Įkraunama...
Įkraunama...

Važiavimas visuomeniniu transportu

As siandien irgi pastebejau kai ilipau i trulika iskart visi staiga susidomejo kas gi ten vyksta uz lango, ypac buvo slikstu ziuret i vyrus kai jie "tipo nepastebi" g.gif
labai nustebau kai man vieta uzleido mazas berniukas 4u.gif
Atsakyti
Na, as jau turiu beveik 2 men dukryte, bet dar puikiai pamenu, kaip budama 8-9 men nescia vaziuodavau truliku i universiteta ar poliklinika ir nekart nesulaukiau pasiulymo atsisesti... Tad likdavo tik pasidziaugti, kad gerai jauciuosi...
Atsakyti
as tik va mastau, kad jei zmogui tuo metu "paskambint prireikia ar i langa baisiai svarbu ziuret pasidaro" tai visgi supranta tauta, kad blogai daro biggrin.gif

o siaip, kai grizau i LT, tai man cia baisu i gatve iseit, nes vyrai tiesiog gatvej stumdo... Dar net savaites nera, o jau pora kartu taip pastume, kad atsitrenkiau pilvu parduotuvej i rema (kur prie kasu buna).
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 06 16, 12:26)
as tik va mastau, kad jei zmogui tuo metu "paskambint prireikia ar i langa baisiai svarbu ziuret pasidaro" tai visgi supranta tauta, kad blogai daro  biggrin.gif

o siaip, kai grizau i LT, tai man cia baisu i gatve iseit, nes vyrai tiesiog gatvej stumdo... Dar net savaites nera, o jau pora kartu taip pastume, kad atsitrenkiau pilvu parduotuvej i rema (kur prie kasu buna).

O prie ko čia viešasis transportas? Na taip, viešojo transporto nėštumo metu išvengti galima, o prie kasų vis tiek pastovėti.

O dėl viešojo transporto nėštumo metu mano nuomonė nepasikeitė ir pastojus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 16, 13:55)
O prie ko čia viešasis transportas? Na taip, viešojo transporto nėštumo metu išvengti galima, o prie kasų vis tiek pastovėti.

O dėl viešojo transporto nėštumo metu mano nuomonė nepasikeitė ir pastojus  schmoll.gif

pirmoj pastraipoj snekejau apie transporta, o paskui baisiai knietejo pridet apie kasas blush2.gif
Atsakyti
Na kadangi beveik visa nestuma praleidau ne Lietuvoje, tai esu labai laiminga. Kadangi ten ira didelis supratimas, zmogiskumas, ir t.t. Tekdavo vazineti su ivairiais transportais ir visur uzleisdavo iskart, tik ilipus i metro, autobusa, ar tramvaju. O pardotuvese tai taipat visi uzleisdavo kad nestoveciau eilese. Tik kai grizau i Lietuva ant 9 men tai teko vazineti su troleibusu ar autobusu, juk vyro nekviesiu is darbo kad nuveztu kur nors..Tai likau siaube,..Pilvas mano buvo LABAI didelis, jo nepastebeti buvo neimanoma, o i mane dar visi kreivai ziurejo, nekalbu apie vieta kad kas uzleistu ar dar ka..Tai parode busu tautieciu dideli neisprusima... verysad.gif
Atsakyti
tai jau taip, kai ilipi i pilna autobusa tai net paciai nejauku, jauciuosi kaip kalta kad isvis cia su pilvu ilipau ir visus trikdau, nes vietos nieks nenori uzleisti, o sedet kai as su pilvu ir dar kitu mazu vaiku tai nepatogu doh.gif nors buna tikrai kad uzleidzia nuosirdziai wub.gif o vazinetis man tenka daug, nors turim masina, bet vyras dirba remontus daro pas klientus ir uz Kauno ribu daznai tenka vaziuot, tai nepavezios mane daznai, o gyvenam Raudondvaryje, tai iki centro butinai tenka atvazuoti su tais autikais, nors taip ju nemegstu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(onushkis @ 2007 06 16, 19:15)
Tik kai grizau i Lietuva  ant 9 men tai teko vazineti su troleibusu ar autobusu, juk vyro nekviesiu is darbo kad nuveztu kur nors

Bet galima išsikviesti taxi. Jei vyras dirba, vadinasi uždirba pakankamai, kad nereikėtų savo sveikatą troleibuse palikti. Jei neuždirba taxi paslaugoms, geriau tegu sėdi namie ir vežioja savo nėščią žmoną pats. Mano pozicija šiuo klausimu griežta. Man nereikalingas vyras, negalintis nei uždirbt padoriai, nei savo žmonai nėštumo metu pagelbėt. Tokių aukso grynuolių, kurie suspėtų ir uždirbti, ir žmoną vežioti, nepažįstu. Tačiau vieną iš šių dviejų dalykų vyras sugebėti privalo. Sorry, jei kam pasirodžiau per griežta. Tačiau tokia mano nuomonė buvo prieš nėštumą (tada visos kaltino, kad pilvų pavydžiu), tokia liko ir dabar, kai iki gimdymo liko 9 savaitės (ko pavydžiu dabar?)
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 17, 12:52)
Bet galima išsikviesti taxi. Jei vyras dirba, vadinasi uždirba pakankamai, kad nereikėtų savo sveikatą troleibuse palikti. Jei neuždirba taxi paslaugoms, geriau tegu sėdi namie ir vežioja savo nėščią žmoną pats. Mano pozicija šiuo klausimu griežta. Man nereikalingas vyras, negalintis nei uždirbt padoriai, nei savo žmonai nėštumo metu pagelbėt. Tokių aukso grynuolių, kurie suspėtų ir uždirbti, ir žmoną vežioti, nepažįstu. Tačiau vieną iš šių dviejų dalykų vyras sugebėti privalo. Sorry, jei kam pasirodžiau per griežta. Tačiau tokia mano nuomonė buvo prieš nėštumą (tada visos kaltino, kad pilvų pavydžiu), tokia liko ir dabar, kai iki gimdymo liko 9 savaitės (ko pavydžiu dabar?)

as tai net neisivazduoju kiek reikia uzdirbti kad su taxi beveik kasdien vaziuoti galima butu doh.gif mes neskurstam, ir buta 3 kambariu suremontuota turim ir poilsiauti vazinejam kiekviena vasara ir vaikai gauna viska ko reikia, ir naujus baldus isigijome, bet tai viskam taupyt reikia, kad ir dabar taupome naujai masinai nes senas golfas jau ilgai netemps turbut, bet su taxi vaziuojam tik kai velai gristi reikia, ir ne taip daznai, nes labai brangu doh.gif Idomu kuo reikia dirbti kad tiek pinigu tureti, gal kas pasakys, eisim isidarbinti, nes vyro algos nepakanka tokiam dalykui nors uzsidirba tai mano akimis pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina27 @ 2007 06 17, 14:07)
as tai net neisivazduoju kiek reikia uzdirbti kad su taxi beveik kasdien vaziuoti galima butu  doh.gif  mes neskurstam, ir buta 3 kambariu suremontuota turim ir poilsiauti vazinejam kiekviena vasara ir vaikai gauna viska ko reikia, ir naujus baldus isigijome, bet tai viskam taupyt reikia, kad ir dabar taupome naujai masinai nes senas golfas jau ilgai netemps turbut, bet su taxi vaziuojam tik kai velai gristi reikia, ir ne taip daznai, nes labai brangu  doh.gif  Idomu kuo reikia dirbti kad tiek pinigu tureti, gal kas pasakys, eisim isidarbinti, nes vyro algos nepakanka tokiam dalykui nors uzsidirba tai mano akimis pakankamai  biggrin.gif

va saunuole! as ir galvojau kaip cia graziai parasius... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina27 @ 2007 06 17, 15:07)
as tai net neisivazduoju kiek reikia uzdirbti kad su taxi beveik kasdien vaziuoti galima butu  :?

jeigu jau taip daznai reikia, tai isigyk antra masina ir su ja vazinek - kainuos pigiau nei taksi.
arba tegul vyras tada kai reikia ( na ne kiekviena diena gi isvaziuoti reikia) tegul pats vaziuoja su visuomeniniu transportu.
Su pirmu vaiku buvo problema del veziojimu. Kai buvau su antru aplinkybes ir vyras priverte teises issilaikyti - kuo dabar labai dziaugiuosi.
Atsakyti
Man tievisuomeniai kelia siaubą, ypač autobusai. O su mikriukais pavažiuoju kai nevairoju biggrin.gif
Atsakyti