Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

na, pvz, pati Salt yra pasakius totalu smeizta apie mane, skleidzia dezinformaija. bet tiek to, Salt atleidziama. ji nepakaltinama.
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2014 03 27, 22:36)
Ta prasme? Ką aš esu pasakius, kad manęs tas neturėtų stebinti?  g.gif

Kalbejau apskirtai,o ne apie kaza konkreciai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos moterys. Noriu papasakoti savo situacija. Esame neseniai vede, vyras uzdirba dvigubai daugiau nei as. As oficialiai nedirbu, taciau pajamas gaunu. Abu i bendra saskaita kiekviena menesi pervedam tokia pacia suma pinigu bendroms buities islaidoms - maistui, mokeaciams, etc. Buities poziuriu is jo puses pagalbos beveik jokios, padaro tai ko as fiziskai tiesiog negaliu atlikti. Is finansu puses, mane erzina tai, kad jei as nusiperku kazka sau is savo asmeniniu lesu (rankinuka, batus, nagu laka) turiu jam pasiaiskinti kam man to reikia, jis nesupranta kam reikia tureti daugiau nei viena pora batu ar daugiau nei viena rankinuka. Nors tikrai turiu tiek kiek vidutine moteris, megstu derinti, tureti is ko pasirinkti. Kartais pagalvoju kaip jis reaguotu jeigu pradeciau prasyt kad jis man ka nors nupirktu. Nors man tarkim jam nupirkti kazka negaila, man netgi patinka tai daryti. Pasiskaicius ivairias jusu situacijas, galvoju ar mano situacija yra normali. Bandziau sneketis ta tema su vyru, bet mano zodziai kaip i siena, jam atrodo tai normalu... nezinau la daryti ...
Atsakyti
Situacija nera normali, kaip moteris turi aiskintis kodel perkasi sau is savo uzdirbtu pinigu ruba ar batus ar dar ka schmoll.gif Manyciau, kad reikia nustot aiskintis ir teisintis. Atpratint nuo to ir viskas. Jus moteris, jus geriau zinot, kam jums to reikia ir neprivalot kaip mazvaike teisintis ir irodinet, kad to jums reikia schmoll.gif Kaip? Na, taip ir sakot. Ir jokiu ten "nes noriu, kad derintusi prie batuku" ar pan., ne kiekvieno vyro galvai tai suprasti.
Atsakyti
Tarchy, kalbekites su vyru, kad jus netenkina toks kontroliavimas 4u.gif

Niekada neklausiu kelinta meskere nusipirko ir kokio velnio jam prireike dar vienos. Kaip jis neklausineja kai pamato nauja siuntinuka mano vardu lotuliukas.gif Ramiau gyvenasi taip lotuliukas.gif
Atsakyti
bet ar normalu kad kiekvienas i bendra saskaita pervedam po vienoda suma, nors jis uzdirba dvigubai daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 30, 12:33)
bet ar normalu kad kiekvienas i bendra saskaita pervedam po vienoda suma, nors jis uzdirba dvigubai daugiau?

Normalu yra tai poroje, kas abiems tinkama ir priimtina. Jei nors vienam yra nepasitenkinimas, tai nenormalu. Kitų žmonių nuomonė jūsų porai įtakos nedaro ir nenustatys, normalu tai ar nenormalu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 30, 11:33)

man tai nebutu normalu ir as taip nesutikciau. MAN nenormalu, kad moteris turi suaugusi dirbanti vyra paremti maistu (taip gaunasi, kai mokama uz viska per puse). Na, nebent ir uz kosmetika ir rubus mokama butu per puse, tai gal tada butu lygybe, nes dabar tai moters isnaudojimas.
Atsakyti
O man nenormalu, kai siekiama viska dalinti per puse, ir jei taip neiseina tuomet rekiama, kad isnaudoja ax.gif Jei jau zaisti seima, tai iki galo - kas yra mano, tai yra musu, o kas yra jo, irgi yra musu.
Atsakyti
tai, kad jie cia ir zaidzia iki galo - viskas yra musu, o jei kazko nori sau, tai turi is manes leidima gaut blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2014 03 29, 21:52)
Sveikos moterys. Noriu papasakoti savo situacija. Esame neseniai vede, vyras uzdirba dvigubai daugiau nei as. As oficialiai nedirbu,  taciau pajamas gaunu. Abu i bendra saskaita kiekviena menesi pervedam tokia pacia suma pinigu bendroms buities islaidoms -  maistui, mokeaciams,  etc. Buities poziuriu is jo puses pagalbos beveik jokios, padaro tai ko as fiziskai tiesiog negaliu atlikti. Is finansu puses,  mane erzina tai, kad jei as nusiperku kazka sau is savo asmeniniu lesu (rankinuka, batus, nagu laka) turiu jam pasiaiskinti kam man to reikia, jis nesupranta kam reikia tureti daugiau nei viena pora batu ar daugiau nei viena rankinuka. Nors tikrai turiu tiek kiek vidutine moteris, megstu derinti, tureti is ko pasirinkti. Kartais pagalvoju kaip jis reaguotu jeigu pradeciau prasyt kad jis man ka nors nupirktu. Nors man tarkim jam nupirkti kazka negaila, man netgi patinka tai daryti. Pasiskaicius ivairias jusu situacijas,  galvoju ar mano situacija yra normali. Bandziau sneketis ta tema su vyru, bet mano zodziai kaip i siena, jam atrodo tai normalu... nezinau la daryti ...

Nelabai supratau. Ar problema kad vyras nori apkarpyti jūsų išlaidas skudurams ar kad jis jiems neduoda pinigų? g.gif Ir koks tas bendras biudžetas tada gaunasi jei uždirbat perpus mažiau ir dar gerą dalį pasiliekat šmutkėm g.gif Tai jis tada pasilieka beveik viską jei perpus metatės biggrin.gif Nu įdomiai čia, arba aš netaip supratau, nes tas biudžetas turėtų būti labai jau menkutis, nebent uždirbat kelis tūkstančius. Bet jei taip būtų tai dėl rankinuko manau nekiltų problemų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 03 30, 14:37)
tai, kad jie cia ir zaidzia iki galo - viskas yra musu, o jei kazko nori sau, tai turi is manes leidima gaut  blink.gif

O aš supratau kad yra kiek kitaip. Uždirbu dvigubai mažiau ir dar išleidžiu savo reikmėm, o vyras niekšas nedameta biggrin.gif
Atsakyti
aisku normalu kad yra ivairiu nuomoniu. Suprasciau kad uzdirbtume po minimuma, tada nemanau kad butu tik tokio lygio problemos. As gaunu 2000 lt. tai reiskias is manes 1000lt i bendra biudzeta ir jo 1000 lt i bendra biudzeta. As tikrai neverkiu kad man nedameta, tiesiog uzknisa, kai turi sugalvot tris rimtas priezastis nauju batu ar kremo pirkimui...
Atsakyti