QUOTE(Terroriste @ 2014 03 31, 17:59)
nu jo, tai jam galima brangiems hobiams, o jums del kremo reikia teisintis
pati kalta, kad sitaip leidziaties. Suprasciau dar, jei vyras nieko sau neleistu, taupytu pvz. butui ir pan., o cia dabar gaunasi, kad jis svaisto pinigus, o zmonai reikia taupyt jos pacios uzdirbtus. Tegul geriausia visai maisais rengiasi ir kaip paskutine skurde atrodo. O gal to ir siekia? Kad niekas neziuretu?
Jis nera islaidus, jam gaila pinigu, na bet savo pomegiams juos leidzia, o as ji palaikau, nes manau kad zmogus gali tureti pomegiu, ypac jeigu gali sau tai leisti. Mano vienas is pomegiu yra mada ir kosmetika, bet cia jau nebesiskaito
Ir tikrai neturiu penkiolikos spintu prikistu rubu ir batu
Taip jis ir pavydus. Pastoviai pyksta, kad dazausi ar puosiuosiu, nors aiskinu jam, kad darydamasi makiaza as pati atsipalaiduoju, mano toks pomegis.
Aciu visom uz isreiksta nuomone, bet nenoriu per daug plestis, nes matau kur jau gali viskas linkti, nenoriu prisigalvoti kokiu nesamoniu ir kad viskas butu dar sudetingiau. Tiesiog suprantu viena - kad reikia kalbetis, bandyt rast abu tenkinanti sprendima. Kadangi esame neseniai susituoke, dabar kyla tokiu nesutarimu, yra nenugludintu kampu. Taciau daznai dar sunku buna vienas kitam nusileisti. Man sunku tik tai, kad as kartais jau nebesuprantu, ar cia as kazka netaip isivaizduoju, gal cia as prisispangstu, kad man reikia kazkokiu teisiu. Taip bemastydama galiu tapti uzguita, tad reikia pasistengti "atlaikyti fronta"...