o man labai baisu vazinetis, vaziuoju kasdien i paskaitas i kita miesta o paskui maluosi po visa miesta su tais autobusais, baisu del nemazos vibracijos, greitai stabdanciu autobusu vairuotoju ir infekciniu ir kitu uzkreciamu ligu, labai daug vaiku serganciu vazineja ir gali uzkresti, net nezinau, tikriausiai man vystosi paranoja
as irgi stebedavausi, kad nieks neskuba uzleisti vietos. gal pora kartu teko tuo pasidziaugti, ir kiek pamenu tai moteriskes uzleisdavo. bet susimasciau ar as pati iki tol uzleisdavau nestukem negaliu prisiminti. arba neprisimenu, arba ju nepastebedavau (nes kazkaip nelabai ziuriu i zmones), bet kad spoksociau i pilva ir neuzleisciau tikrai taip nebuvo. Beje, dar maziau sansu, kad kas uzleis eile parduotuveje prie kasu ar kitur.
Blogiausia viesajame transporte tai pamise mikriuku vairuotojai, kaip malkas vezioja!
ar ką nors buvo užleidęs vyras? manęs nė karto: sėdi 20-ečiai prasiskėtę per 2vt, į pilva spokso kiaulės akim. o moterim ačiū nes tikrai sunku kai visą dieną ant kojų, po to įlipi į pilną autobusą ir vis bandai tą pilva išsaugot, kad nesutrintų.
aš tai jei matau,kad sėdi jauni vaikinai ir nė nepastebi,kad tu nėščia ar su mažais vaikais važiuoji,tai prieinu ir mandagiai paprašau,kad gal galėtumėte leisti atsisėsti.tai dar nė karto neatsakė.ir nematau nieko blogo,kad tenka paprašyti,juk kartais ir jaunimas būna pavargę ir jiems galvose pilna rūpesčių,kad gal važiuodami šnekučiuojasi ir nepastebi ar tu ten nėščia ar ne.
Prieš kokią savaitę važiavau gan pilname autobuse ir iš sėdimos vietos, prie kurios ir stovėjau, moteris išlipo lauk. Tai šalia sėdėjusi babulia greitai uždėjo ranką, kad neatsisėsčiau ir pasikvietė sėsti draugę (ar bendradarbę) Niekada nepykstu, kai žmogus neužleidžia, bet šiuo atveju, tai jau buvo pikta
QUOTE(Auryte Sh. @ 2007 09 12, 15:59)
Blogiausia viesajame transporte tai pamise mikriuku vairuotojai, kaip malkas vezioja!
,labai retai kada vaziuoju,kaip jau reikia tai su autobusu arba troleibusu daug geriau
Niu dėl viešo vietinių autobusų ir troleibusu tai situacija ne kokia... Būna bobutės man dar pabamba kad jaunimas koks, neleidžia atsisėsti... O aš sėdžių savo 6 mėnesiais, aplink pilna jaunų bernų o jos man bamba Gal dėl to kad tie bernai jas dar ir apsiųs kai kur O aš neskubu stotis, nes nuo pilvuko labai nugarytė skauda, tai vis taikausi prisėsti
Tiesa tenka ir tarpmiestiniais autobusais ir traukiniais važinėtis, kol kas tai labai malonu, kai žmonės vis klausinėja ar patogiai sėdžiu, jei kas nukrenta - skuba pakelti, ir padeda striukę užsimauti o jau apie vietos užleidimą tai ir taip aišku
Tiesa tenka ir tarpmiestiniais autobusais ir traukiniais važinėtis, kol kas tai labai malonu, kai žmonės vis klausinėja ar patogiai sėdžiu, jei kas nukrenta - skuba pakelti, ir padeda striukę užsimauti o jau apie vietos užleidimą tai ir taip aišku
Kol nestumas buvo mazas tai be problemu- tik kad labai pykindavo vaziuojant su truliku kad daznai tekdavo islipti nepasiekus tikslo.Mikrukais tai is viso negaledavau vaziuoti- apie ju vaziavimo manierius (miestas Kaunas) tai patyliu Paskutiniais menesiais budavo kad vaziuodavau su autobusu tai ypac vidutinio amziaus zmones uzleisdavo vieta, o jaunimas ir senukai tai niekada.
O dar toks vienas nuotykis buvo- nestumo pradzia, as griztu su autobusu namo ir jauciu kad biski vimdo ( tada greit pradedavau kramtyti guma ar metine saldaine ciulpti), o salia prisedo berniukas gal 10metu ir salia jo stovejo mama. Man atrodo tas berniukas buvo ligotas ir jis tk pradejo ziaukcioti, na ir aisku pasibaige vemimu. Galvojau tuo metu kad ir as jam kompanija palaikysiu..gerai kad kaip tik autikas sustojo- tai kai skuodziau is ten- grynam ore po biski atsigaavu ir pavyko neapsidirbti
O dar toks vienas nuotykis buvo- nestumo pradzia, as griztu su autobusu namo ir jauciu kad biski vimdo ( tada greit pradedavau kramtyti guma ar metine saldaine ciulpti), o salia prisedo berniukas gal 10metu ir salia jo stovejo mama. Man atrodo tas berniukas buvo ligotas ir jis tk pradejo ziaukcioti, na ir aisku pasibaige vemimu. Galvojau tuo metu kad ir as jam kompanija palaikysiu..gerai kad kaip tik autikas sustojo- tai kai skuodziau is ten- grynam ore po biski atsigaavu ir pavyko neapsidirbti
As kai nescia buvau, tai tik viena karta troleibuse toks pagyvenes vyriskis uzleido:bravo o taip tai babces visos sedi, ziuri, akis isputusios nuziurineja, bet vietos pasiulyt nesiruosia. viena karta tai neistveriau ir paklasiau ko cia ziuri, gal vieta geriau uzleisk? tai tik uzriete nosi ir nusisuko. o mikruskej viena karta kai vairuotojas staigiau pastabde vos vienai moteriskei su savo pilvu ant veido neuzkritau, bet irgi nieko, tik paziurejo kreivai, tipo ko cia stumdais.... teko toliau stovet pas mus nera tokio supratimo, kad nesciai sunku stovet, galu gale ir uzgaut galima netycia.
man, visa laimė, neteko nė karto nėščiai važiuot visuomeniniu transportu bet viena mano pažįstama, pavažiavusi mikriuku iš karto atsidūrė ligoninėj su gresiančiu priešlaikiniu... mat tas, lėkdamas, visų duobių gylį išbandė....