Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

Mjo... Susituoke jau 10 metu o vis dar neturiu žalio supratimo kiek MB uždirba, seniau per metinė deklaracija sužinodavau, o dabar jau keleri metai nebereik teikti tai nebežinau smile.gif na jei jis man lieptu pasakyt 3 priežastis kodel man reikia batu ar kremo - tikrai pasaulio jau piršta ties smilkiniu blink.gif jei parašyčiau kad jis pirktų - na tada gal, bet iš savu blink.gif gal čia delto kad netenka gyvent nuo algos iki algos - tai niekad nekilo mintis jo pinigus skaičiuoti ar jam mano. Jis moka už butą, masina ir atostogas. Aš už maistą ir vaikus (Darzelis būreliai vaistai drabužiai), prie progos jis ši ta jiems nuperka wub.gif o kad man paketu reik - tai gal net ir nežino ? g.gif dėl dideliu pirkinių tariames nes juos dažniausiai kažkur pastatyt reik smile.gif o kai man užsinorejo kailiniu, tai nuėjau ir nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2014 03 31, 19:30)
o kad man paketu reik - tai gal net ir nežino ?  g.gif 

nu gal dar galvoja, kad žibuoklėm kakojat lotuliukas.gif oi sorius... biggrin.gif

ta prasme, rimtai nežinot, kiek vyras uždirba? net maždaug, tūkstančiais pvz.? mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 31 kovo 2014 - 18:37
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 31, 17:54)
1. Jis nera islaidus, jam gaila pinigu,

2. na bet savo pomegiams juos leidzia, o as ji palaikau, nes manau kad zmogus gali tureti pomegiu, ypac jeigu gali sau tai leisti. Mano vienas is pomegiu yra mada ir kosmetika, bet cia jau nebesiskaito smile.gif

3. Taip jis ir pavydus. Pastoviai pyksta, kad dazausi ar puosiuosiu, nors aiskinu jam, kad darydamasi makiaza as pati atsipalaiduoju, mano toks pomegis.

4. Tiesiog suprantu viena - kad reikia kalbetis, bandyt rast abu tenkinanti sprendima.

5. kartais jau nebesuprantu, ar cia as kazka netaip isivaizduoju, gal cia as prisispangstu, kad man reikia kazkokiu teisiu.

1. jis gaili pinigu TAU, o ne sau

2. tai gal pasakyk jam tai - "brangusis, tavo pomegis medziokle, lb faina, manau kad zmogus gali tureti pomegiu, ypac jeigu gali sau tai leisti. Mano vienas is pomegiu yra mada ir kosmetika, tai kodel gi as negaliu sau to leisti?"

3. tai yra lb blogai. jis nori tave kontroliuoti. jei nesuvaldysi to dabar, metams begant pavirsi nusiurusia pilka pele, ir tai dar jis pavydes kad kaimynas pasisveikines nusisypsojo doh.gif

4. tikrai taip drinks_cheers.gif

5. viska tu teisingai isivaizduoji. ir nieko neprisispangsti, reikalaudama atsizvelgt i tavo norus ir poreikius. cia jis taves negerbia ir nesupranta. bet jei nera bevilltiskas stuobrys, gal ramiai rimtai ir aiskiai pasikalbejus, suprastu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 31, 07:36)
nu gal dar galvoja, kad žibuoklėm kakojat  lotuliukas.gif oi sorius... biggrin.gif

ta prasme, rimtai nežinot, kiek vyras uždirba? net maždaug, tūkstančiais pvz.? mastau.gif  biggrin.gif

tongue.gif na o iš kur vyrams visa tai žinot? Iš reklamu nebent g.gif na gal nujaucia kad jų man reik, bet pirma - neapkrauna savęs nereikalinga info, o antra - iš kur jam žinot kiek man reikia - pokelio, dviejų ar trijų mėnesiui
O kiek uždirba realiai nežinau , net neramu dabar pasidarė schmoll.gif bet kol 10 Lt pietums nepraso - gal nesinervinsiu g.gif
Atsakyti
Tarchy, nuosirdziai linkiu, isiklausyk i cia rasanciu moteru su patirtimi, postus. Tavo vyras lepina save, o tau gaili! O dabar pagalvok kas bus, kai bus vaikutis?! Tavo pajegumas dirbti sumazes, o islaidos vaikiukui oi kokios nemazos. Tai tuomet ir visa ataskaita reikes atraportuoti? Pirkau 2 soskes, nes..., pirkau seilinukus, nes... ir t.t. Vargelis blink.gif

MB nesupranta mano pomegiu, bet jam net minciu nekyla kontroliuoti kiek tam isleidziu. Jis dar netgi pafinansuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 31 kovo 2014 - 19:07
Tarchy, man toks vaizdas susidarė kad tavo vyras senųjų patriarchaliniu pažiūrų - tu ištekėjusi vadinasi tau nebereik nauju drabužių , kosmetikos, pas kirpeja tik galiukus palyginti, hobis rūpintis vyru biggrin.gif
Tai gal ne piniguose esmė?
Atsakyti
drauge ilja,

daznai buna, kad moterys nezino, kiek uzdirba vyrai, kuomet seima maudosi piniguose. kai daug dAUG PINIGU - vioskiose ten akcijose, inveticijose, tai net pATS VYRAS NEZINO- sumos gi nuolat kinta.... ax.gif rolleyes.gif

pritariu Gailes mintims drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 03 31, 10:51)
Aimeja drinks_cheers.gif

Apskritai tas smulkmeniškas skaičiavimas ir ypatingos pretenzijos nenumatytiems pirkiniams matyt tik tose šeimose, kur gyvena labai suspaustai, nuo atlyginimo iki atlyginimo ar neištraukia iki atlyginimo, paskutinės dienos labai įtemptos, suskaičiuotas kiekvienas litas, kiekvienas mėsos gabaliukas, viskas labai taupiai ir be galo atsakingai. Tuomet suprantama, kad kiekvienas kitoks pirkinys yra prabanga ir "pinigų švaistymas".

Minėtoje situacijoje žmona uždirba 2000, o vyras dvigubai daugiau. Vadinasi bendras biudžetas yra 6000 blink.gif O į šeimos biudžetą ši sutuoktinių pora sumeta tik po vieną tūkstantį! leiskit paklaust, kur kiti pinigai ir kam jie skirti? g.gif Ir pinigai tikrai nemaži...Mano manymu ne naujoje batų poroje esmė čia visai.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 31, 19:53)
Minėtoje situacijoje žmona uždirba 2000, o vyras dvigubai daugiau. Vadinasi bendras biudžetas yra 6000 blink.gif O į šeimos biudžetą ši sutuoktinių pora sumeta tik po vieną tūkstantį! leiskit paklaust, kur kiti pinigai ir kam jie skirti?  g.gif Ir pinigai tikrai nemaži...Mano manymu ne naujoje batų poroje esmė čia visai.

na moteris savo asmeninems reikmems tik 1000 turi, ne taip ir daug. va vyrukas turi 3000 rolleyes.gif . na nzn, mb irgi tokie patys hobiai, bet tikrai tiek per men jiems neisleidzia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 03 31, 08:13)
kur jus jau cia taip iskaitet???? Gi raso, kad maistui ir butui deda po lygiai ir vyro niekam nepraso pinigu, nes pati uzdirba. , kodel negali be kremo gyvent. Cia jum normalu?

O jūs įsivaizduokit kiek kitokią situaciją, jei pora tik vedę vadinasi jiems visko reikia. Vyras uždirba normaliai o žmona dvigubai mažiau. Vyras galvoja apie nuosavą namą šeimai arba jau moka paskolą už būstą, taupo mašinai ar baldams o gal sūkurinei voniai ar ąžuoliniams baldams, o žmona tik batus sau perkasi ir lafa nail.gif Neužknistų jūsų toks žmonos neūkiškumas? Tipo juk damečiau tūkstantėlį manų košei tai ko dar vyreli kabinėjiesi? Nu nežinau, bet čia kažkas nedasakyta šioje istorijoje.
Papildyta:
QUOTE(draugė_lija @ 2014 03 31, 19:04)
tongue.gif  na o iš kur vyrams visa tai žinot? Iš reklamu nebent  g.gif na gal nujaucia kad jų man reik, bet pirma - neapkrauna savęs nereikalinga info, o antra - iš kur jam žinot kiek man reikia - pokelio, dviejų ar trijų mėnesiui

Nu cirkas lotuliukas.gif Tai jūs gal tuokėtės vienas kito nė nematę ar visai priešingos lyties nepažinoję g.gif lotuliukas.gif Jūs vakar susipažinot ar ką? biggrin.gif Nei bendravot nei draugavot nei apie mėnesinės savo vyro neinformavot? Tai gal net nesimylit? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 31, 20:07)
O jūs įsivaizduokit kiek kitokią situaciją, jei pora tik vedę vadinasi jiems visko reikia. Vyras uždirba normaliai o žmona dvigubai mažiau. Vyras galvoja apie nuosavą namą šeimai arba jau moka paskolą už būstą, taupo mašinai ar baldams o gal sūkurinei voniai ar ąžuoliniams baldams, o žmona tik batus sau perkasi ir lafa  nail.gif Neužknistų jūsų toks žmonos neūkiškumas? Tipo juk damečiau tūkstantėlį manų košei tai ko dar vyreli  kabinėjiesi? Nu nežinau, bet čia kažkas nedasakyta šioje istorijoje.

gal jie turi nama ir masina jau biggrin.gif , tevai turtingi padovanojo pvz rolleyes.gif
jei ne, tai is tikro keista, kad tokias pajamas gaudami netaupo seimyniniam gerbuviui, o tik savo pomegiams leidzia unsure.gif

gal mokosi kuris nors ir uz studijas moka? arba gal jie keliauja daznai ir tam isleidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 31, 20:00)
na moteris savo asmeninems reikmems tik 1000 turi, ne taip ir daug. va vyrukas turi 3000 rolleyes.gif . na nzn, mb irgi tokie patys hobiai, bet tikrai tiek per men jiems neisleidzia. schmoll.gif

Turėdami bendrą biudžetą tik 2000 Lt, nepykit bet nei padoraus buto išlaikysi nei pavalgysi normaliai už tokią sumą, todėl abejoju kad vyro pinigai eina kažkokiam super duper hobiui . Šeima juk tik ką susikūrus, kaip minėjau visko reik. Manau vyrui pikta kad žmona netaupo ir leidžia vėjais pinigus. Tema ne apie mane bet vistiek leiskit pasakyti, kad man sau skirti kas mėnesį 1000 Lt tai būtų milžiniški pinigai blink.gif , moku ir daug pigiau prasisukti neskriaudžiant šeimos blush2.gif
Atsakyti