriu, ponia vis pro langą kažką įdomaus seka, o veido spalva tai kečiasi akyse iš kreidos baltumo į tą pačią ciklameninę... Visiems gerai.
Na, čia man gera jumoro dozė buvo , reikia auklėt tas <senmerges> (taip manau, nes jei būtų pabuvus , tai suprastų)
Gerai, kad važinėju mikro autobusiukais, tenka ir ten pastovėt... Na, bet ilgu atstumu stengiuosi nekeliauti.
QUOTE(kristina111 @ 2006 09 22, 01:54)
ar girdejote, kad Kaune norima padaryti nemokama vaziavima visuomeniniu transportu nescioms ir mamoms su vaikais iki 3 metu? toks kestutis mikenas tarybos narys pasiule. ka manote?
Na butu gerai. nors man paciai tai nestumo metu labiau priimtini mikriukai. nereikia ilgai laukti. ir nuvaziuoja greiciau.ir pijoku visokiu maziau-vadinasi maziau smirda.
Kai laukiaus, kažkaip pasisekė- nevažiavau visuomeniniu transportu nei karto
Bet kt vietose(pardoj..) ilgai išstovėt negalėdavau
Čia jau patikrinta, bent jau aš taip manau, kad vyrai pamatę nėštukę mandagiau elgias: užleis, praleis.. O moterys- atrodo, pačios nebūtų to patyrusios.. NIEKAD..
Bet kt vietose(pardoj..) ilgai išstovėt negalėdavau
Čia jau patikrinta, bent jau aš taip manau, kad vyrai pamatę nėštukę mandagiau elgias: užleis, praleis.. O moterys- atrodo, pačios nebūtų to patyrusios.. NIEKAD..
QUOTE(Kudliukas @ 2007 02 05, 20:32)
nu as pati nesilaukiau, bet kai laukesi vyro sesuo, tai jai nekildavo problemu viesose vietose nei ten buvo labai sunku sake, nei ka. Nu po pusvalandi aisku nestovedavo eilese, bet 3-4 zmones budavo juokas
man irgi sunku nebuvo, bet iš principo manau, kad su turėtų būti elgiamasi kiek kitaip
Sveikos... Del visuomeninio transporto, fuj kaip man nepatinka, jej tenka juo pasinaudot... Ten milijonas visokiausiu kvapu, zmoniu ir babulku, kurioms nestukes lygios nuliui, nes ju turginiai krepsiai uzima 3 sedynes is karto.. zodziu, nestumo pradzioj is viso buvo baisu ilipt i autobusa ar troleibusda nes baisiausiai pykindavo
Labas rytelis žaviosios mamytės Na žinokit aš šiandien buvau taip apšaukta vienos moterėlės, kurios tiesiog paprašiau, kad manęs nespaustų prie stulpo nes net nuo jos spaudimo jėgos ėmė pilvuką man skaudėti , o jūs tik įsivaizduokit ji mane už tai pavadino piktu, neišsimiegojusiu šešku, na aš jai dar norėjau išdėstyti biologijos pamokėle, kad šeškai yra stinkei o nepikčiurnos, bet jau nutylėjau tegu sau moteriškė galvoja kad ji yra labai protinga