Kaip tu susidelioji kefyro gerima per diena?Nesijauti alkana?
susirandu daug darbų, daugiau kavos, arbatos geriu, vakere einu į vonią (dušą), kūną išsitrinu, kaukes pasidarau. Na visokių malonimų prisigalvoju. Į lauką einu pasivaikščioti, po parduotuves (ne maisto).
Kefyrą geriu ryte, apie 12val, apie 15val. ir apie 18val.
Kefyrą geriu ryte, apie 12val, apie 15val. ir apie 18val.
Labas rytelis
pas mane -1kg
kaip sekasi buruziuke
pas mane -1kg
kaip sekasi buruziuke
Savaitgalį nesilaikiau šios dietos, o šiandien vėl pradedu
QUOTE(888mar @ 2014 03 24, 11:48)
Savaitgalį nesilaikiau šios dietos, o šiandien vėl pradedu
Sveika, matau ,kad vėl dingai iš eterio .Tikriausia liūdna vienai,bet nenusimink,tu tikrai ne viena.Gal net įkvėpimo pasisemsiu...
Parašyk kaip sekasi dietintis.Nuo pat pradžių seku tavo pasiekimus ir žaviuosi tokia tvirta valia ( seku nuo pat Zig Zag dietos) Jei nesunku parašyk kiek jau kg nukrito, nuo dietų pradžios (aš jau pasimečiau) Kaip svoris kito po paskutinio savaitgalio ir t.t.
QUOTE(uta1 @ 2014 03 26, 20:21)
Sveika, matau ,kad vėl dingai iš eterio .Tikriausia liūdna vienai,bet nenusimink,tu tikrai ne viena.Gal net įkvėpimo pasisemsiu...
Parašyk kaip sekasi dietintis.Nuo pat pradžių seku tavo pasiekimus ir žaviuosi tokia tvirta valia ( seku nuo pat Zig Zag dietos) Jei nesunku parašyk kiek jau kg nukrito, nuo dietų pradžios (aš jau pasimečiau) Kaip svoris kito po paskutinio savaitgalio ir t.t.
Sveika
aš tik iš eterio dingau, o laikytis ir toliau laikausi, nes tikslo dar nepasiekiau, per dvi dienas geriant kefyrą numečiau 1kg, dabar sveriu 74kg.
Neįdomu vienai rašinėti. Laikas nuo laiko, jei kompanjonių neatrasiu, vis parašysiu rezultatus. Iki tikslo dar daug liko, tai laikysiuos iki galo, tik vis galiu dietą pakeisti, nes organizmas gali priprasti prie kefyro ir vištienos. Žodžiu gyvenimas parodys.
Labas rytelis
daugiau nebesilaikau šikos dietos, nes atsibodo vieno produkto valgymas. Nuo 26d. valgiau pagal N.Kidman dietą ir per 4 dienas numečiau 1kg.
daugiau nebesilaikau šikos dietos, nes atsibodo vieno produkto valgymas. Nuo 26d. valgiau pagal N.Kidman dietą ir per 4 dienas numečiau 1kg.
QUOTE(uta1 @ 2014 03 30, 16:20)
Sveika 888mar, į kurią dietą dabar keliausi?
Matau per mėn. numetei, labai normos ribose kg
Tavo pasiekimai mane įkvepia
Jau mastau, gal reik susigundyt, nuo ryt dienos, man pradėt Zig Zag dietą Kaip tik turiu rūgpienio.Kodėl nepabandžius Juk pavasaris
Ši ,,efektyvi dieta,,man ne prie dūšios
Matau per mėn. numetei, labai normos ribose kg
Tavo pasiekimai mane įkvepia
Jau mastau, gal reik susigundyt, nuo ryt dienos, man pradėt Zig Zag dietą Kaip tik turiu rūgpienio.Kodėl nepabandžius Juk pavasaris
Ši ,,efektyvi dieta,,man ne prie dūšios
Sveika
galim nuo rytojaus zig zag imtis, kurio būdo laikysies?
sveikos.Be jokiu izangu ir daugzoziavimo,noriu jungtis prie zig zag...kadangi gyvenimas vercia greit ir nemzai "numesti",griebiuosi sio varianto priimsit? gaila,kad temute apmirusi, nelabai yra su kuo dalintis pasiekimais
Pradedu nuo ryt ir as laikytis sios dietos.Reikia daug numest,tenka griebtis kazko drastisko :-p Gal yra norinciu i kompanija?
QUOTE(astabil @ 2014 04 02, 11:32)
Pradedu nuo ryt ir as laikytis sios dietos.Reikia daug numest,tenka griebtis kazko drastisko :-p Gal yra norinciu i kompanija?
Sveika
Megink ir jei turesi valios pabaigt sia dieta tikrai dziaugsies rezultatais.