Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 24, 16:02)
atsiprašau, klausimas ne man bet atsakysiu blush2.gif Kai vyras myli, tai ant rankų moterį nešioja wub.gif  vat kai jau nuo darbų pati kojų nepavelka tai čiupt ant rankų ir daneša iki neplautų indų kalno, po to jei dar pastovi tai ir iki skalbenkės daneša, pabaigai gali ir laiptais  ją nešti į miegamąjį, bet ši turi rankose grindų skudurą turėti ir pakeliui juom braukyti lotuliukas.gif Nu čia kad atsakyt  meile į meilę... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 24, 17:02)
Kai vyras myli, tai ant rankų moterį nešioja wub.gif  vat kai jau nuo darbų pati kojų nepavelka tai čiupt ant rankų ir daneša iki neplautų indų kalno, po to jei dar pastovi tai ir iki skalbenkės daneša, pabaigai gali ir laiptais  ją nešti į miegamąjį, bet ši turi rankose grindų skudurą turėti ir pakeliui juom braukyti lotuliukas.gif

Pritariu. Mano vyras man irgi sako - blogai jautiesi? Neplauk gi tų indų, pailsėk geriau console.gif Rytoj susiplausi. Meilė, ne kitaip wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 24 kovo 2014 - 16:28
Juokinga is tikro biggrin.gif bet cia sm visada taip- pasiskundzia vyru, kitos patarimu duoda kaip situacija pakeist. Tai zmonele tada gint savo vargsiuka neivertinta pati ima. Gal ir gerai, kai pagalvoji biggrin.gif

QUOTE(gustika @ 2014 03 24, 15:39)
Gaile,gal galit pasakyt,is savo patirties,kaip padeda vyras tuomet,kai myli?
As be sarkazmo,na taip idomu man pasidare. 4u.gif

Viska padeda, neprasomas. Pats mato kai pavargus. Mato, kas netvarkinga ir neskirsto tavo- mano pareigos. Kartu tvarkomes. Arba tas, kuris tuo metu maziau pavarges. Po saves niekad bardako nepalieka, pasiteirauja jei valgyt gaminu, ka padet reikia. Ir t. T. Tiesiog neuzkrauna rupesciu ant moters peciu mylintis vyras - kaip tik juos padeda sprest

Ir tikrai jau neliepia parduotuves cekiu puses sumos apmoket lotuliukas.gif

QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 24, 16:02)
atsiprašau, klausimas ne man bet atsakysiu blush2.gif Kai vyras myli, tai ant rankų moterį nešioja wub.gif  vat kai jau nuo darbų pati kojų nepavelka tai čiupt ant rankų ir daneša iki neplautų indų kalno, po to jei dar pastovi tai ir iki skalbenkės daneša, pabaigai gali ir laiptais  ją nešti į miegamąjį, bet ši turi rankose grindų skudurą turėti ir pakeliui juom braukyti lotuliukas.gif Nu čia kad atsakyt  meile į meilę... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Cia ta straipsni perskaicius ir mane panasi vizija aplanke
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 03 24, 16:27)
pailsėk geriau console.gif  Rytoj susiplausi. Meilė, ne kitaip  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu čia tai tiesiog meilės hitas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 03 24, 16:27)
Pritariu. Mano vyras man irgi sako - blogai jautiesi? Neplauk gi tų indų, pailsėk geriau console.gif  Rytoj susiplausi. Meilė, ne kitaip  wub.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif bliamba, mano exo zodziai biggrin.gif . mylejo, pasirodo, mane wub.gif
Atsakyti
Vyras nieko buityje neturi padėti, pagelbėti.
Tai kvaila. Pats žodis "padėti" parodo, kad jis daro tai, kas jam nepriklauso, iš geros širdies. Čia kaip padėti ruošti vaikui pamokas (pamokos juk vaiko?), pagelbėti senutei pereiti gatvę, padėti draugui užkurti žiemą mašiną. Tai iš tos pačios serijos yra ir "geras vyras turi padėti pagaminti valgyti, susitvarkyti namus".

Absurdas kažkoks - kodėl jei abu namuose gyvena, abu valgo, moteris yra užprogramuota visų darbų darytoja, o vyras tik pagalbininkas - jei "padeda", tai jau didvyris?

Čia nekalbu apie tuos atvejus, kai moteris savo noru neina į darbą, augina vaikus ir pan.
Atsakyti
man tai toks klausimėlis iškilo bigsmile.gif jei čia dauguma turite idealius vyrus-ką jūs veikiat tokiose temose :"kaip išsaugoti šeimą", "pagundos", "neištikimybė" ir pan.? 4u.gif
aš tai visai netyčia užklydau į šitą temutę smile.gif nes kaip ir nėra poreikio dalyvauti tokiose diskusijose ax.gif
nesakau, kad dauguma čia parašiusių yra etatinės tokių temų dalyvės, na bet tos kur garsiausiai šaukia-tai taip bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 24 kovo 2014 - 16:52
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 03 24, 16:47)
Vyras nieko buityje neturi padėti, pagelbėti.
Tai kvaila. Pats žodis "padėti" parodo, kad jis daro tai, kas jam nepriklauso, iš geros širdies. Čia kaip padėti ruošti vaikui pamokas (pamokos juk vaiko?), pagelbėti senutei pereiti gatvę, padėti draugui užkurti žiemą mašiną. Tai iš tos pačios serijos yra ir "geras vyras turi padėti pagaminti valgyti, susitvarkyti namus".

Absurdas kažkoks - kodėl jei abu namuose gyvena, abu valgo, moteris yra užprogramuota visų darbų darytoja, o vyras tik pagalbininkas - jei "padeda", tai jau didvyris?

Čia nekalbu apie tuos atvejus, kai moteris savo noru neina į darbą, augina vaikus ir pan.

na cia kaip paziuresi i situacija biggrin.gif . jei tvarkytis duotuoju momentu sumasto abu - tai nieks niekam nepadeda. bet jei pvz vienas kuris nors ka nors daro savo iniciatyva, tuomet kitas gali pasisiulyt "padeti". ne esme tie zodziai. lb gerai pasakei, kad abu gyvena, abieju ir rupesciai bendri, o kas kam "padeda" konkreciu atveju, nera jokio skirtumo.
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 16:52)
man tai toks klausimėlis iškilo  bigsmile.gif  jei čia dauguma turite idealius vyrus-ką jūs veikiat tokiose temose :"kaip išsaugoti šeimą", "pagundos", "neištikimybė" ir pan.?  4u.gif
aš tai visai netyčia užklydau į šitą temutę smile.gif nes kaip ir nėra poreikio dalyvauti tokiose diskusijose ax.gif
nesakau, kad dauguma čia parašiusių yra etatinės tokių temų dalyvės, na bet tos kur garsiausiai šaukia-tai taip  bigsmile.gif

bet koks tipiskas sitas postas lotuliukas.gif . zinok visos besiginancios ir beginancios savo vyrukus lygiai taip pat raso biggrin.gif

jei tau tikrai idomu, galiu atsakyt ka cia veikiam biggrin.gif . visai ne "netycia", kaip kad tu "uzklydai" cia moterys pasisako.
ir priezastys lb ivairios - pvz zmones megsta bendraut, kalbet apie santykius. arba kazkada turejo neigiamos patirties ir ja kazkaip issprende, todel joms patinka analizuot, kalbetis apie ta patirti. arba siaip zinok zmones buna smalsus biggrin.gif , jiems tiesiog idomu kaip verda gyvenimas. kiti apskritai megsta diskusijose dalyvaut, ir sutik, ne visiems yra idomios diskusijos pvz apie batu madas. taip kad priezasciu, kodel forumietes lankosi butent vienam ar kitam skyrely, gali but lb ivairiu, ir tai jokiu budu nereiskia, kad ju gyvenime toj srity kazkas duotuoju momentu blogai
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 17:52)
man tai toks klausimėlis iškilo  bigsmile.gif  jei čia dauguma turite idealius vyrus-ką jūs veikiat tokiose temose :"kaip išsaugoti šeimą", "pagundos", "neištikimybė" ir pan.?  4u.gif
nesakau, kad dauguma čia parašiusių yra etatinės tokių temų dalyvės, na bet tos kur garsiausiai šaukia-tai taip  bigsmile.gif

Dauguma, manau iš įdomumo, iš įpročio.
Aš asmeniškai mėgstu padiskutuoti, paskaityti kitų moterų patirtis.
kartais nueinu paskaityti ir tokių temų, kurios man, atrodytų, visai neaktualios, bet užtat tiesiog įdomios, tačiau jose dažniausiai esu pasyvi stebėtoja, nes neturiu patirties, kuria galėčiau pasidalinti,arba tiesiog diskutuoti neįdomu, įdomu tik skaityti smile.gif
Jei pagal tave santykių temoje lankosi savo santykiais nepatenkintos, tai kas tada lankosi paplepėjimų temoje - ten irgi vyksta diskusijos pačios įvairiausios? Kodėl ten diskutuojama - dėl nerealizuoto pliotkinimo poreikio? Tiesiog forumas yra viena iš bendravimo formų, ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 24 kovo 2014 - 17:09
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 03 24, 17:06)
Dauguma, manau iš įdomumo, iš įpročio.
Aš asmeniškai mėgstu padiskutuoti, paskaityti kitų moterų patirtis.
kartais nueinu paskaityti ir tokių temų, kurios man, atrodytų, visai neaktualios, bet užtat tiesiog įdomios, tačiau jose dažniausiai esu pasyvi stebėtoja, nes neturiu patirties, kuria galėčiau pasidalinti,arba tiesiog diskutuoti neįdomu, įdomu tik skaityti  smile.gif
Jei pagal tave santykių temoje lankosi savo santykiais nepatenkintos, tai kas tada lankosi paplepėjimų temoje - ten irgi vyksta diskusijos pačios įvairiausios? Kodėl ten diskutuojama - dėl nerealizuoto pliotkinimo poreikio? Tiesiog forumas yra viena iš bendravimo formų, ir tiek  smile.gif

4u.gif dėkui, tiesiog įdomu buvo. Nes aš tai lankausi tarkim ten kur man aktualu ax.gif tarkim skuduruose, nes esu tokia skudurinė biggrin.gif
Atsakyti

Mes užsiimame konsultacijomis, tyrimais ir analizais, konsultantės, žinovės ir laimingo gyvenimo guru. Dalinamės nemokamais, bet labai vertingais patarimais visais aktualiais klausimais. Tai nereiškia, kad pasisakančios turi problemų su vyrais, neištikimybėm ar dar kažkuom. Neturim ką veikti arba turim ką veikti, bet norim atitrūkti nuo savų reikalų, prasiblaškyti, todėl užsiimam visokiais užklasiniais konsultaciniais dalykais. Visą parą.
Atsakyti
man tai toks klausimėlis iškilo  bigsmile.gif 

Man tai kitoks klausimas stojasi, kaip tos nuvarytos vargo pelės turi laiko ištisai čia rytą vakarą tupėti biggrin.gif Tai kada jos dirba g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti