QUOTE(carablanca @ 2014 03 31, 10:08)
Šiaip aš ir tų metimų per puse ant visko nesuprantu, kai pajamos nėra panašios.
Aš tai JOKIŲ susimetimų nesuprantu. Nesvarbu kokios pajamos. Aš manau, kad tiesiog žmonės , jei jie jau šeima, turėtų gyventi pagal savo šeimos galimybes abu ir pasiskirstyti kas ką perka. Tiesiog natūraliai. Be jokių susimetimų. Koks tikslas mestis? Vienas perka vienus dalykus, kitas kitus. Tiesiog aš daugiau ,,prie buities'' prisidedu, tai mano pajamos eina maistui, higienai, virtuvės reikmėms ir t.t., vyro pajamos daugiau visiems didesniems, neperku jokių mašinų, jų dalių, draudimų ir t.t. , žinom kiek taupom, kam taupom, kam reikia ir t.t. Esmė tokia, kad pav. mūsų abiejų visi pirkiniai yra tiesiogiai ar netiesiogiai skirti TIK šeimai, visais pavidalais. Na jei aš nusipirkau kvepalų, tai argi ne šeimos prekė,
na vyrui malonu, kad aš kvepiu, man malonu, nu neperku jų už paskutinius pinigus, jei vyras nupirko kažką lyg ir sau (drabužiai, pasikeitė telefoną, dar kas), tai žinau, kad jis pagalvojo, įvertino, pirko kai tikrai reikia ir kad tikrai mes dėl to nebadausim. Tiesiog žinom savo pajamas šeimos, mokam susiplanuoti su sveiku protu savo išlaidas ir tiek. Kokie dar susimetimai?