QUOTE(Subjektyvi @ 2014 03 31, 23:03)
Pats faktas, kad reikia atsiklausti, ar galima nusipirkti įklotus, batus, dezodorantą ar aliejuką plaukų galiukams, ar t.t.t.t.t., yra žeminantis orumą aktas ir tiesioginis moters terorizmas. Kai moterys supras, kad tai yra jų žeminimas, niekada nesitaikstys su tokiu teroru ir vergės sindromu. Kai vyrai reikalauja rodyti čekius, smulkmeniškai tardo kiek kas kainavo, lenda ne į savo reikalus, jie demonstruoja savo valdžią moterų atžvilgiu, o moterys nuolankios vergės Izauros.
Čia niekam nieko nereikia atsiklaust, perkama kas norisi tik vyras paklausia kam tau reikėjo? Pvz 7 pora pavasarinių batelių kai spinta jau neužsidaro Tai didelis skirtumas Ir pats faktas, kad žmonės tuokiasi viens kito nepažinodami, neišanalizavus įpročių ir pomėgių jau rodo, kad tuokiamasi aklai. Arba dėl pinigų. Nėr ko tada stebėtis tuoj po vestuvių kad vyras pomėgių ar žmona turi. O tai gal anksčiau neturėjo? Staiga bac per naktį ir atsirado? Anksčiau mergina viską pirkosi ką nori o po vestuvinių nakties staiga ups ir jau negalima? Nu sakykit ką norit, bet normalioj poroj taip nebūna. O tada prasideda aš juk tobula o jis vat despotas! O paskui pasirodo kad jau visai ir ne despotas Oi man teko tinginys o pasirodo kad visai joks ne tinginys Tik įdomu ką tie vyrai apie mus pasakytų
Papildyta:
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 31, 22:01)
Ojetus jetus kokia as cia diskusija uzviriau. Esme ta, kad nenoriu pateikti labai issamios informacijos, dar maz mane kas atpazins po to sakys kad skundziuos vyru As irgi nelabai isivaizduoju kaip zmones isgyvena uz 2000 lt, BET mums kuras galima sakyt nekainuoja, masinos irgi yra, paskolu nera, butas nuomojamas, bet dar nera planu busto pirkimui, maistui daug neisleidziam. Nezinau kokiu dar norit pasaku is manes isgirsti, kur dedami pinigai. TIESIOG, domiuosi kokia situacija yra kitu seimu namuose, kaip tvarkomi finansai, ir ieskau ivairiu musu su vyru situacijos sprendimo budu, kad butu tinkama abiems
Nu diskusija kaip ir dauguma čia- apie šiaudų skaldymą ir tiek Pinigų uždirbat daug, perkat sau ką norit, viską turit, kuras nekainuoja tai kaip ir nematau aš čia jokios problemos, tik mažytį moterišką norą pasigirti viešai Net pati susigėdot kad skundžiatės, nes nelabai yra kuom realiai kaip supratau