Na, bet manau, kad visada galima paprašyti užleisti atsisėsti.
Jei neužleis - neužleis.
Bet bent jau susigės sėdėdami ir gal kitą kartą atsistos neprašyti...
Turiu vilties
Niekada nebuvo užleidę atsisėsti, tik tokiom gailiom užuojautos akim pasižiūri ir nuleidžia, sunkiausia būdavo piko metu, kai autobusai sausakimši, taip ir baisu, kad pilvelio neužgautų
niu man sakyciau labiau pasiseke siuo klausimu nes gyvenu apie 25 min. ejimo iki darbelio ir 20 min. iki uniko, tai ir manksta gera ir grynas oras, nu kiek gali cia grynas buti, bet tiek to nors nereik duotis metro ir autobusais, ir ligu maziau sansu, kad pasigausiu
Ačiū dievui, visą neštumą neteko važinėtis visuomeniniu transportu ir tikiuosi neteks
QUOTE(kristina111 @ 2006 09 22, 01:54)
ar girdejote, kad Kaune norima padaryti nemokama vaziavima visuomeniniu transportu nescioms ir mamoms su vaikais iki 3 metu?
as maniau kad ir kaune iki 7 metu nemokamai su autobusais ir troleibusais vazineti galima, nes mano sunui jau 4 su puse, bet nei karto nepirkau bilietelio, ir nei karto kontrolieriai neprase, vadinasi nereikia
QUOTE(kristina111 @ 2006 09 22, 01:54)
ar girdejote, kad Kaune norima padaryti nemokama vaziavima visuomeniniu transportu nescioms ir mamoms su vaikais iki 3 metu?
Labas mergaites ir ne tik!As irgi manau, kad tai puiki mintis! Lengvatų mamytems labai reikia - Lietuvoj artėja krizė. Ir galvoju kad zmones sulaikancios 70m., kurie visa gyvenima dirbo i gera Valstybei galetu nors vazineti nemokamai
QUOTE(Karolina-karoliok @ 2008 10 07, 17:57)
Labas mergaites ir ne tik!
As irgi manau, kad tai puiki mintis! Lengvatų mamytems labai reikia - Lietuvoj artėja krizė.
As irgi manau, kad tai puiki mintis! Lengvatų mamytems labai reikia - Lietuvoj artėja krizė.
Krize tai arteja, bet kur logika: iki 2 metu valstybe moka mamoms pinigus, o dar ir vaziuot nemokamai?... Nu rysio nerasta. O tai staigiai po 2 ar 3 metu lengviau pasidaro gyvent, kai pasalpos baigiasi?
Laba,Na man ir teko patekt per pika.Tiek pilnas buvo zmoniu,as ti apie atsisedima ne negalvojau,ti ka ta pilvuka taip pasukt kad jo netrankytu,nespastu,o taip isejo ka net laikytis nebuvo uz ko,tik nuo virsaus kabantis minkstas laikyklis iskelus ranka tai ir koju prazergtu negalejau pastatyt,tai dar pilva iskisau i langa kur sedejo issisketojusi bobele,na manau istversiu,ka tik pilvas nespaudziamas.Bobele spokso i ta mano pilvuka o man net nesmagu darosi,lyg butu del ko.Smarkiau sustabdzius autobusui as vis su ranka apglebiu savo pilvuka,saugau,taip isejo ka autobusas ant posukio sukosi,o isitvert rimtai ner,tai ka griebsiu po tiesuma,o ten tos bobeles galva Ale spejo pasitraukt,tai i langa atsitrenkiau ranka,na taip paziurejo i mane ka maniau prades rekt.O as ir taipat,jau nusiteikusi buvau,nes issigandau neka maziau nei ta bobele,vat kaip tenka kartais parsigaut i namus kai buna pikas.
man tai visuomeninis transportas - peilis po kaklu. Jei tik reikia pavaziuoti, tai buna taips sugadinta nuotaika...
Keleta atveju tai istiesu slykstus. mano pilvukas nemazas is tolo matyti, taciau vis tik kai kurios bobos susimasto stumdytis. Pavyzdziui, praleidziui visus skubancius islipti ir pati labai letai ir ramiai lipu lauk. Taciau atsiranda tokiu apie 40 metu bobu, kurios neleidzia ramiai islipti ir jau grudasi i autobusa, stumia, o man taip baisu, kad nenudribciau. viena tokia be ceremoniju isgrudau lauk, kol pilvo neuzgavo. Butumet mate jos snukeli.
kita karta laukiu kol senute su lazdziuke islips, o vienas dzentelmenas su pigiu kostiumu ir kaklaraisciu su kazkokiais baibokais sugalvojo mus abi ziauriai stumti, cia mano nervai neatlaike. Durnium ir idiotu isvadinau, nes taip gali tik toks... dar soko i akis, tai uzteko paklausti, ar jis nori problemu, kad nescia moteri puola... spruko uodega pabrukes.
Dabar nevazineju. taciau nieko blogo del vieto uzleidimo negaliu pasakyti ir vaikainai, ir moterys uzleidzia, o jei senutes siulo atsisakau, tik linksmai paplepu.
Keleta atveju tai istiesu slykstus. mano pilvukas nemazas is tolo matyti, taciau vis tik kai kurios bobos susimasto stumdytis. Pavyzdziui, praleidziui visus skubancius islipti ir pati labai letai ir ramiai lipu lauk. Taciau atsiranda tokiu apie 40 metu bobu, kurios neleidzia ramiai islipti ir jau grudasi i autobusa, stumia, o man taip baisu, kad nenudribciau. viena tokia be ceremoniju isgrudau lauk, kol pilvo neuzgavo. Butumet mate jos snukeli.
kita karta laukiu kol senute su lazdziuke islips, o vienas dzentelmenas su pigiu kostiumu ir kaklaraisciu su kazkokiais baibokais sugalvojo mus abi ziauriai stumti, cia mano nervai neatlaike. Durnium ir idiotu isvadinau, nes taip gali tik toks... dar soko i akis, tai uzteko paklausti, ar jis nori problemu, kad nescia moteri puola... spruko uodega pabrukes.
Dabar nevazineju. taciau nieko blogo del vieto uzleidimo negaliu pasakyti ir vaikainai, ir moterys uzleidzia, o jei senutes siulo atsisakau, tik linksmai paplepu.
Vaje kokia kancia man vazineti tuo visuomeniniu transportu Nu negaliu isstoveti nors tu ka. Kiek kartu vos nenualpau - staiga pasidaro visai karsta, sirdis dauzosi, kojos linksta ir tamsu akyse. Tada jau prasau, kad leistu atsisesti, kitaip nugriuciau. Dabar rytais laukiu, kol atvaziuos tustesnis autikas ir naglai puolu sesti
aš visą nėštumą į darbą su mikrium pravažinėjau . pati pradžia sunki buvo , o paskui tai mikriukininkai jau priprato mane vežti - palaukdavo kol atsisėsiu ir pan ( nuo namų kas rytą tuo pat metu du mikriukai važiuoja iki darbo . ir jie ten keičiasi pamainom - tai su visiem mane pavežiot teko keletą mėnesių ) . o kai į paskaitas važiuot tekdavo va tada nemalonu būdavo . ten su troleibusu važiuodavau . tai tiesiog baisu būdavo , kad koks idiotas nepastūmtų . o šiaip ta dėkui d, nieko nenutiko