Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 12:40)
  Gal dėl to man ir atrodo viskas normaliai,

Tai kad nėra tai normaliai. biggrin.gif Tai chrestomatinis pavyzdys, kaip "sutirštinamos" spalvos, kai siekiama labai subjektyviai pateikti poziciją. O iš čia ir gavosi, kad "veltėdis" vyras staiga pasirodo nėra jau toks veltėdis. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 13:40)
O tai kur čia kas prieštarauja? Įprastai man namų ruoša, jis padeda, kai paprašau. Gėles laisto visada jis. Savo WC irgi visada jis. Atsiprašau, kad nesurašiau iškart pirmam poste visko smulkiai  ax.gif  Gal dėl to man ir atrodo viskas normaliai, kai aš žinau daugiau, nei parašiau  4u.gif 
Ačiū visoms už norą man padėti ar "įkąsti"  4u.gif  einu dirbt  cool.gif

Būtent taip ir yra, kad vienu sakiniu neaprašysi gyvenimo g.gif ir visos tą namų ruošą ar buities darbus supranta savaip.
Vienaas dalykas, kai gyvenama bute ir visai kas kita, kai gyvenama name, kur vyras turi reikštis - sode, kieme , šiltnamy, daržuky ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 13:07)
Jūs ne tik teisinatės, bet dar ir keičiat "parodymus". Ir vyras iš nedirbančio "bobiškų darbų" staiga tampa etetiniu tualetų valytoju. (SAVO tualeto  blink.gif nejaugi ir tūlikai 50x50 padalinti  blush2.gif ) Bet tai labai įprasta SM. Tik pagalvokit pati, jei jau forume visiškai nepažįstamiems žmonėms meluojat, gal vistik kažkas ir pačiai netinka.  g.gif

O ko čia stebėtis, jei name ne vienas tualetas g.gif Vienam gal vienam patinka, kitam -kitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 03 24, 13:01)
O ko čia stebėtis, jei name ne vienas tualetas g.gif  Vienam gal vienam patinka, kitam -kitas biggrin.gif

stebiuosi ne dėl to, kad du wc, dėl to, kad vienas - tavo, kitas - mano. Bet tylenė paaiškino, kad miega skirtinguose miegamuosiuose, tai viskas aišku.

Nieko čia blogo, beabejo, jei viskas per puse tai viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 13:05)

Tik vienos skiriamosios sienos name ir betrūksta iki pilnos laimės. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 14:05)
stebiuosi ne dėl to, kad du wc, dėl to, kad vienas - tavo, kitas - mano. Bet tylenė paaiškino, kad miega skirtinguose miegamuosiuose, tai viskas aišku.

Neužskaičiau, kad atskiri miegamieji, nerašė lyg
Nors ir čia nieko blogo nematau biggrin.gif
Pvz .: jei partneris knarkia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 03 24, 13:13)
Neužskaičiau, kad atskiri miegamieji, nerašė lyg
Nors ir čia nieko blogo nematau biggrin.gif
Pvz .: jei partneris knarkia g.gif

Nerašė, Jūs teisi 4u.gif

Tai ir sakau, kad nieko blogo, šiaip pralinksmino tos dalybos...
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 12:07)
Jūs ne tik teisinatės, bet dar ir keičiat "parodymus". Ir vyras iš nedirbančio "bobiškų darbų" staiga tampa etetiniu tualetų valytoju. (SAVO tualeto  blink.gif nejaugi ir tūlikai 50x50 padalinti  blush2.gif ) Bet tai labai įprasta SM. Tik pagalvokit pati, jei jau forume visiškai nepažįstamiems žmonėms meluojat, gal vistik kažkas ir pačiai netinka.  g.gif

Tikrai keista,is pradziu,jis nieko nedaro,o paskui jau ir grindis plauna lotuliukas.gif .

QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 13:05)

O kazin,rimtai atskirai miega bigsmile.gif ?
Atsakyti
Žinot, koks skirtumas tarp manęs ir Tylenės vyro? Jis tai daro savanoriškai, ir nemato problemos. Jei matytų- spręstume 4u.gif

Tiesiog norėjau iššaukti diskusiją.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2014 03 24, 14:23)
Žinot, koks skirtumas tarp manęs ir Tylenės vyro? Jis tai daro savanoriškai, ir nemato problemos. Jei matytų- spręstume  4u.gif

Tiesiog norėjau iššaukti diskusiją.

Tai koks skirtumas tarp jūsų ir Tylenės vyro?

Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 13:18)
Nerašė, Jūs teisi  4u.gif

thumbup.gif
bet ideja gera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 14:18)
Nerašė, Jūs teisi  4u.gif

Čia ne dalybos, bet kai namuose ne vienas WC, kartais savaime pasiskirstoma.
Juk jei kartu keliamasi ryte ir einama į atskirus dušus nesistebima.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 03 24, 12:28)
Tai koks skirtumas tarp jūsų ir Tylenės vyro?

Tas, kad Tylenė jaučiasi pavargus ir užguita ir žino, kad jos vyras net tuo atveju buities neisims. Aš imsiuos jei reikės. Jei nors kiek pastebėsiu, ka dtai jam nemalonu. Jam buitis nekelia jokių nemalonių jausmų. Ir plius, niekada neburbėčiau jei kas nepadaryta. Matau labai didelį skirtumą.
Atsakyti