QUOTE(Vilka @ 2006 11 01, 11:27)
ash vilniete, bet kai buvau be mashinos -teko vazinet visuomeniniu transportu nesciai i darba, tai jau geriau 6km pesti eiti. moterys su vaikais tai normalus, bet jei tik vyras vaziuoja, tai koks prasmirdes, pachmielnas arba vis dar girtas. Buvo atvejis kai begancias seiles ranka nusivale, o poto uz tureklo paeme, nu kai pamaciau ta vaizdeli, tai vos neapsivemiau, nors nescia mane ir taip nuo autiku kvapo vymdydavo, o kai dar su vaizdeliais, tai eina...n. piko metu prispaudzia kaip silke prie silkes, niekas to tavo pilvo nemato, nieks neuzleidzia. Veidas ties kokio murziaus pazastim atsiranda...o viespatie...jei vyras koks neaukstas tai lyg shuva i veida kvepuoja...nu aciu...
Gal kaune pas jus autobusai geresni ir zmoniu ne tiek daug bet vilniuj, tai pripirke autobusu, kurie turi buti ijungtais kondicionieriais, nes sandarus- langai neatsidaro, tai oras visai nesivedina, ash vazinejau vasara. tai tik ir laukdavau, kad koks senovinis kiaurais shonais atvaziuotu...
o prisiziurejus kas tuos tureklus liecia, tai nenoreciau kad mano vaikai irgi juos liestu
ash uz dviguba bilietelio kaina, bet kad vyru be kostiumu, i juos neileistu
ne feministe esu, tik bais degradai nepatinka man
Nu čia tu "biški ne į temą". Gerai, kad tu turi galimybę važinėti savo mašina. O, vat, aš teisių neturiu ir tenka autobusais pasivažinėti. Ir niekuom neužsikrėčiau, ir nieko blogo nenutiko net nėščiai. O gal aš tiesiog ne taip išlepinta?
Papildyta:
QUOTE(kristina111 @ 2006 09 22, 02:54)
Sveikos,
ar girdejote, kad Kaune norima padaryti nemokama vaziavima visuomeniniu transportu nescioms ir mamoms su vaikais iki 3 metu? toks kestutis mikenas tarybos narys pasiule. ka manote? va, is interneto kelis sakinius nukopinau. cia truputi ir apie pensininkus raso
Siūlau Kauno miesto Tarybai priimti sprendimą dėl visiško arba dalinio išlaidų kompensavimo visuomeniniu transportu (troleibusais ir autobusais) važiuojančioms besilaukiančioms moterims ir mamoms, vykstančioms su vaikais iki trejų metų. Taip pat asmenims, sulaukusiems 70 metų.
Išlaidų, skirtų visuomeniniam transportui, kompensavimas besilaukiančioms moterims ir mažamečius vaikus auginančioms mamoms ženkliai prisidėtų palengvinant šeimų buitį.
Lengvata moterys galėtų naudotis vienu svarbiausių jų gyvenimo momentu laukiantis kūdikio ir auginant vaiką iki trejų metų. Vyresnio amžiaus žmonėms pagalba irgi neabejotinai reikalinga.
Nedaug sutauptumėm, jei taip būtų, bet dėmesys visada malonus.