teko pries kelias savaites Palangoj pabut, tai pasibaisejau musu bobuliu kultura. prireike is Palangos centro pavaziuoti i "Lina", o MB pavezt tuokart negalejo. laukiu marsrutinio. atvaziavo, tai babces su maisais elementariai nustume, susigrudo, susedo, o as su pilvu likau paskutine ir dar stoveti ant laipteliu autobusiuko. ir kas juokingiausia, kelios net apreke kokiu 10 metu berniuka, kodel tas visa kelia muistosi ir lipa joms ant koju
o pabandyk joms vietos neuzleist....ojeij..
as kai buvau nescia tai vyras visur mane veziodavo, o poto trumpam buvo isvykes i anglija tai teko su mikriukais vazineti, bet jokios pagarbos nesciai, kai tik ilipdavau vis pilnas mikras budavo, ir niekas siknos nepajudindavo , kad uzleist atsiset, nors jau pilvuzas buvo nemazas 8 menesio pabaigoj.
Man tenka kai vyras negali nuvežt pasinaudoti visuomeniniu transportu, tai juokingiausia būna, kai stovi, ir pasižiūri į ką nors, ir žmogelio reakcija panaši būna - tada pradeda pro langą labai apžiūrinėt vaizdą Nors būna ir tokių, kur tikrai užleidžia
Man dar taip nebuvo, kad uzleistu, siaip visada stengiuosi atsisesti pati, dazniausiai atsirasdavo bent viena vieta. Bet buvo karta, vaziavau is Juodkrantes i Klaipeda - liko tik stovimos vietos. Tai teko prasikankinti, nes ir laikytis patogiai nebuvo uz ko - tik uz kedes rankeneles, kuria ant posukiu sedinti stora boba pasinaudodavo, lyg jai butu didesnis pavojus nugriuti, nei man.
Kita karta vaziavau truliku - ilipo iskart keletas senuku - man iskart pasidare taip nepatogu, ju akys laksto, kur laisva, o visur paaugliai sedi, tai as neiskenciau ir uzleidau, vistiek viena stotele buvo belikus. Tai tada ziurejo visi i mane - ir senukai, ir paauglai (gal maste, ar cia nuo nestumo pilvas ar nuo storumo)
Kita karta vaziavau truliku - ilipo iskart keletas senuku - man iskart pasidare taip nepatogu, ju akys laksto, kur laisva, o visur paaugliai sedi, tai as neiskenciau ir uzleidau, vistiek viena stotele buvo belikus. Tai tada ziurejo visi i mane - ir senukai, ir paauglai (gal maste, ar cia nuo nestumo pilvas ar nuo storumo)
man vaziuojan beveik visada uzleisdavo, bet ne jaunimas, o pagyvene zmones as net nesesdavau, kazkaip geda budavo, kelis kartus zmones jaunima is kedziu isprasinejo, kad man vieta padarytu, nors as sedeti visai nenorejau, prievarta pasodindavo, taip nejauku budavo o paskutiniais men. tai kazkaip nevazinejau, jau jegu nebuvo is lovos keltis
Sveikos,
niekad nemaniau, kad visuomenei yra visai tuscia vieta. Manes visuomeniniame transporte ar mikriuky neuzleido atsisesti nei karto. Mikriuku vaziuoti daugiau nenoriu, nes tikrai pagimdyt galima kaip jie veza... Jei labai reikia - lipu geriau i tustesni troleibusa, o siaip visur vezioja vyras. Sekmes visoms
niekad nemaniau, kad visuomenei yra visai tuscia vieta. Manes visuomeniniame transporte ar mikriuky neuzleido atsisesti nei karto. Mikriuku vaziuoti daugiau nenoriu, nes tikrai pagimdyt galima kaip jie veza... Jei labai reikia - lipu geriau i tustesni troleibusa, o siaip visur vezioja vyras. Sekmes visoms
mane tai labai nervina kai pilva apziurineja toks jausmas kad eksponatas esu bet kad uzleistu tai ne taip nebuna. ai viena karta kai vaziavau namo, buvo pilnas trulikas, tai sedejo motina su dukra gal kokiu 10-12 metu, tai motina zvairavo i mane i mano pilva, paskui kazka snibzdejo dukrai, bet ta garsiai pradejo klausineti, kodel ji turi kazkokiai storulei uzleisti, man juokas paeme, nes neturejau jegu jau ir pykti
neisivaizduoju ka daryciau jei reiketu visuomeniniu transportu vazneti... gerai, kad abu po masina turim, nes kitaip - jauciu taxi verslas suklestetu pas mus mikriuke ar kokiam autike tai matyt savizudybe vaziuot nebent ilipt galineje stoteleje, nes kitaip neimanoma... ne tik kad vietos neuzleis, dar ziuret reikia kad nepastumdytu ir pilvuzo neugautu..
QUOTE(saule^ @ 2007 07 04, 09:17)
teko pries kelias savaites Palangoj pabut, tai pasibaisejau musu bobuliu kultura. prireike is Palangos centro pavaziuoti i "Lina", o MB pavezt tuokart negalejo. laukiu marsrutinio. atvaziavo, tai babces su maisais elementariai nustume, susigrudo, susedo, o as su pilvu likau paskutine ir dar stoveti ant laipteliu autobusiuko. ir kas juokingiausia, kelios net apreke kokiu 10 metu berniuka, kodel tas visa kelia muistosi ir lipa joms ant koju
As jei vaziuoju visuomeniniu, niekada neuzleidziu nachalkom senem vietos. Tik inteligentiskoms moterims:)Bet kai matau mamyte su pilvuku arba tiesiog su vaikiuku ant ranku - visuomet uzleidziu