Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(Tarchy @ 2014 03 31, 14:48)
neseniai susituoke smile.gif

Kam dar neaisku, tai viskas yra apsnekta su vyru, bet niekaip jam nedaeina kad seimoje yra musu smile.gif Gal kadanors persilaus smile.gif

išties, blogai perskaičiau. Tuomet teks mokytis pasitikėt vienam kitu, kalbėtis ir ieškot kompromisų. Viskas yra normalu, jei tai tenkina jus abu.
Atsakyti

QUOTE(carablanca @ 2014 03 31, 16:08)
Ar tyčia vengiat atsakyti, kur vyras leidžia savo pinigus? Jau kiek kartų klausiam, ignoruojat...

g.gif ir aš tą pastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 31, 16:08)

Ar tyčia vengiat atsakyti, kur vyras leidžia savo pinigus? Jau kiek kartų klausiam, ignoruojat...

Maniau,cia man vienai neatsake,o bet taciau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 31, 12:27)
Vat tame ir esme, kad taip nebudavo. is pradziu viskas buvo gerai, as niekada neprasiau kad man jis nupirktu kazka, ar moketu kavinej, bet jis pats pasisiulydavo. Pradzioj kai susituokem, uz buta mokejo jis, as pirkdavau visokias buities prekes, drabuzius jam ir etc. taciau po to pradejau jaust lygtais jo nepasitenkinima, kad jauciasi jis nuskkriaustas tame. jam atrode kad buto mokesciai yra didesne suma, nei tarkim buities prekes, maistas ir taip toliau. Tai tam, kad nekiltu daugiau problemu, pati pasiuliau atidaryti bendra saskaita, is kurios mokam viska buiciai. Bet vel gi, o tai mano paketai ir sampunas ieina i bendra saskaita ar ne? Visiska bezabrazija

tai suseskit ir is naujo susitarkit mirksiukas.gif

o tavo paketai ir tavo sampunas siaip nera bendros islaidos biggrin.gif

o jusu uzdarbiai panasus?
Papildyta:
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 29, 21:52)
Sveikos moterys. Noriu papasakoti savo situacija. Esame neseniai vede, vyras uzdirba dvigubai daugiau nei as. As oficialiai nedirbu,  taciau pajamas gaunu. Abu i bendra saskaita kiekviena menesi pervedam tokia pacia suma pinigu bendroms buities islaidoms -  maistui, mokeaciams,  etc. Buities poziuriu is jo puses pagalbos beveik jokios, padaro tai ko as fiziskai tiesiog negaliu atlikti. Is finansu puses,  mane erzina tai, kad jei as nusiperku kazka sau is savo asmeniniu lesu (rankinuka, batus, nagu laka) turiu jam pasiaiskinti kam man to reikia, jis nesupranta kam reikia tureti daugiau nei viena pora batu ar daugiau nei viena rankinuka. Nors tikrai turiu tiek kiek vidutine moteris, megstu derinti, tureti is ko pasirinkti. Kartais pagalvoju kaip jis reaguotu jeigu pradeciau prasyt kad jis man ka nors nupirktu. Nors man tarkim jam nupirkti kazka negaila, man netgi patinka tai daryti. Pasiskaicius ivairias jusu situacijas,  galvoju ar mano situacija yra normali. Bandziau sneketis ta tema su vyru, bet mano zodziai kaip i siena, jam atrodo tai normalu... nezinau la daryti ...

pamaciau db, kad jis uzdirba dvigubai.
man neatrodo saziningas tavo atzvilgiu toks finansinis modelis schmoll.gif

o tavo vyras kur deda savo dvigubai didesni likuti nuo bendros saskaitos? perka sau ka nors? taupo butui, masinai, atostogoms ir pan? tau atsiskaito uz savo asmeninius pirkinius?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 31, 17:12)
tai suseskit ir is naujo susitarkit mirksiukas.gif

o tavo paketai ir tavo sampunas siaip nera bendros islaidos biggrin.gif
o jusu uzdarbiai panasus?
Papildyta:

pamaciau db, kad jis uzdirba dvigubai.
man neatrodo saziningas tavo atzvilgiu toks finansinis modelis schmoll.gif

o tavo vyras kur deda savo dvigubai didesni likuti nuo bendros saskaitos? perka sau ka nors? taupo butui, masinai, atostogoms ir pan? tau atsiskaito uz savo asmeninius pirkinius?

na kur jis deda, turi brangiu pomegiu, tokiu kaip saudymas, medziokles, motociklai, ir taip toliau.
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 31, 16:31)
na kur jis deda, turi brangiu pomegiu, tokiu kaip saudymas, medziokles, motociklai, ir  taip toliau.

Kazkokia pieva, pats leidzia pinigus kam nori, o jums draudzia batus pirkt? ar kartais nedramatizuojat? gal tikrai tu batu 20 poru turit ir nenesiojat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 31, 16:31)
na kur jis deda, turi brangiu pomegiu, tokiu kaip saudymas, medziokles, motociklai, ir  taip toliau.

nu jo, tai jam galima brangiems hobiams, o jums del kremo reikia teisintis blink.gif pati kalta, kad sitaip leidziaties. Suprasciau dar, jei vyras nieko sau neleistu, taupytu pvz. butui ir pan., o cia dabar gaunasi, kad jis svaisto pinigus, o zmonai reikia taupyt jos pacios uzdirbtus. Tegul geriausia visai maisais rengiasi ir kaip paskutine skurde atrodo. O gal to ir siekia? Kad niekas neziuretu?
Atsakyti
gal jis prie visko dar ir pavydus labai?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 03 31, 17:59)
nu jo, tai jam galima brangiems hobiams, o jums del kremo reikia teisintis  blink.gif pati kalta, kad sitaip leidziaties. Suprasciau dar, jei vyras nieko sau neleistu, taupytu pvz. butui ir pan., o cia dabar gaunasi, kad jis svaisto pinigus, o zmonai reikia taupyt jos pacios uzdirbtus. Tegul geriausia visai maisais rengiasi ir kaip paskutine skurde atrodo. O gal to ir siekia? Kad niekas neziuretu?

Jis nera islaidus, jam gaila pinigu, na bet savo pomegiams juos leidzia, o as ji palaikau, nes manau kad zmogus gali tureti pomegiu, ypac jeigu gali sau tai leisti. Mano vienas is pomegiu yra mada ir kosmetika, bet cia jau nebesiskaito smile.gif Ir tikrai neturiu penkiolikos spintu prikistu rubu ir batu smile.gif

Taip jis ir pavydus. Pastoviai pyksta, kad dazausi ar puosiuosiu, nors aiskinu jam, kad darydamasi makiaza as pati atsipalaiduoju, mano toks pomegis.

Aciu visom uz isreiksta nuomone, bet nenoriu per daug plestis, nes matau kur jau gali viskas linkti, nenoriu prisigalvoti kokiu nesamoniu ir kad viskas butu dar sudetingiau. Tiesiog suprantu viena - kad reikia kalbetis, bandyt rast abu tenkinanti sprendima. Kadangi esame neseniai susituoke, dabar kyla tokiu nesutarimu, yra nenugludintu kampu. Taciau daznai dar sunku buna vienas kitam nusileisti. Man sunku tik tai, kad as kartais jau nebesuprantu, ar cia as kazka netaip isivaizduoju, gal cia as prisispangstu, kad man reikia kazkokiu teisiu. Taip bemastydama galiu tapti uzguita, tad reikia pasistengti "atlaikyti fronta"...
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 31, 17:54)
Jis nera islaidus, jam gaila pinigu, na bet savo pomegiams juos leidzia, o as ji palaikau, nes manau kad zmogus gali tureti pomegiu, ypac jeigu gali sau tai leisti. Mano vienas is pomegiu yra mada ir kosmetika, bet cia jau nebesiskaito smile.gif Ir tikrai neturiu penkiolikos spintu prikistu rubu ir batu smile.gif

Taip jis ir pavydus. Pastoviai pyksta, kad dazausi ar puosiuosiu, nors aiskinu jam, kad darydamasi makiaza as pati atsipalaiduoju, mano toks pomegis.

Aciu visom uz isreiksta nuomone, bet nenoriu per daug plestis, nes matau kur jau gali viskas linkti, nenoriu prisigalvoti kokiu nesamoniu ir kad viskas butu dar sudetingiau. Tiesiog suprantu viena - kad reikia kalbetis, bandyt rast abu tenkinanti sprendima. Kadangi esame neseniai susituoke, dabar kyla tokiu nesutarimu, yra nenugludintu kampu. Taciau daznai dar sunku buna vienas kitam nusileisti. Man sunku tik tai, kad as kartais jau nebesuprantu, ar cia as kazka netaip isivaizduoju, gal cia as prisispangstu, kad man reikia kazkokiu teisiu. Taip bemastydama galiu tapti uzguita, tad reikia pasistengti "atlaikyti fronta"...

Jus jau dabar esat uzguita,o veliau bus dar blogiau.Jei jau vyrui turit aiskinti,kodel dazotes,tai is vis absurdas kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 31, 18:54)
Aciu visom uz isreiksta nuomone, bet nenoriu per daug plestis, nes matau kur jau gali viskas linkti, nenoriu prisigalvoti kokiu nesamoniu ir kad viskas butu dar sudetingiau.

g.gif kad jau dabar viskas sudėtinga. jis jus kontroliuoja. pavydas irgi nieko gero. kad pasikeis suaugęs žmogus, irgi šansų mažai.
belieka arba susitaikyti su situacija (SM'as tikrai tam nepadės biggrin.gif ) arba pakintis čemodanus kol laikas.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2014 03 31, 16:55)
Kazkokia pieva, pats leidzia pinigus kam nori, o jums draudzia batus pirkt? ar kartais nedramatizuojat? gal tikrai tu batu 20 poru turit ir nenesiojat? biggrin.gif

Net jei ji turėtų 30 ir nenešiotų, tiesiog žiūrėtų į juos, tai tik jos reikalas. Jos išlaidos - jos reikalas. Jei tai nenukenčia bendri interesai ar neįtakoja, globaliai, viso šeimos biudžeto, kai nauja pora batų reiškia tai, kad kitas dvi savaites ar daugiau šeima nevalgys mėsos ar atsisakys važinėti automobiliu, nes nebeliko pinigų.

Reikia su protu gludinti kampus, nedaryti staigių judesių biggrin.gif O šiaip, pirmas įspūdis, kad jis pas tave toks šiek tiek ar ne šiek tiek savanaudis, tavieji interesai jam tikrai ne prioritetų dešimtuke. 4u.gif
Atsakyti