Vakar kiek autobuse prasinervavau... Žodžiu, vietos mažai, stoviu, aplink dar keli pensininkai. Kažkokie du pacanai su malalietkom išsidrėbę per galines penkias sėdynes ir tokį balalaišniką varo.. Siaubas!! Taip eina per smegenis tokia muzika, kad nervai jau nebelaiko Taip norisi prieit ir skelt Turbūt ne man vienai palengvėtų. Vargšai senukai O tie mat madruoliai Kaušai kažkokie.. No respect
QUOTE(Clotilde @ 2008 12 05, 11:04)
Vakar kiek autobuse prasinervavau... Žodžiu, vietos mažai, stoviu, aplink dar keli pensininkai. Kažkokie du pacanai su malalietkom išsidrėbę per galines penkias sėdynes ir tokį balalaišniką varo.. Siaubas!! Taip eina per smegenis tokia muzika, kad nervai jau nebelaiko Taip norisi prieit ir skelt Turbūt ne man vienai palengvėtų. Vargšai senukai O tie mat madruoliai Kaušai kažkokie.. No respect
pas mane ir dažnai tokia situacija
kai su pirmu nėštumu važinėjau, gal per visus mėnesius kartą ar tu tėra man užleidę vietą.. nors kai realiai į man epažiūrėdavai, iškart matydavosi, kokia aš nusikalus ir kad vos galiu laikytis stovėdama..
pagarbos iš aplinkinkių nulis, dabar yra taip pat.
vakar man pirma karta uzleido vieta
As iki dektretiniu irgi pravazinejau viesuoju transportu i darba kiekviena diena, ir per visa ta laika vieta man uzleido lygiai du kartus, nors pilvas tai kaip gera kamuoli prarijus (dvynukai), nepastebet neimanoma. Bet mano jau tokia nuostata: pastovesiu, bet neprasysiu. Tiesiog geda uz lietuviu tauta, kad suoprocio nera. Yra buve man, kad vienas zmogus leidzia atsisest, bet tuo tarpu per puse troleibuso jau su terbom puola kokia kovine bobute ir isitaiso toj vietoj. Tikrai gedinga. Bet jau su senu zmogum grumtis ir gincytis tai tikrai nepradeciau ir nepradedavau.
Praeitą savaitę man pirmą kartą užleido vietą autobuse Buvo labai malonu, tuo labiau kad autobusas buvo pilnutėlis ir dar kamščiuose važiavo vėžlio greičiu. O užleido paprasta moteriškė mano mamos amžiaus, o visi "diedai" ir jauni vyrukai sedėjo į langus atsisukę ir manęs "nematė".
mamos, nelaukite, kol uzleis vieta, geriau paprashykite, juk staigiai stabdant rizikuojate savo vaiko gyvybe .
Skaitau ir jau net beisu darosi... Po keletos savaiciu man sesija prasides (mokausi neakivaizdziai) tai teks vaziuoti i Vilniu... MB kiekviena diena is kito miesto tikrai negali vazioti i paskaitas ir is ju, tai liksiu pas teta... O nuo jos apie valanda kelio iki universiteto... Budama 5men nescia pati uzleidinejau visus nes jauciausi tikrai gerai, o ir pilveli ne kiekvienas galejo patebeti... Uzleisdavau ir tikiuosi, kad ir mane uzleis... masciau "paciai astunta nestumo menesi reikes vazineti, tai gal dievulis pagal nuopelnus atseikes ir tau vietele kazkas uzleis"... O kai paskaiciau tai pradejau tuo abejoti... Na nes tikrai baisu darosi, kai pagalvoji, kad vasara, per karscius, su tokiu pilvuziuku nebus padoriu zmoniu kurie uzleistu...
na taip jau yra kad sedintis stovincio neuzjaucia... ar tu buk nescias ar senas ar invalidas...aisku yra tokiu zmoniu kurie tikrai supranta ir uzleidzia,bet dizdioji dalis rupinasi tik savo subine(atleiskit jau uz toki issireiskima...)
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 04 29, 20:48)
,bet dizdioji dalis rupinasi tik savo subine(atleiskit jau uz toki issireiskima...)
galima pagalvoti, kad del kazko kito Punce taip nerimauja
QUOTE(Bekasė @ 2009 04 29, 22:48)
galima pagalvoti kad negalima pasakyt pritariancia nuomone...
Man tai irgi tenka kiekvieną dieną į darbą važinėti viešuoju transportu. Važiuoju beveik val. laiko, tai tikrai negaliu tiek išstovėti, darosi silpna.
Dėl vietos užleidimo tai tikrai nervina, kai spokso į pilvą ir nieko. O aš dar tokia mažutė, smulkutė tai turbūt galvoja vaikas vaiką padarė tai tegul dabar stovi
Dėl vietos užleidimo tai tikrai nervina, kai spokso į pilvą ir nieko. O aš dar tokia mažutė, smulkutė tai turbūt galvoja vaikas vaiką padarė tai tegul dabar stovi
QUOTE(Bekasė @ 2009 04 29, 23:48)
O tai del ko man dar nerimauti? o jus ka manot, kad visi mes cia tokie geruciai, darom gerus darbus be jokiu keslu? Kikevienas zmogus yra savanaudis, jo nagai tik i save atgrezti... Uzleidziam vieta, duodam pora litu vargsiui, padedam kaimynui ir t.t. tik del to kad tikimes, kad ir mums kazkas kada nors pageldes arba del to, kad po tokiu geru darbeliu pasijauciam tikrai gerai... As to neslepiu ir nevaidinu kad taip nera...
Beje prisiminiau viena juokinga atveji (nors tada buvo visai ne iki juoku)... Vaziuoju autobusu i darba (kai dar vilniuje gyvenau), o paciai angina, nesveika, temperaturos apie 39laipsnius... kadangi vos pastoviu ant koju, radau vietele atsisesti... tada prisimenu, kad reikia bilieteli pasizymeti... O komposteris man tik ranka istiesus tokiu atstumu.. Na as tik uzpakali pakeliau, net koju nuo kedes nepatraukiau, zymiuosi ta savo bilieteli, o kazkokia bobele atbegus kad jau stums mane nuo ts kedes tai gerus pora metru pasibegejau... pati pliumt i mano vieta ir sedi patenkinta... Aplink zmones sedi apsale,, ziuri akis ispute bet nezino ka tokiai ir sakyti... Na siaip esu labai ramaus budo, bet tada neatlaukiau ir as... kaip uzblioviau ant jos "TAI DAR STIPRIAU REIKEJO PASTUMTI, TAI GAL IKI AUTOBUSO GALO BUCIAU NUSKRIDUS" va tada visos tetulytes sedejusios salia jei kad sukele skandala... sako, karve tu, nematai, kad mergaite visa perbalus, brebanti vaziuoja... o tai dzin... net neatsiprase ir neparaudonavo... va tokias bobeles tai tik saudyti....