Įkraunama...
Įkraunama...

Važiavimas visuomeniniu transportu

QUOTE(endnote @ 2007 05 06, 21:31)
ir dar tikimes supratingumo is vyru, bernioku, kurie niekad nebuvo su pilvuku, ar is bobucio, kurios gimde pries50metu, jei mamytes, pries pora meteliu sulaukusios vaikucio, to supratingumo nebeturi  doh.gif kraupu...

teisingai pasakei - kraupu. Kaip galima visiskai nesirupinti savo sveikata ir tik visko reikalauti is kitu.
Uz tave niekas nieko neprivalo daryti. Visu pirma maksimaliai privalai pasirupinti savimi pati, o po to tik kazko tiketis ir prasyti is kitu ( tai neliecia paciu artimiausiu zmoniu). Kai tai suprasi, bus daug lengviau. Nes jeigu sunku stoveti autobuse, tai niekas nedraudzia prieiti ir paprasyti, kad tau uzleistu vieta. Pati zymiai daugiau is to naudos galetumei tureti, negu , kad piktinitis jog niekas nieko nedaro.
Visu pirma, gal pasakyk - ka tu padarei, kad padetis keistusi ( burbejimas internete nesiskaito)
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 05 07, 13:53)
teisingai pasakei - kraupu. Kaip galima visiskai nesirupinti savo sveikata ir tik visko reikalauti is kitu.
Uz tave niekas nieko neprivalo daryti. Visu pirma maksimaliai privalai pasirupinti savimi pati, o po to tik kazko tiketis ir prasyti is kitu ( tai neliecia paciu artimiausiu zmoniu). Kai tai suprasi, bus daug lengviau. Nes jeigu sunku stoveti autobuse, tai niekas nedraudzia prieiti ir paprasyti, kad tau uzleistu vieta. Pati zymiai daugiau is to naudos galetumei tureti, negu , kad piktinitis jog niekas nieko nedaro.
Visu pirma, gal pasakyk - ka tu padarei, kad padetis keistusi ( burbejimas internete nesiskaito)

tu teisi, nieko nedarau, nesu pasaulio gelbetoja... maniau, kad mes cia kalbam apie visuomenes branduma, kuri atsipildi ir poziuris i nescias, neigalius ir t.t. uztenka paziureti i parduotuves, poliklinikas, kuriose daug kur nera galimybes uzvaziuoti ratukais... nieko, as pagimdysiu, vezima taip pat pasitampysiu, paprasysiu pacanioko, kad padetu, jei reikes... neliudziu, neisterikuoju, kad kazkas kazko uz mane nedaro. bet tai nereiskia, kad neturiu teises pasakyti, kas mano manymu yra keista, kraupu ir t.t.

ir isties, viskas, ka galiu padaryti, tai isauklet savo vaika, kuris nesvilpaus i langa, kai i autobusa ilips invalidas, mociute, moteris su vaiku ant ranku, ar nescioji.

Atsakyti
QUOTE(endnote @ 2007 05 07, 14:30)
tu teisi, nieko nedarau, nesu pasaulio gelbetoja... maniau, kad mes cia kalbam apie visuomenes branduma, kuri atsipildi ir poziuris i nescias, neigalius ir t.t. uztenka paziureti i parduotuves, poliklinikas, kuriose daug kur nera galimybes uzvaziuoti ratukais... nieko, as pagimdysiu, vezima taip pat pasitampysiu, paprasysiu pacanioko, kad padetu, jei reikes... neliudziu, neisterikuoju, kad kazkas kazko uz mane nedaro. bet tai nereiskia, kad neturiu teises pasakyti, kas mano manymu yra keista, kraupu ir t.t.

ir isties, viskas, ka galiu padaryti, tai isauklet savo vaika, kuris nesvilpaus i langa, kai i autobusa ilips invalidas, mociute, moteris su vaiku ant ranku, ar nescioji.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 05 04, 23:20)
Pasirodo, turite uzuojautos, nors ir ciniskos. Visgi yra vilties, kad bent jau kazkas uzleis vieta kitoms nesciosioms- mums jau neuzleido, o jums dar gali uzleisti. Beje, kazkodel moterys sako :man- neuzleido, ir as- neuzleisiu. Man- tai gryniausias absurdas.

jei jums atrodo, kad neuzleidziu vietos, tai labai klystate. Tiesiog as, budama nescia, nereikalauju to is kitu ir nesakau, kad jie privalo tai daryti. Tokia yra mano nuomone ir jei ji nesutampa su jusu, tai dar nereiskia, kad esu kazkuo blogesne. Stengiuosi pasirupinti savimi pati ir nepasitikiu praeiviais.

Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2007 04 30, 16:11)
ir būtent jų būna prisėdęs pilnas mikras ar trūlikas  hihihi.gif

Atsiprašau, bet iš kur Jūs žinote, kad tarp jų yra bent vienas sveikas? Ligotų žmonių, taipogi, ir jaunimo, yra labai daug. Siūlau nuvykti į KMUK Reumatologijos, Nefrologijos, Kardiologijos ir bet kurį kitą skyrių, jei netikite manimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 11 gegužės 2007 - 14:45
QUOTE(Vilka @ 2006 11 01, 11:27)
ash vilniete, bet kai buvau be mashinos -teko vazinet visuomeniniu transportu nesciai i darba, tai jau geriau 6km pesti eiti. moterys su vaikais tai normalus, bet jei tik vyras vaziuoja, tai koks prasmirdes, pachmielnas arba vis dar girtas. Buvo atvejis kai begancias seiles ranka nusivale, o poto uz tureklo paeme, nu kai pamaciau ta vaizdeli, tai vos neapsivemiau, nors nescia mane ir taip nuo autiku kvapo vymdydavo, o kai dar su vaizdeliais, tai eina...n. piko metu prispaudzia kaip silke prie silkes, niekas to tavo pilvo nemato, nieks neuzleidzia. Veidas ties kokio murziaus pazastim atsiranda...o viespatie...jei vyras koks neaukstas tai lyg shuva i veida kvepuoja...nu aciu...
Gal kaune pas jus autobusai geresni ir zmoniu ne tiek daug bet vilniuj, tai pripirke autobusu, kurie turi buti ijungtais kondicionieriais, nes sandarus- langai neatsidaro, tai oras visai nesivedina, ash vazinejau vasara. tai tik ir laukdavau, kad koks senovinis kiaurais shonais atvaziuotu...
o prisiziurejus kas tuos tureklus liecia, tai nenoreciau kad mano vaikai irgi juos liestu
ash uz dviguba bilietelio kaina, bet kad vyru be kostiumu, i juos neileistu
ne feministe esu, tik bais degradai nepatinka man

Nu čia tu "biški ne į temą". Gerai, kad tu turi galimybę važinėti savo mašina. O, vat, aš teisių neturiu ir tenka autobusais pasivažinėti. Ir niekuom neužsikrėčiau, ir nieko blogo nenutiko net nėščiai. O gal aš tiesiog ne taip išlepinta? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(kristina111 @ 2006 09 22, 02:54)
Sveikos,
ar girdejote, kad Kaune norima padaryti nemokama vaziavima visuomeniniu transportu nescioms ir mamoms su vaikais iki 3 metu? toks kestutis mikenas tarybos narys pasiule. ka manote? va, is interneto kelis sakinius nukopinau. cia truputi ir apie pensininkus raso
Siūlau Kauno miesto Tarybai priimti sprendimą dėl visiško arba dalinio išlaidų kompensavimo visuomeniniu transportu (troleibusais ir autobusais) važiuojančioms besilaukiančioms moterims ir mamoms, vykstančioms su vaikais iki trejų metų. Taip pat asmenims, sulaukusiems 70 metų.

Išlaidų, skirtų visuomeniniam transportui, kompensavimas besilaukiančioms moterims ir mažamečius vaikus auginančioms mamoms ženkliai prisidėtų palengvinant šeimų buitį.
Lengvata moterys galėtų naudotis vienu svarbiausių jų gyvenimo momentu – laukiantis kūdikio ir auginant vaiką iki trejų metų. Vyresnio amžiaus žmonėms pagalba irgi neabejotinai reikalinga.

Nedaug sutauptumėm, jei taip būtų, bet dėmesys visada malonus.
Atsakyti
QUOTE(kristina111 @ 2006 09 22, 01:54)
ar girdejote, kad Kaune norima padaryti nemokama vaziavima visuomeniniu transportu nescioms ir mamoms su vaikais iki 3 metu? toks kestutis mikenas tarybos narys pasiule. ka manote?

manau tai puiki mintis, nes kolkas nescioms mamoms ir mamoms su vaikais jokiu lengvatu nera. o dar sako, kad Lietuvos pagrindas - seima. taciau ne manau, kad seima valdziai rupi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(endnote @ 2007 05 06, 20:31)
ir dar tikimes supratingumo is vyru, bernioku, kurie niekad nebuvo su pilvuku, ar is bobucio, kurios gimde pries50metu, jei mamytes, pries pora meteliu sulaukusios vaikucio, to supratingumo nebeturi  doh.gif kraupu...

Iš vyrų sulaukiau daugiau dėmesingumo ir pagarbos, nei iš moterų. Vyrai šokinėja ir pataikauja nestuke.gif
O moterys g.gif - visokių pasitaiko... labiau "atgrubę" jos nuo visko... Mano, jei aš atkentėjau, tai ir tu dabar kentėk?
Tiesa, net mikriuke užleidžia vietą ir pc eilėje... (tiek moterys, tiek vyrai)Gal man sekasi?
O kai teko važiuoti autobusu, tai vairuotojas sakė už dyką važiuot tas kelias stoteles ir nepardavė talonėlio biggrin.gif . Šiaip džiaugiuosi, kad MB turi nemažai laisvo laiko ir visur mane nestuke.gif metu vežioja... Nedaug tenka su viešuoju susidurt thumbup.gif
Atsakyti
Jei nėra ypatingai toli, aš geriau pėstute einu, nei su tuo troliku grūduosi, o tai ir nualpti gali, nieks nesureaguos.
Atsakyti
Man tai juokingiausias vaizdelis,kai ilipus i visuomenini transporta,pastebiu,kad visu akys staiga nusukamos i kita puse .Beveik "niekas" nemato to didziulio ,beveik 9-ta men pasiekusio pilvo lotuliukas.gif
Papildyta:
Tai tada galvoju,na jei griusiu,tai gal pastebesite lotuliukas.gif
Atsakyti
aha,del spoksojimo ir as pastebejau.teko pastaruoju metu truliku paslaugom pasinaudoti,nes MB dirba. kai tik ilipi jauti kad visu zvilgsniai i tave nukreipti,bet jei apsidairai-staiga visi i langus nusisuka biggrin.gif neduokdie paprasysi atsisesti ar dar ko lotuliukas.gif
Atsakyti
Kelis kartus važiavau, tai nesulaukiau, kad kas nors pasiūlytų atsisėst... verysad.gif
Atsakyti