Įkraunama...
Įkraunama...

Važiavimas visuomeniniu transportu

QUOTE(Punce @ 2009 04 30, 14:58)

Beje prisiminiau viena juokinga atveji (nors tada buvo visai ne iki juoku)...

blink.gif bet man panašiai būdavo, kai buvau nestuke.gif Bobulytės tai nieko, man taip darydavo studentai doh.gif Tik eidavau link kėdės, kad atsisėst, tai iškart studentai(-ės) nustumdavo ir patys dribdavo į kėdes doh.gif O tada jau kokia sena bobulytė užleisdavo man vietą.... Ir dar nervindavo, kai mamos su paaugliais vaikais važiuodavo, vaikai sėdi, o aš stoviu ir vos kvėpuoju šalia jų. Bet tom mamytėm neateidavo į galvą, kad vaikai galėtų užleist man vietą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2009 04 30, 14:58)
O tai del ko man dar nerimauti?

visu pirma as sutinku, kad pirmiausia del savo subines (nebutina suprasti tiesiogiai) nerimauti reikia, tik va dziaugsmelis7x7 taip jau putojo savo poste, kad kaip cia drista visuomeniniame trasporte zmones visu pirma savo subines ziureti kad net keista pasirode. Ir dar kaip tik po tavo posto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 30 balandžio 2009 - 20:59
man autobusuose nesciai pastoviai bloga budavo, pora kart vos neatsijungiau verysad.gif kiek vaziavau niekas nera uzleides doh.gif tik vienakart pati pasipraciau, kai jau nekas buvo smile.gif
Atsakyti
o kartais nereikėtų tom riekinėm sėdynėm pasinaudoti, kur su vaikais, pensininkams, invalidams skirta. beje, mane šiandien pirmą kart tokia mergaitė užleido, nors ddar nelabai po striuke matosi. kažkaip nepatogiai pasijaučiau rolleyes.gif
Atsakyti
Man jau 37-a savaite prasidejo, i darba vazinedavau visuomeniniu transportu ir niekas niekada vietos neuzleisdavo (gal kad pilvelis ir dabar vis matosi - bendradarbes juokiasi, kad jau gimdysiu tuoj, bent pagalve uz sijono uzsikisciau biggrin.gif
Uztat si pirmadieni su sunumi vaziavom is parduotuves. Studentes ir jaunimelis susede, o as stoviu. Nesugalvoju - ar sunku man stoveti, ar nesunku. Sunus spirgeti eme: mamyte, pavargsi, tau atsisesti reikia. Sedinti studentele i mane atsargiai zvilgcioti eme. Po kokiu 4 stoteliu kaip zirafike atsistojo - sako prasom, seskites 4u.gif Ale kad man jau lipt reikejo....
O pati budama 6 men. nescia ne vienai nestukei su nemazu pilveliu uzleidau savo vieta (ant manes dar nieko nesmate)....
Atsakyti
Kaip matot, ant dienų jau turėsiu lelių wub.gif Paskutinėmis savaitėmis tenka dažnai iki gydytojų lėkti, dažniausiai visuomeniniu transportu. Jaučiuosi gerai, tik aišku, sunku tokį pilvūziką nešioti tongue.gif Kiek važiavau, nei karto niekas nepasiūlė atsisėsti. Nesiskundžiu, kaip sakiau, kad man blogai, bet galvoju, kad žmonių kultūra yra tokio žemo lygio doh.gif Net šlykštaus, arba bando apsimesti, kad nemato, arba žiūri į tave kiaulės akimis... doh.gif
Atsakyti
Jau su zmoniu kultura, tai atsiprasau, as tai visada uzleidziu vieta kitiems rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as galeciau pastoveti viesajam transporte, nesunku. Tik musu vairuotojai staigiai stabdo, kad net skrendi iki priekinio stiklo. Arba bobeles su tasem braunasi, stumdosi, baisu kad pilvo neuzgautu.
Atsakyti
tokia jau ta zmoniu kultura doh.gif
nzn cia UK visai kitokie zmones g.gif kartais net atrodo kad perdaug atsiprasineja biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo pilvelį kaip kiaušinį saugojau:) tad kai kartą sumaniau pasidaryti pramogą - nuvažiuoti visuomeniniu transportu - vieno karto ir pakako. Kai stabtelėjo autobusas, tai ant kelių klestelėjau kažkam:)
Atsakyti
Ir man neseniai teko paskraidyti po troleibusa, kai vairuotojas lekdamas pamate einanti zmogu per pereja. Na gerai kad dar spejau sugriebt stipriau 'vamzdi':) Ir tai pas sedincia moteriske ant keliu vos neasiduriau.
Pasiseke vairuotojui, nes kaip tik buvo sustojimas uz perejos ir as turejau islipt, nes buciau lekus akiu draskyt.
Ir is vis siais laikai vairuotojai, keleivius veza kaip malkas sad.gif
o del zmoniu kulturos- retas kuris siais laikasi uzleidzia savo vieta. Sedi isikabine, nuziurineja ir apsimeta kad nemato verysad.gif Viena karta man uzleido vieta, tai buvau labai maloniai nustebinta bigsmile.gif
Nors as dar galiu pastovet, tik pilvuka reikia saugot, kad kokia bobele besiirianti alkune neuzkabintu. Baisu, kad veliau bus sunku:( stoveti.
Atsakyti
Šiaip tenka važiuoti tuo metu, kai troleibusai apytuščiai. Visa laimė, tpfu, tpfu, tpfu.

Nors šiaip vieną kartą buvau labai maloniai nustebinta, kai net dvi moteriškės iš skirtingų vietų šoko užleisti vietos. Kažkaip greitai nušuoliavau atsisėsti į priekį, kad tik jau man daugiau dėmesio neberodytų blush2.gif
Atsakyti