Įkraunama...
Įkraunama...

Važiavimas visuomeniniu transportu

4u.gif o as be ratu ir nera kitos iseities,kaip tik vazinetis mikriukais ax.gif doh.gif
Atsakyti
Va neperseniausiai vaziavau i miesta su vaikuciu. Pilnas troleibusas buvo zmoniu, aisku visi studentai sedi.. Priesais mane stovejo nestulka. Matau kad jei sunku.. Prisiminiau dar save kai manes nieks neuzleisdavo. Tai nutariau savo liezuvi paleist lotuliukas.gif Sakau panai kuri sedi
- Tai gal uzleist atsisst moteriai,
Tai i mane kreivai pasiziurejo 30 sekundziu pagalvojo, tai as pakeliau tona ir sakau
- tai ka nematai kad laukiasi, gal leisi atsisest. Aciu dievui jei nebuvo kur detis, tai pakele savo sikine!!!
Atsakyti
mano pilvo dar nesimato, bet ir reikalo prašyti, kad kas vietą užleistų, nėra. nes į darbą važiuoju iš paskutinės stotelės, tad visada sėdžiu. o po darbo tereikia kelias stoteles pastovėti, o paskui didžiąją kelio dalį vėl sėdžiu.
Atsakyti
na zinokit paskaitinejus cia nieko naujo nesuzinojau apie musu "kulturingaja" visuomene, tik dar labiau pasibaisejau ja mad.gif gun_bandana.gif ir labai didziuojuosi tom nestuke.gif , kurios kovoja uz save-saunuoles, taip ir toliau drinks_cheers.gif

man dabar 5men ir pilvukas jau matosi neblogai, bet labai dziaugiuosi kad kol kas dar neprireike vaziuot autobusu...vis delto manau neuzilgo ir man prireiks lipt i ta "malkovezi" ir jei pasidarys bloga, tikrai nesiruosiu stovet ir vaidint didvyres, paprasysiu kad kas atsisest leistu. nors zinant musu visuomenes mandaguma ir super-isvystyta rega bei klausa stovincioms nestuke.gif,tai nesitikiu labai didelio mandagumo.... schmoll.gif verysad.gif jei neuzleis-atsisesiu ant keliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai pasisekė, kad dirbu šalia namų ir visuomeniniu transportu man beveik netenka važiuoti, bet kiek teko važiuoti nėščiai ir su dukryte, tai ne karto man niekas neužleido vietos.Visi sėdi ir daro vaizdą, kad taves nėra. Vieną kartą vaziavau troleibusu su savo 9 mėn.nėščia drauge:atsistojom prie sėdinčio vaikino, kuriam beveik į nosį buvo įremtas draugės pilvas, jis žiūri pro langą.Tada aš jam sakau:"Gal užleisi vietą nestuke.gif ?Matai, kad vos stovi?"Buvo toks jausmas, kad aš šnekėjau su siena ir aišku, kad nei jis, nei kas kitas jai vietos neužleido.Tiesiog baisu kaip degraduoja mūsų visuomenė verysad.gif O mes joje gyvenam
Atsakyti
Toks elgesys visuomeniniam transporte parodo, kad visuomenė degraduoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brilly @ 2007 08 27, 21:18)
jei neuzleis-atsisesiu ant keliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man ginė net liepė taip elgtis, jei niekas vietos neužleidžia thumbup.gif

bet aš viešajame transporte (ypač trulikuose) matau dar vieną bėdą. tai vairutojų vairavimo stilius doh.gif

iš tiesų, kai pilvas dar nemaišo, galima ir pastovėti (jei sveikata leidžia), bet ką daryti, jei dar nespėjai nė įlipti ir isikibti ko nors, kai vairuotojas jau gazuoja? bash.gif lėki per visą saloną ir meldiesi, kad nesusižeistum

va tada jau man darosi baisu.
Atsakyti
man ir buvo nemalonus įvykis su troleibuso vairuotoju.. blink.gif reikėjo pereiti per nereguliuojamąją perėją...na mašinų tuo momentu kaip ir nebuvo, tik troleibusas artėjo...nelabai matyt norėjo sustot praleisti, tačiau aš jau buvau pajudėjusi, tai jam nebuvo kur dėtis, turėjo sustot... tongue.gif tai pro praviras duris...išgirdau tokį riebų "bl... gal vilksies greičiau" blink.gif blink.gif žado netekau...o atrodo tikrai sskubėjau...nors pilvas tikrai nemažas...ir matosi.... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Praeita savaite teko daug vazineti autobusu Vilniuje, viena syk ilgai pralaukus ilipau i pilna, pastovejau pora stoteliu ir jauciu kad griusiu - akyse tamsu, net iki kitos stoteles neislauksiu islipt i gryna ora. Pilvo mano dar nesimato - nestumo pradzia ...Tai sukaupusi drasa paprasiau atsisesti ir man moteris uzleido vieta. Jauciu ir atrodziau stipriai nekaip...
Ai, bet stresas, autobusais vazinetis, daugiau nenoriu.
Atsakyti
Kaip tik vakar, vaziuojam mes su dukra marsrutiniu autobusu.
Man jau 6 men, esu smulkaus kuno sudejomo, tai mano pilvuzas atrodo lyg buciau paciame 9. dukrai 4 metukai.
pilnas autobusas zmoniu. kaip nekeista praktiskai moteriskes. amzius visoks.

spekit, ar man kas uzleido vieta atsiseti???????

lotuliukas.gif verysad.gif lotuliukas.gif verysad.gif nei viena ....

o vaziuoti teko kokius 5-6 sustojius.

aisku stovedama su tokiu pilvu pilname autobuse ir dar laikydama vaika ir tase as nenumiriau....bet ko tada noreti is vyru ir vaiku.....?
Atsakyti
vakar ir man teko važiuoti trulikų su 5 metų dukryte,aišku mano pilvo po striuke dar gerai nesimato, bet juk aš buvau su mažu vaiku... Visi į mus žiūrėjo ir tiek verysad.gif Vietos taip ir neužleido schmoll.gif
Atsakyti
man tai jau užleido vietą ax.gif bet įdomu kaip bus kai reikės važinėti į kursus g.gif
Atsakyti