Įkraunama...
Įkraunama...

Važiavimas visuomeniniu transportu

Kazkur po triju menesiu jau neistveriau ir pradejau i darba vazinet automobiliu, nes kiekviena karta pasidarydavo silpna ir aptemdavo akyse schmoll.gif Siaip ir nemaloniu prisiminimu turiu sia tema, karta jau buvau be nualpstanti ir paprasiau salia sedincio vyro, kad uzleistu atsisest, spekit, apsimete, kad neisgirdo, o as aiskiai pasakiau, kad man bloga...gerai, kad kita moteriske sureagavo ir uzleido...
Atsakyti
QUOTE(kristina111 @ 2006 09 22, 01:54)
ar girdejote, kad Kaune norima padaryti nemokama vaziavima visuomeniniu transportu nescioms ir mamoms su vaikais iki 3 metu? toks kestutis mikenas tarybos narys pasiule. ka manote?

Tai kad man atrodo visur ir taip vaikams iki 3 metų nemokamai.Ar čia pas jus Kaune dar mamoms, lydinčioms vaikus nemokamai žada padaryt?
Atsakyti
o zinot kodel neuzleidzia? nes dabar beveik visi rekia ant kievieno kampo: nestumas- ne liga. Taigi visai tai ir supranta pazodziui. Aisku as ju neteisinu, nieko cia labia gero nera. Taciau is dalies kalti ir patys zmones, kad ne visada viska suprantatys gerai, tiek ir kartais paciu nesciuju kalte.
Atsakyti
mane tai uzleidzia.. ax.gif
vienakart tai gal keturiese pasoko, o kita - moteriske: <vaikeli ko tu stovi?> as dar bandziau atsisakyti, bet greit pasodino hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 22, 14:24)
Tai kad man atrodo visur ir taip vaikams iki 3 metų nemokamai.Ar čia pas jus Kaune dar mamoms, lydinčioms vaikus nemokamai žada padaryt?

Taigi vaikams iki 7 metu ir taip nemokamai, bent jau Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Vazinejau as gan ilgai automobiliu, bet pakilus kuro kainoms, nebeisgalejau pastoviai po 400 Lt kas men. atiduoti kurui, o juk mazylis pakeliui, tai jam taupau.
Taigi teko prisiminti viesaji transporta. Paskutiniu metu darosi vis sunkiau, kad ir 15 min. autiku vaziuot atsistojus. Buna kad neistverus paprasau uzleisti. Zinot, vieni ne nemirketeleje uzleidzia ir kone atsiprasineja kad iskart neuzleido. O buvo karta toks gan juokingas atvejis, kai paprasiau uzleisti atsisesti jaunuolio. Tai vaikinukas nenorejo kelt uzpakaliuko savo smile.gif Bet uz tai salia sedinti moteriske pradejo skaityt jam morala, ar jis turi sazines kad neuzleidzia atsisest nescios moters. Man juokingiausia kad moteris pati putojosi, o pasiulyt atsisest vietoj jos taip ir nesugalvojo doh.gif lotuliukas.gif
O siaip tai negaliu pagirt siuolaikines visuomenes. Supratingumo pas juos nulis. Nei nescios nei su mazu vaikeliu neuzleidzia... doh.gif
Atsakyti
nestumo metu vıesajame transporte uzleısdavo vıeta tık pagyvenusıos moterıskes su lazdutem, kurıom ır pacıom nelengva stovetı, o vısı kıtı nuduodavo, kad nemato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piene78: 01 birželio 2008 - 18:30
dar neteko buti nesciai rolleyes.gif bet jau noriu rolleyes.gif deja ir as pastwbiu, kad supratingumo siuo klauimo nedaug musu visuomeneje doh.gif
tiesa, siandien vaziavau i darba "0truliku", ziuriu moteris tokia apkunoka stovi, o as sedejau ir ziurejau (gal tiksliau keikiau ja mintyse). tikrai nesupratau ar ji jau velyvam nestume, ar tik siaip gelbejimosi (lasiniu) rata apsisukusi aplink save. nu suprasti tikrai buvo labai sunku. vienu zodziu... esme ta, kad puse jos pilvo buvo- nuogo (nu ka, pagalvojau, kad smegenu truksta jai...) ir neuzleidau jos, bet patikekit dar gera pusvalandi apie ja galvojau... blush2.gif

P.S. as visai ne pries nescias moteris, bet tiesiog as kai nesiosiu savo kleckiuka, tai tikrai nuogu pilvu mieste nevaiksciosiu kad ir kaip karsta butu doh.gif
Atsakyti
Nepatinka man visuomeninis transportas, nes supratingumo žmonės dar neišmoko. Būna kartais tenka su kokiu troleibusu arba autobusu pavažiuot, bet stengiuos kuo mažiau. Visų pirma dėl visų grūsčių (baisu, kad pilvuko neužgautų). Ir dar dėl pačių žmonių. Būna įlipi i troleibusą, sėst nėra kur, o karšta kad net galva sukas, ir sėdi kokia ''boba'', vėpso akis išpūtus o paskui pradeda burbėt, kaip tos jaunos vaikų prisidaro, o galiausiai gailėt, kad vaje vaje kaip sunku tom vargšėm nestuke.gif troleibusuose stovėt.. O užleist atsisėst tai nesusipranta.. Aišku nesakau, kad visi tokie.. Bet deja dauguma..
Atsakyti
Cia kazkuria diena palikau masina aisktelej ir nutariau autobusu pavaziuot iki ligonines, tai autikas pilnas buvo bet aisku kad niekas vietos neuzleido, o vaikas taip spardesi, galvojau atsisesiu ant laiptelio, visi apsimeta kad nemato nescios, bet as ir nesitikejau kad uzleis g.gif jau taip iprasta musu visuomenej patapo
Atsakyti
o aš turbūt l. prastai atrodau, kad mane praktiškai visada užleidžia.
Aišku,, kai dabar paskutinė savaitė - kaip gydytoja apskaičiavo, kad vaikelis apie 4 kg sveria - tai pilvelis isokes, kaip reikia.
O kartais ir pati paprašau kokio vaikino užleisti... tai šoka, kai nudeginti... lotuliukas.gif
Kol kas neatsakė nė vienas...
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2008 06 11, 23:46)
o aš turbūt l. prastai atrodau, kad mane praktiškai visada užleidžia.
Aišku,, kai dabar paskutinė savaitė - kaip gydytoja apskaičiavo, kad vaikelis apie 4 kg sveria - tai pilvelis isokes, kaip reikia.
O kartais ir pati paprašau kokio vaikino užleisti... tai šoka, kai nudeginti...  lotuliukas.gif
Kol kas neatsakė nė vienas...

Labas rytas
Mano pilvas.. taip pat virš 4 kg numatytas. Problemų nebuvo, nes.. troleibuse buvo laisvų vietų. O šiaip, manau, lygiai tas pat kaip su nėštukių ir tėvelių su mažais vaikais kasomis. Visuomenei trūksta supratingumo. Pažiūrėkite - vietose, kurios skirtos žmonėms su negalia ir nėštukėms, sėdi paprastai nei panašūs su negalią turinčius, nei ... nėštukės. Nebent.. mental disability ax.gif
Atsakyti