Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 24, 17:47)
Man tai  kitoks klausimas stojasi, kaip tos nuvarytos vargo pelės turi laiko ištisai čia rytą vakarą tupėti biggrin.gif Tai kada jos dirba g.gif  lotuliukas.gif

Jei man taikai, tai mano darbas prie kompo...smile.gif kadangi nerūkau, tai pertraukėles darau įlisdama į forumąsmile.gif bet šiaip nelaikau savęs vargo pele biggrin.gif greičiau jau žiurkikė esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 17:58)
Jei man taikai, tai mano darbas prie kompo...smile.gif kadangi nerūkau, tai pertraukėles darau įlisdama į forumąsmile.gif bet šiaip nelaikau savęs vargo pele biggrin.gif  greičiau jau žiurkikė esu biggrin.gif

Oi ne, tikrai netaikiau kam nors asmeniškai, tik šiaip pamąsčiau raidėmis mirksiukas.gif O ką dirbat jei ne paslaptis :geda2: Manau sunku dirbt namuose, neina suprast kada darbo laikas baigiasi ir kada jau laisvalaikis g.gif Man būtų sunku taip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūta Mėta: 24 kovo 2014 - 18:20
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 24, 18:16)
Oi ne, tikrai netaikiau kam nors asmeniškai, tik šiaip pamąsčiau raidėmis  mirksiukas.gif O ką dirbat jei ne paslaptis :geda2:

finansų srity 4u.gif
aš dirbu ofise nuo 8 iki 17 val., o namuose vakarais ir savaitgaliais kartais, savo įmonytės darbelius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 24 kovo 2014 - 18:21
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 18:20)
finansų srity  4u.gif
aš dirbu ofise nuo 8 iki 17 val., o namuose vakarais ir savaitgaliais kartais, savo įmonytės darbelius  ax.gif

Krūvis išties nemažas verysad.gif Bet geriau negu jokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 16:52)
man tai toks klausimėlis iškilo  bigsmile.gif  jei čia dauguma turite idealius vyrus-ką jūs veikiat tokiose temose :"kaip išsaugoti šeimą", "pagundos", "neištikimybė" ir pan.?  4u.gif
aš tai visai netyčia užklydau į šitą temutę smile.gif nes kaip ir nėra poreikio dalyvauti tokiose diskusijose ax.gif
nesakau, kad dauguma čia parašiusių yra etatinės tokių temų dalyvės, na bet tos kur garsiausiai šaukia-tai taip  bigsmile.gif

Prajuokino klausimas lotuliukas.gif .Zinok,neinu ir i abortu tema,bet nesu pasidarisu aborto biggrin.gif .Nueinu ir i depresijos tema,nors kol kas sia liga nesergu,tiesiog mane domina visos SM temos mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 24, 18:32)
Prajuokino klausimas lotuliukas.gif .Zinok,neinu ir i abortu tema,bet nesu pasidarisu aborto biggrin.gif .Nueinu ir i depresijos tema,nors kol kas sia liga nesergu,tiesiog mane domina visos SM temos mirksiukas.gif .

tai aš nekalbu apie nuėjimus, kalbu apie etatines šią temų dalyves mirksiukas.gif nors kita vertus, kai vyrai namuose viską daro, ką gi moterims veikti- tik eiti per visas temas ir dalinti savo naudingus patarimus biggrin.gif juokauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 18:37)
tai aš nekalbu apie nuėjimus, kalbu apie etatines šią temų dalyves mirksiukas.gif  nors kita vertus, kai vyrai namuose viską daro, ką gi moterims veikti- tik eiti per visas temas ir dalinti savo naudingus patarimus  biggrin.gif  juokauju  4u.gif

Tai kad labai pikantiskos temos,kaip galima vis neuzsukti ten biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 24, 18:38)
Tai kad labai pikantiskos temos,kaip galima vis neuzsukti ten biggrin.gif .

biggrin.gif
Atsakyti
Tylene wub.gif

Žinai, nesisielok tu labai, kad vyras tavęs nemyli mirksiukas.gif Aš užtat tave myliu wub.gif (tikiuosi nebus užginčytas šis mano pareiškimas biggrin.gif )

Iš tikro tai labai smagu, kad yra SM'as ir va tokios temos, kur atėjus ir parašius penkis sakinius iškarto gauni diagnozę bigsmile.gif Nereikia net eiti į ezoterikos skyrelį ir laukti mėnesį laiko, kol kas nors išmes kortas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2014 03 26, 02:21)
Tylene  wub.gif

Žinai, nesisielok tu labai, kad vyras tavęs nemyli  mirksiukas.gif  Aš užtat tave myliu  wub.gif  (tikiuosi nebus užginčytas šis mano pareiškimas  biggrin.gif )

Iš tikro tai labai smagu, kad yra SM'as ir va tokios temos, kur atėjus ir parašius penkis sakinius iškarto gauni diagnozę  bigsmile.gif  Nereikia net eiti į ezoterikos skyrelį ir laukti mėnesį laiko, kol kas nors išmes kortas  bigsmile.gif

ačiū wub.gif biggrin.gif

joa..lobis šita tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2014 03 26, 02:21)
Tylene  wub.gif

Žinai, nesisielok tu labai, kad vyras tavęs nemyli  mirksiukas.gif  Aš užtat tave myliu  wub.gif  (tikiuosi nebus užginčytas šis mano pareiškimas  biggrin.gif )

Iš tikro tai labai smagu, kad yra SM'as ir va tokios temos, kur atėjus ir parašius penkis sakinius iškarto gauni diagnozę  bigsmile.gif  Nereikia net eiti į ezoterikos skyrelį ir laukti mėnesį laiko, kol kas nors išmes kortas  bigsmile.gif

O tave dar stebina tokie dalykai bigsmile.gif ?Maniau labiau stebina,kai kas nors pasako tai,ko tu gyvenime nesi pasakius biggrin.gif ,va,cia jau menas tureti lakia fantazija rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 27, 09:41)
O tave dar stebina tokie dalykai bigsmile.gif ?Maniau labiau stebina,kai kas nors pasako tai,ko tu gyvenime nesi pasakius biggrin.gif ,va,cia jau menas tureti lakia fantazija rolleyes.gif .

Ta prasme? Ką aš esu pasakius, kad manęs tas neturėtų stebinti? g.gif
Atsakyti