QUOTE(taibent1 @ 2007 05 02, 15:16)
Na ir požiūris- viršūnė. Ne veltui sakoma "sotus alkano neužjaučia". Gerai, kad, esate svarbi savo vyrui, kudikio tevui ir artimiesiems- labai džiugu, bet juk ne visoms taip sekasi. Ne visos gali savo automobiliais ar taksais važinėti. Ne visos turi tokius rūpestingus vyrus ar mamas, kurie laksto paskui ir vikuo rūpinasi. Deja deja.
Ir tikrai nepatikėsiu, kad 8 ar 9 mėnesių nėštumo pilvo nesimato, nes visi turi problemų- čia tas pats, kaip ir tai, kad močiutė nukritusi nesugeba atsikelti, o visi eina pro šalį galvas nurietę į kitą pusę. Jus tikite, kad jie nemato? Vadinasi ir pati esate iš tų, kuriems dzin. Ir didesnė bėda yra ne su ta vargše močiute, o su tais, kurie "nieko nemato, nes taip patogiau gyventi".
Atsiprašau, nieko nenoriu užgauti, bet toks paviršutinis egocentriškas požiūris man nepriimtinas- rūpintis visais pasaulio nelaimėliais- viena, o padėti atsikelti greta suklupusiam- visai kas kita. Elementarus žmogiškumas.
o kodel jums atrodo, kad aplink mane visi sokineja? neturiu tokios prabangos, ,nes siuo metu gyvenu svetimoj saly, kur is artimuju yra tik mano vyras, jokiu giminiu. Taip pat ir musu masina liko LT, taip pat tenka vaziuoti viesuoju transportu, stoveti ilgas eiles parduotuvej. O kai vyras susirgo ir negalejo is lovos atsikelti, teko ir paciai nesti visus krepsius namo is parduotuviu, atstovejus ilga eile (iki artimiausios pardes 1,3km). Ir kas gi cia dar is musu sotus?
Taip pat nesakau, kad 8-9 menesi pilvo nesimato, bet kaip bebutu keista, tokiu zmoniu atsiranda. Juk ir pacios sakot, kad buvo tokiu atveju, jog uzleido vieta ir paskui ilgai atsiprasynejo, jog nepastebejo!
Ir kodel nestumas yra lyginamas su senatve? juk nestuma mes pasirenkam pacios, sutinkam su visai sunkumais, patys planuojam vaikucius ir zinom, kas musu laukia. O jei vyras toks blogas, kad nesirupina zmona, tai kam tada reikejo su juo vaikus planuot? Kazkoks man kankyniu vaizdelis susidaro: vietos nieks neuzleidzia, nera pinigu, vyras blogas ir artimieji nesirupina