QUOTE(Tosk @ 2014 04 02, 09:25)
Ruta Meta, pomegiai yra tam kad teiktu malonuma, o ne taptu dar vienu pajamu saltiniu
Pala, čia jau nelabai sutinku. Geriausias ir daugiausiai širdžiai suteikiantis malonumo darbas ir yra hobis, kuris neša pajamas. Pamažu hobiai vystomi, siekiama profesionalumo ir jų rezultatai kartais stulbinami tiek, kad jie tampa verslu ar pragyvenimo šaltiniu. Toks darbas- hobis yra kiekvieno žmogaus svajonė mano manymu, kad galėtų pilnai save realizuoti ir gauti ne tik moralinį pasitenkinimą bet ir finansinę naudą. Nu mano tokia nuomonė, kokia kitų- nežinau. Pasakysiu paprastą pavyzdį, kad kaip ir daugelio mano aistra savo laiku buvo kelionės Bet jos kainuoja. Todėl tapau gide ir keliavau kiek norėjau, tobulėjau ir kitiem padėjau ir dar į pliusą Yra daug pavyzdžių aplink mane, kur moterys savo hobius mezgimui, rankdarbiams ar dar kam pavertė bizniu ir iš to gyvena labai besidžiaugdamos, kad užsiima kūryba ir dar kitiems nauda o ir pajamos. Todėl ir sakiau kad hobis hobiui nelygu. Vieni brangūs ir nuolat prašosi investicijų, o kiti patys save išlaiko. O visa tai susiveda į tai, ar šeimai skauda nuo tavo hobio ar ne. Vat šiuo atveju aš suprasčiau moters pomėgį madai, stiliui, didelėms išlaidoms šmutkėms ir t.t., jei ji realizuotų tą savo pomėgį plačiau ir suteiktų džiaugsmo ne tik sau, bet ir kitiems, pvz. įsteigtų mažų mergaičių mados būrelį Vat tada suprasčiau kad pinigai ne vėjais...