Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(VIVULIA @ 2014 03 24, 13:33)
thumbup.gif
bet ideja gera  lotuliukas.gif

Paimt kreidą ir padalint namus į dvi dalis? Gal ir nieko. Kiekvienas savo pusę prižiūri ir nereikia tartis nei dėl sienų spalvos nei dėl tvarkymosi ypatumų... Nori į svečius pas vyrą - pasiskambini, jei neužsiėmęs pagriebi šokolado iš savo šaldytuvo ir ateini blush2.gif lotuliukas.gif

Tylene, čia ne Jums skirta, šiaip lyrinis nukrypimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2014 03 24, 14:44)
Tas, kad Tylenė jaučiasi pavargus ir užguita ir žino, kad jos vyras net tuo atveju buities neisims. Aš imsiuos jei reikės. Jei nors kiek pastebėsiu, ka dtai jam nemalonu. Jam buitis nekelia jokių nemalonių jausmų. Ir plius, niekada neburbėčiau jei kas nepadaryta.  Matau labai didelį skirtumą.

Aišku mirksiukas.gif
Moterims kartai būna dienų lyg tyčia... gal ir Tylenė parašė pirmą žinutę tokią minutę g.gif
Visoms kartais buitis įkirsta, reikia tik nebijoti garsiai savo antroms pusėms sakyti g.gif Bet sakyti taip, kad išgirstų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2014 03 24, 14:44)
Tas, kad Tylenė jaučiasi pavargus ir užguita ir žino, kad jos vyras net tuo atveju buities neisims. Aš imsiuos jei reikės. Jei nors kiek pastebėsiu, ka dtai jam nemalonu. Jam buitis nekelia jokių nemalonių jausmų. Ir plius, niekada neburbėčiau jei kas nepadaryta.  Matau labai didelį skirtumą.

Aš su jumis sutinku drinks_cheers.gif Bet, TYLENĖ apie tokius savo jausmus nerašė schmoll.gif Ir, nerašė, kad vyras burbuliuoja, jeigu ji ko nors nepadaro. Nebent, aš neatidžiai skaičiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 14:48)
Paimt kreidą ir padalint namus į dvi dalis? Gal ir nieko. Kiekvienas savo pusę prižiūri ir nereikia tartis nei dėl sienų spalvos nei dėl tvarkymosi ypatumų... Nori į svečius pas vyrą - pasiskambini, jei neužsiėmęs pagriebi šokolado iš savo šaldytuvo ir ateini  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tylene, čia ne Jums skirta, šiaip lyrinis nukrypimas  4u.gif

Kažkada buvo kilusi mintis, kad daug dirbu namie. Vyras išvažiavo į komandiruotę savaitei biggrin.gif Eina sau... niekad nesikeisčiau darbais su juo. Bulvienės virimas, skalbinių skalbimas man priimtimesnis lotuliukas.gif Per pusę pasidalinus nukentėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 13:48)
Paimt kreidą ir padalint namus į dvi dalis? Gal ir nieko. Kiekvienas savo pusę prižiūri ir nereikia tartis nei dėl sienų spalvos nei dėl tvarkymosi ypatumų... Nori į svečius pas vyrą - pasiskambini, jei neužsiėmęs pagriebi šokolado iš savo šaldytuvo ir ateini  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tylene, čia ne Jums skirta, šiaip lyrinis nukrypimas  4u.gif

lotuliukas.gif
romantika wub.gif

bet dėl vonios tai as rimtai susimasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 07:00)
todėl mano mąstymas dar tas, kad jausmai yra pirmoj vietoj, ne nauda, ne pinigai..nesu to naujo barakudiško mąstymo.

ar ia kas bande sakyt kad tu barakuda????
tai tavo vyrelis barakuda, ir nebloga.
nes...tarsi ir metasi per puse ant mokesciu, bet buity apsipatogines ne tas zodis.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 24, 15:34)
ar ia kas bande sakyt kad tu barakuda????
tai tavo vyrelis barakuda, ir nebloga.
nes...tarsi ir metasi per puse ant mokesciu, bet buity apsipatogines ne tas zodis.... rolleyes.gif

Given, taigi rašė, kad žolę pjauna, gėles laisto, WC valo, grindis plauna ir t.t.
Atsakyti
vaje, po to pavelavus ir perskaiciau.
tai vadinasi autore dezinformavo ir pati apjuodin savo vyra.
pirma rase kad moters dalia - namu ruosa, ir taskas. neparase nieko.
bet vadinasi, vyro dalia - dar baisesne ruosa ir kuopimasis kieme.
buvo nutyleta.
todel ir gavosi nesusipratimai.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 23, 13:42)
Aš žinau, kad jis mane myli smile.gif tik nesinori su jumis ginčytis:) jūs gi geriau žinot myli ar nemyli, norsir nematot žmogaus tongue.gif
vien todėl, kad nemėgsta jis tvarkyti namų ir pan, nereiškia, kad nemyli ax.gif jei paprašau, kad ką padarytų-visada padaro. Per šventes, gimtadienius nustebina dovanomis(prisimena ko aš noriu). Ir šiaip man gera su juo. Jei jau labai pavargsiu, samdysim namų tvarkytoją biggrin.gif

mergos, jau per daug įsijautėt biggrin.gif gi rašiau, kad padeda, kai paprašau. Matot tik tai ką norit matyt wink.gif ir kad kieme dirba-rašiau taip pat.
Ir kaip Limcamca rašė, tikrai vyras neburbuliuoja jei nepadarau ko smile.gif niekada neburba, kad netvarkingi namai ar vakarienė ne iš trijų patiekalų biggrin.gif Taip kad atsipalaiduokit ir mėgaukitės gyvenimu bigsmile.gif

kam įdomu dėl miegamųjų- neturim dviejų miegamųjų smile.gif o kas blogo turėti kiekvienam savo vonios kambarį? g.gif

Grįškit prie autorės temos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 03 24, 14:41)

bet vadinasi, vyro dalia - dar baisesne ruosa ir kuopimasis kieme.

palaistyt gėles ir savo WC susitvarkyt- baisesnė ruoša? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 22, 19:37)

ir pagaliau supratau, kaip is tikro vyras padeda, kai myli. ir pagaliau atsikraciau amzinos aukos roles, kurioje gyvenau ilgai ir galvojau, kad normalu, kad cia tokia daugumos moteru dalia. nei velnio - kokio noresi gyvenimo, toki ir gyvensi, nera cia ko nusileist , kad ir meiles pagrindu.

Gaile,gal galit pasakyt,is savo patirties,kaip padeda vyras tuomet,kai myli?
As be sarkazmo,na taip idomu man pasidare. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 03 24, 15:39)
Gaile,gal galit pasakyt,is savo patirties,kaip padeda vyras tuomet,kai myli?

atsiprašau, klausimas ne man bet atsakysiu blush2.gif Kai vyras myli, tai ant rankų moterį nešioja wub.gif vat kai jau nuo darbų pati kojų nepavelka tai čiupt ant rankų ir daneša iki neplautų indų kalno, po to jei dar pastovi tai ir iki skalbenkės daneša, pabaigai gali ir laiptais ją nešti į miegamąjį, bet ši turi rankose grindų skudurą turėti ir pakeliui juom braukyti lotuliukas.gif Nu čia kad atsakyt meile į meilę... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 15:07)
mergos, jau per daug įsijautėt  biggrin.gif  gi rašiau, kad padeda, kai paprašau. Matot tik tai ką norit matyt wink.gif ir kad kieme dirba-rašiau taip pat.

..kiekvienam savo vonios kambarį?  g.gif 

o kokie darbai kieme ziema g.gif pati ta kiema turiu. ir kiemas isskirtinai vyro "zaislas" , tai nuo spalio men tik 1 kart malkas pjove ir malkine susitvarke - uztruko 2 d. tiesa dar zole teko lapkriti nupjaut biggrin.gif Nė kast sniego siais metais nereikejo bigsmile.gif niu niekaip man jie prie buities darbu neprisiskaito ziemos periodu biggrin.gif

cia tai super. ir as noriu 4u.gif
Atsakyti