QUOTE(Tarchy @ 2014 03 31, 17:54)
1. Jis nera islaidus, jam gaila pinigu,
2. na bet savo pomegiams juos leidzia, o as ji palaikau, nes manau kad zmogus gali tureti pomegiu, ypac jeigu gali sau tai leisti. Mano vienas is pomegiu yra mada ir kosmetika, bet cia jau nebesiskaito
3. Taip jis ir pavydus. Pastoviai pyksta, kad dazausi ar puosiuosiu, nors aiskinu jam, kad darydamasi makiaza as pati atsipalaiduoju, mano toks pomegis.
4. Tiesiog suprantu viena - kad reikia kalbetis, bandyt rast abu tenkinanti sprendima.
5. kartais jau nebesuprantu, ar cia as kazka netaip isivaizduoju, gal cia as prisispangstu, kad man reikia kazkokiu teisiu.
1. jis gaili pinigu TAU, o ne sau
2. tai gal pasakyk jam tai - "brangusis, tavo pomegis medziokle, lb faina, manau kad zmogus gali tureti pomegiu, ypac jeigu gali sau tai leisti. Mano vienas is pomegiu yra mada ir kosmetika, tai kodel gi as negaliu sau to leisti?"
3. tai yra lb blogai. jis nori tave kontroliuoti. jei nesuvaldysi to dabar, metams begant pavirsi nusiurusia pilka pele, ir tai dar jis pavydes kad kaimynas pasisveikines nusisypsojo
4. tikrai taip
5. viska tu teisingai isivaizduoji. ir nieko neprisispangsti, reikalaudama atsizvelgt i tavo norus ir poreikius. cia jis taves negerbia ir nesupranta. bet jei nera bevilltiskas stuobrys, gal ramiai rimtai ir aiskiai pasikalbejus, suprastu