Įkraunama...
Įkraunama...

Važiavimas visuomeniniu transportu

QUOTE(Opusas @ 2007 05 02, 10:54)
man tai labiausiai patinka vaizdeliai prie gydytoju durų, kai vyrukai atlydėję savo  nestuke.gif  sėdi sau patenkinti ir apžiūrinėja stovinčias  nestuke.gif , nei vienas užpakalio nepakelia  doh.gif

ir man patinka. dar patinka, kad atsisėdę, kojas ištiesia - atseit, pašokinėkim...

QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 02, 12:39)
pvz taksi.

nu jo... tas gi nieko nekainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 02, 01:06)
tiesa pasakius, nelabai suprantu tokiu, kurios skundziasi, jog kazkas neuzleido vietos autobuse ar teko ilgai stoveti eilej parduotuvej.
Mano nuomone, nescia turi buti svarbi vyrui, kudikio tevui, taip pat artimiem zmonem, o ne praeiviams gatvej. Juk dazniausiai savo noru pastojam ir zinom, kas musu laukia.  smile.gif

Na ir požiūris- viršūnė. Ne veltui sakoma "sotus alkano neužjaučia". Gerai, kad, esate svarbi savo vyrui, kudikio tevui ir artimiesiems- labai džiugu, bet juk ne visoms taip sekasi. Ne visos gali savo automobiliais ar taksais važinėti. Ne visos turi tokius rūpestingus vyrus ar mamas, kurie laksto paskui ir vikuo rūpinasi. Deja deja.
Ir tikrai nepatikėsiu, kad 8 ar 9 mėnesių nėštumo pilvo nesimato, nes visi turi problemų- čia tas pats, kaip ir tai, kad močiutė nukritusi nesugeba atsikelti, o visi eina pro šalį galvas nurietę į kitą pusę. Jus tikite, kad jie nemato? Vadinasi ir pati esate iš tų, kuriems dzin. Ir didesnė bėda yra ne su ta vargše močiute, o su tais, kurie "nieko nemato, nes taip patogiau gyventi".
Atsiprašau, nieko nenoriu užgauti, bet toks paviršutinis egocentriškas požiūris man nepriimtinas- rūpintis visais pasaulio nelaimėliais- viena, o padėti atsikelti greta suklupusiam- visai kas kita. Elementarus žmogiškumas.
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 05 02, 15:16)
Na ir požiūris- viršūnė. Ne veltui sakoma "sotus alkano neužjaučia". Gerai, kad, esate svarbi savo vyrui, kudikio tevui ir artimiesiems- labai džiugu, bet juk ne visoms taip sekasi. Ne visos gali savo automobiliais ar taksais važinėti. Ne visos turi tokius rūpestingus vyrus ar mamas, kurie laksto paskui ir vikuo rūpinasi. Deja deja.
Ir tikrai nepatikėsiu, kad 8 ar 9 mėnesių nėštumo pilvo nesimato, nes visi turi problemų- čia tas pats, kaip ir tai, kad močiutė nukritusi nesugeba atsikelti, o visi eina pro šalį galvas nurietę į kitą pusę. Jus tikite, kad jie nemato? Vadinasi ir pati esate iš tų, kuriems dzin. Ir didesnė bėda yra ne su ta vargše močiute, o su tais, kurie "nieko nemato, nes taip patogiau gyventi".
Atsiprašau, nieko nenoriu užgauti, bet toks paviršutinis egocentriškas požiūris man nepriimtinas- rūpintis visais pasaulio nelaimėliais- viena, o padėti atsikelti greta suklupusiam- visai kas kita. Elementarus žmogiškumas.

o kodel jums atrodo, kad aplink mane visi sokineja? neturiu tokios prabangos, ,nes siuo metu gyvenu svetimoj saly, kur is artimuju yra tik mano vyras, jokiu giminiu. Taip pat ir musu masina liko LT, taip pat tenka vaziuoti viesuoju transportu, stoveti ilgas eiles parduotuvej. O kai vyras susirgo ir negalejo is lovos atsikelti, teko ir paciai nesti visus krepsius namo is parduotuviu, atstovejus ilga eile (iki artimiausios pardes 1,3km). Ir kas gi cia dar is musu sotus? mirksiukas.gif

Taip pat nesakau, kad 8-9 menesi pilvo nesimato, bet kaip bebutu keista, tokiu zmoniu atsiranda. Juk ir pacios sakot, kad buvo tokiu atveju, jog uzleido vieta ir paskui ilgai atsiprasynejo, jog nepastebejo!

Ir kodel nestumas yra lyginamas su senatve? juk nestuma mes pasirenkam pacios, sutinkam su visai sunkumais, patys planuojam vaikucius ir zinom, kas musu laukia. O jei vyras toks blogas, kad nesirupina zmona, tai kam tada reikejo su juo vaikus planuot? Kazkoks man kankyniu vaizdelis susidaro: vietos nieks neuzleidzia, nera pinigu, vyras blogas ir artimieji nesirupina doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 02, 12:39)
pvz taksi.

oho, nu nieko sau poziuris. vat del tokio visuomenes poziurio niekas ir nenori vaiku Lietuvoje begimdyt. nes stai taip ziurima i nescia moteri - jei blogai jautiesi cia tavo problema, ner tada ko i viesaji transporta lipti, vaziuok su taksu, o jei pinigu neturi, tai juo labiau tavo problema., ner tada ko vaiku darytis. as nesakau, kad nesciosios turi buti kazkuom isskirtines. taciau samoningoje visuomeneje atsisesti pasiuloma tiek senukams, tiek nesciosioms, tiek mamytem su vaikais. is tikro normaliose visuomenese net eileje neleidzia stoveti nesciajai, visi zmones uzleidzia. as tikrai nenoriu nieko iszeisti, bet toks poziuris is jaunos mamos lupu mane nemaloniai stebina ir liudina....
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2007 05 02, 15:48)
oho, nu nieko sau poziuris. vat del tokio visuomenes poziurio niekas ir nenori vaiku Lietuvoje begimdyt. nes stai taip ziurima i nescia moteri - jei blogai jautiesi cia tavo problema, ner tada ko i viesaji transporta lipti, vaziuok su taksu, o jei pinigu neturi, tai juo labiau tavo problema., ner tada ko vaiku darytis. as nesakau, kad nesciosios turi buti kazkuom isskirtines. taciau samoningoje visuomeneje atsisesti pasiuloma tiek senukams, tiek nesciosioms, tiek mamytem su vaikais. is tikro normaliose visuomenese net eileje neleidzia stoveti nesciajai, visi zmones uzleidzia. as tikrai nenoriu nieko iszeisti, bet toks poziuris is jaunos mamos lupu mane nemaloniai stebina ir liudina....

manes nezeidzia tamstos postas, nes kiekvienas turime savo nuomone.

sutinku, kad reikia uzleist, bet man besisukndziandzios nescios primena tas autobuso bobulkos, kurios vis desto, koks siais laikais jaunimas blogas. Na jei taip blogai jautiesi, negi liezuvis neapsivers paprasyti zmogaus uzleist vieta? kam stovet, kankintis, o paskui grizus namo skustis, koks yra blogas visuomenes poziuris i nescias.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 02, 16:39)
Ir kodel nestumas yra lyginamas su senatve? juk nestuma mes pasirenkam pacios, sutinkam su visai sunkumais, patys planuojam vaikucius ir zinom, kas musu laukia. O jei vyras toks blogas, kad nesirupina zmona, tai kam tada reikejo su juo vaikus planuot?  Kazkoks man kankyniu vaizdelis susidaro: vietos nieks neuzleidzia, nera pinigu, vyras blogas ir artimieji nesirupina  doh.gif

Senatvę irgi pasirenkam pačios mirksiukas.gif

Niekas nereikalauja, kad užleidinėtų, šokinėtų, perdėtai rūpintųsi, bet paprastas mandagumas reikalingas.

Dėl taxi tikriausiai nelabai žinai kokios kainos LT mirksiukas.gif

O dėl rūpestingo vyro tai juokas ima. O prieš pradėdama planuoti vaiką klausei jo, ar jis bus rūpestingas, šokinės aplinkui kai lauksies g.gif Aš to neklausiau. schmoll.gif Nes pasirenkant artimą žmogų vadovavausi kitais kriterijais.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 02, 17:01)
sutinku, kad reikia uzleist, bet man besisukndziandzios nescios primena tas autobuso bobulkos, kurios vis desto, koks siais laikais jaunimas blogas. Na jei taip blogai jautiesi, negi liezuvis neapsivers paprasyti zmogaus uzleist vieta? kam stovet, kankintis, o paskui grizus namo skustis, koks yra blogas visuomenes  poziuris i nescias.

O žinai, kame skirtumas? Babulkos jau užsiaugino tąją kartą, kuri nebeužleidžia vietos nėštukėms ir joms pačioms. Ką pasigamino, tą ir turi.
O nėštukei apsimetinėti, kad toks visuomenės požiūris - malonu - kam to reikia... Niekas čia aukų nevaidina, nes visgi ir važinėjasi, ir eilėse stovi ir tašes tampo; o kas gerai moka prašyti, tas ir prie Aušros Vartų neblogai užsidirba (kai kurie ir automobiliams susitaupo)...
Atsakyti
o as vaziuoju atobusu ir net mikriuku ir nieko blogo nematau tik netinka tada jai vaziuoti jei jie yra labai jau prikimsti
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 02, 11:39)
pvz taksi.

nu tai man tada reiktu po 60 lt paklot vien uz transporta vienam nuvaziavimui iki gines ir gryzimui blink.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(pandorita @ 2007 05 02, 14:43)
ir man patinka. dar patinka, kad atsisėdę, kojas ištiesia - atseit, pašokinėkim...

paskutinė istorija... neturėjau kur palikt savo merginos, tai veziausi kartu su savim pas gine, ir ką, kaip tyčia jai labai prireikė ant rankų doh.gif nu man tai dzin, aš jau pripratus nešiotis pilvą, ir retkarčiais paimt mergičką ant rankų, rankos nenukrito, bet vyrukas irgi nei vienas nepasijudino schmoll.gif tai nereik ir tikėtis kad jų vaikai po 20 m. atsistos ir užleis vietą nestuke.gif ar kokiai bobutei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opusas: 03 gegužės 2007 - 12:12
QUOTE(Upokšnis @ 2007 05 03, 09:25)

O dėl rūpestingo vyro tai juokas ima. O prieš pradėdama planuoti vaiką klausei jo, ar jis bus rūpestingas, šokinės aplinkui kai lauksies  g.gif Aš to neklausiau.  schmoll.gif Nes pasirenkant artimą žmogų vadovavausi kitais kriterijais.

Gal galima suzinoti, kokiais kitais kriterijais? blink.gif Uzjauciu tada, jei tokie jusu vyrai, kad nesirupina, ko tada noreti is svetimu zmoniu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 05 01, 23:27)
Zinot, kaip su tais vyrais, pirmiausia puse nestumo juos reikia pratinti, kad tu to negali ir ano, kad tu tokia ir kitokia, kol galu gale jiems protas nusvinta 

QUOTE(voveraite1302 @ 2007 05 01, 23:27)
Del musu liaudies nusiminus esu  verysad.gif

o del savo vyro nesi nusiminusi? Jeigu zmogui, kuris tau turetu buti didziausias padejejas nestumo laikotarpiu turi aiskinti ir pratinti.. .tai kaip gali kazko reikalauti is aplinkiniu, kuriems tu esi absoliutus nulis.
Atsakyti
teko ir man pavazinet nestuke.gif metu tai galiu pasakyt kad ziauru doh.gif viena kart vos nenualpau...
Atsakyti