QUOTE(carablanca @ 2014 04 04, 13:39)
Jau given ne pirma pastebėjusi, kad ne į temą rašot. Pati pripažinot, kad neįsiskaitėt. Bet tai kam tada komentuojat? Tema neįdomi, problemos neįdomios, temos neskaitau, situacijoj nesigaudau, svarbu spjaudaus į visas puses.
Nu aš jau pastebėjau, kad visos čia toj situacijoj labai gaudosi
Nu viską kai kurios taip žinot, lyg su jos vyru gyventumėt
Iš tuščio į kiaurą man tokios "diskusijos". O ką rašo pati given tai patikėkit, man nei šilta nei šalta, nes pati dažnai fiksuoja ne į temą, o dažniausiai replikuoja apie kitas dalyves
Nepatinka postai- ignoruokit, ko vis peršat savo taisykles čia komentavimo ar dar ką, noriu į temą rašau noriu ne- nieks man dvejeto už tai neparašys
Papildyta:
QUOTE(lahti @ 2014 04 05, 12:51)
Sveikos, ir aš prisijungsiu prie diskusijos (:
Ir apie ką čia diskutuot
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 04 05, 23:13)
Jei jautiesi gerai, reiškia viską darai teisingai. Nepaisant to, ką kitos bando tau įpiršti
Aš gerai jaučiuosi darydama kitam bloga, bet dabar būsiu rami, kad darau viską teisingai
Nežinau, žmogus sociali būtybė gyvenanti tarp kitų žmonių, kur nustatyta tvarka, įsišaknijusios tam tikros normos, galų gale yra įstatymai. Jei visi darys kas ką nori, tai bus chaosas o ne tvarka. Jei žiūrėt globaliai, tai tas chaosas jau lipa per bliūdo viršų kaip mielinė tešla, bet žmonės dėl to kaifuoja
Yra individas ir yra visuomenė, kurioje individas gyvena. Ir yra baisu kai tas individas ignoruoja visą likusią visuomenę maištaudamas, nes tai gimdo disharmoniją. O taip elgiasi vis daugiau žmonių. Taip kad gali save vadint visi ir gyvent kaip kas nori, bet tai veda tik visuotinio chaoso link. Du kartu gyvenantys gėjai daugelyje šalių jau irgi yra šeima, šiaip jau, tai va iki ko atėjom...