Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(Molė @ 2014 03 24, 10:20)

Papildyta:

Pagal jūsų pasakymą išeina, kad vyrui jūsų reikalinga namų šeimininkė.
Jei abu dirba, tai tiesiog neišvengiamai būna, kad grįžus iš darbo , abu skuba kažką padaryt g.gif
Dabar tik pamačiau, kad vaikas nedidelis, tai gal dar namuose esat. Tai nieko keisto jei išverrdat, išskalbiat, susitvarkot, kol vyras grįžta g.gif

pagal šitą teoriją išeitų, kad man vyras reiklanigas kaip vaikų auklė ir auto remontininkas? blink.gif
Taigi šeimoje bendradarbiavimas, vienus darbus daro jis, kitus aš.
Aš pvz sėkmingai "nemoku" užsipilti dujų į automobilį bigsmile.gif

Aš dirbu iš namų, bet dirbau ir iš ofiso prieš kelis mėnesiu. Vyras grįžta gerokai vėliau už mane, sezono metu ir savaitgaliais dirba.
Atsakyti
Kaip tik lryte nieko neveikiančio vyro atvejis http://bendraukime.l...-vyro-lepsi.htm "Neduok Dieve, kuriai nors moteriai, patekti ant tokio, atsiprašant, bobvyrio kabliuko. Varykit vyrus į darbą, jei tik galit, karkitės ant sprando ir dar kojas nukabinkit. Gal mano istorija padės jums atsirinkti, kas laukia, jei leisit išsisukinėti nuo vyrams gamtoje skirtos priedermės – išlaikyti savo šeimą."
Atsakyti
Na mes visos esame skirtingos, beje kaip ir vyrai. Vieni linke duoti, kiti imti. Treti polygiai atseikeja vienas kitam. Kiti net nesusimasto, gyvena ir jiems gerai. Siam sviete visko buna. Na ir kas kad moteris pasiima daugiau darbo, galimai ji toje "tarnysteje" (ne tarnavime) jaucia kaifa, na yra toks grynas altruistas, kuris kaifa gauna tik duodamas. O dabar jus jai irodinejate, kad tu negali jasuti kaifo, nes man buvo taip, o kitai treciaip...
Todel, manau, jei zmonems gerai, koks kieno reikalas 4u.gif
Jei bus blogai, zmogus megins keisti situacija.
O dabar is sono keistai atrodo, kad moteris turi teisintis, irodineti jog ji laiminga. Merginos, priimkite demesin jog galimas ir toks variantas, kad ir taip zmones buna laimingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 kovo 2014 - 11:01
QUOTE(Molė @ 2014 03 24, 10:20)
O kiek jums metų? mirksiukas.gif
O šiaip tai kiekviena šeima susikuria savo taisykles, sąlygas ir gyvena taip, kaip jiems norisi.
Tylene, o ką vyras veikia , kai jūs grįžusi iš darbo tvarkotės, verdat, skalbiat? Aš nepiktai, tik taip įdomu g.gif
Name gyvenant tai tikrai ir vyrams tų darbų užtenka, bet jei bute g.gif
Ir dar.. man šeimoje tas pinigų skirstymas tai nepatiktų g.gif Šeima yra šeima , pinigai bendri g.gif

37 4u.gif
skalbiu ir tvarkausi dažniausiai savaitgaliais, iš darbo grįžusi darau valgyt, jis nieko neveikia, nes pati nemėgstu kai man kas virtuvėj maišosi:)
Gyvenam name. Tai jis prižiūri žolę, kiemą, nuplauna automobilius:) namuose laisto gėles(aš to daryt nemėgstu). Jei reikia, išplauna grindis. Savo wc ir vonią pats tvarkosi:)
Jei man reikia pinigų, be jokių klausimų duoda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 24, 00:15)
alkoholienems irgi gerai su savo vyrais.
ir nebandyk joms paaiskinti kitaip, bo  snukin gausi  biggrin.gif

Pastebėjau dažnai prikišate alkoholienes. Turiu pasakyti, neskanu skaityti unsure.gif Is jusu pusės ax.gif

QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 24, 09:40)
todel kalbu is patirties

Bet tai jūsų patirtis, ir yra tik jūsų patirtis. Nereiškia, kad kitoms lygiai tas pats. Būna situacijų, kad net tas pats žmogus kurdamas santykius su antru žmogumi, patampa priešingai kitoks, nei pirmuose santykiuose.

QUOTE(Moonte @ 2014 03 24, 11:57)
Na mes visos esame skirtingos, beje kaip ir vyrai. Vieni linke duoti, kiti imti. Treti polygiai atseikeja vienas kitam. Kiti net nesusimasto, gyvena ir jiems gerai. Siam sviete visko buna. Na ir kas kad moteris pasiima daugiau darbo, galimai ji toje "tarnysteje" (ne tarnavime) jaucia kaifa, na yra toks grynas altruistas, kuris kaifa gauna tik duodamas. O dabar jus jai irodinejate, kad tu negali jasuti kaifo, nes man buvo taip, o kitai treciaip...
Todel, manau, jei zmonems gerai, koks kieno reikalas  4u.gif
O dabar is sono keistai atrodo, kad moteris turi teisintis, irodineti jog ji laiminga. Merginos, priimkite demesin jog galimas ir toks variantas, kad ir taip zmones buna laimingi.

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 03 24, 10:57)
Todel, manau, jei zmonems gerai, koks kieno reikalas  4u.gif

4u.gif pati nesuprantu kodėl aš čia teisinuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 11:42)
37 4u.gif
skalbiu ir tvarkausi dažniausiai savaitgaliais, iš darbo grįžusi darau valgyt, jis nieko neveikia, nes pati nemėgstu kai man kas virtuvėj maišosi:)
Gyvenam name. Tai jis prižiūri žolę, kiemą, nuplauna automobilius:) namuose laisto gėles(aš to daryt nemėgstu). Jei reikia, išplauna grindis.

Savo wc ir vonią  pats tvarkosi:)

Jūs ne tik teisinatės, bet dar ir keičiat "parodymus". Ir vyras iš nedirbančio "bobiškų darbų" staiga tampa etetiniu tualetų valytoju. (SAVO tualeto blink.gif nejaugi ir tūlikai 50x50 padalinti blush2.gif ) Bet tai labai įprasta SM. Tik pagalvokit pati, jei jau forume visiškai nepažįstamiems žmonėms meluojat, gal vistik kažkas ir pačiai netinka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 13:07)
Jūs ne tik teisinatės, bet dar ir keičiat "parodymus". Ir vyras iš nedirbančio "bobiškų darbų" staiga tampa etetiniu tualetų valytoju. (SAVO tualeto  blink.gif nejaugi ir tūlikai 50x50 padalinti  blush2.gif ) Bet tai labai įprasta SM. Tik pagalvokit pati, jei jau forume visiškai nepažįstamiems žmonėms meluojat, gal vistik kažkas ir pačiai netinka.  g.gif

Nesat girdėję, kad žmonės pvz turi atskirus miegamuosius? Vadinamuosius master bedroom'us?? Su atskirais san.mazgais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 24, 12:11)
Nesat girdėję, kad žmonės pvz turi atskirus miegamuosius? Vadinamuosius master bedroom'us?? Su atskirais san.mazgais?  g.gif

Esam girdėję. Na ir kas? Stebėtis ir paklaust vistiek galiu, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2014 03 24, 12:07)
Jūs ne tik teisinatės, bet dar ir keičiat "parodymus". Ir vyras iš nedirbančio "bobiškų darbų" staiga tampa etetiniu tualetų valytoju. (SAVO tualeto  blink.gif nejaugi ir tūlikai 50x50 padalinti  blush2.gif ) Bet tai labai įprasta SM. Tik pagalvokit pati, jei jau forume visiškai nepažįstamiems žmonėms meluojat, gal vistik kažkas ir pačiai netinka.  g.gif

"parodymus" biggrin.gif čia apklausa ar kas? biggrin.gif
taip, turim kiekvienas savo vonios kambarį, ir neketinu jo WC valyt tongue.gif ir ką? kur ir ką aš meluoju?
Atsakyti
Geriau būtumėt parašiusi, kad Jūs laiminga gyvendama taip, kaip Jums su vyru patogu ir tiek.

Nes dabar... kai po šito

QUOTE(Tylene @ 2014 03 21, 16:30)
Pas mus yra taip- už viską mokam per pusę (nuoma, mokesčiai, maistas, kelionės). Drabužius, kosmetika, kurą, auto remontai ir visa kita perkam kiekvienas už savo pinigus:)valgyt darau aš, tvarkau namus, skalbiu irgi aš. Tiksliau pasakius, visa namų ruoša man smile.gif

QUOTE(Tylene @ 2014 03 21, 16:56)
[...]O namų ruoša-tai moters darbas, ne vyro. Na būna "švenčių"- kartą per pusmetį padaro vakarienę.

Parašot šitą...

QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 12:42)
[...] namuose laisto gėles(aš to daryt nemėgstu). Jei reikia, išplauna grindis. Savo wc ir vonią  pats tvarkosi:)

Tai atrodo truputį apgailėtinai 4u.gif Nors realiai tai dzin, ką Jūs rašėt. Svarbiausia sau nemeluot, o visa kita - detalės 4u.gif

QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 13:25)
taip, turim kiekvienas savo vonios kambarį, ir neketinu jo WC valyt tongue.gif ir ką? kur ir ką aš meluoju?

Jūs niekam dėl nieko neprivalot teisintis. Jei Jums tinka jūsų šeimos modelis ir darbų pasiskirstymas - valio. Būkit laiminga. Ne forumietėm su Jūsų vyru ir Jūsų pareigom gyvent 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 24 kovo 2014 - 12:33
QUOTE(Hmmm... @ 2014 03 24, 12:31)
Geriau būtumėt parašiusi, kad Jūs laiminga gyvendama taip, kaip Jums su vyru patogu ir tiek.

Nes dabar... kai po šito
Parašot šitą...
Tai atrodo truputį apgailėtinai 4u.gif Nors realiai tai dzin, ką Jūs rašėt. Svarbiausia sau nemeluot, o visa kita - detalės 4u.gif
Jūs niekam dėl nieko neprivalot teisintis. Jei Jums tinka jūsų šeimos modelis ir darbų pasiskirstymas - valio. Būkit laiminga. Ne forumietėm su Jūsų vyru ir Jūsų pareigom gyvent 4u.gif

O tai kur čia kas prieštarauja? Įprastai man namų ruoša, jis padeda, kai paprašau. Gėles laisto visada jis. Savo WC irgi visada jis. Atsiprašau, kad nesurašiau iškart pirmam poste visko smulkiai ax.gif Gal dėl to man ir atrodo viskas normaliai, kai aš žinau daugiau, nei parašiau 4u.gif
Ačiū visoms už norą man padėti ar "įkąsti" 4u.gif einu dirbt cool.gif
Atsakyti