QUOTE(Forget @ 2014 03 24, 00:21)
O aš parašysiu atvirkščiai. Su vyru uždirbame vienodau, pinigai bendri, nėra tavo- mano. Vaikų neturime. Bet buityje praktiškai viską daro jis. Plauna indus, tvarko, skalbia. Kas dieną daro valgyt. Aš gaminu tik per laisvadienius ir kažką ypatingo. Nes mėgstu gaminti, bet ne paskubimis. Indų nesu plovus nei karto. Tiesiog man buitis katorga ir jis mane iš jos išlaisvina. Darau, kai neišvengiamai reikia. Aš žmogus prie meno, man buitis sparnus laužia
Tai kaip suprantu, jam siūlytumėt mane mesti kuo greičiau, nes aš jo nemyliu
mesti cia niekas nieko niekam nesiule
. bet kad gerai pagalvotum apie savo elgesi, manau butina, jei tau tie santykiai brangus. taip, tu naudojiesi vyru. ir kaip tai gali baigtis, paskaityk tema "kertele sieloj", vadinasi "noriu pasiguosti", ar issipasakot, ar kazkaip panasiai, 1 psl yra, gana sviezia
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 06:08)
Nes kitaip nesuprantu kaip galima daryto tokias kvailas išvadas:)
Kam įdomu dėl namų tvarkytojos-mokėtų jis. Jau esam kalbėję apie tai.
Ir valgyt sakė galim kavinėj, bet man patinka gaminti.
r tvarkytkitės savo santykius,
nes kaip pastebiu tos, kurios laimingos-nelinkusios smerkit ir žeminti kitų
rimtai nesupranti? galiu pakartoti - nes turejau tokia pacia patirti, panasaus mentaliteto vyra, todel kalbu is
patirties. Dabar gal jau supranti?
o tu pabandyk pasisamdyt
. pamatysi tada ar mokes. nes zinok pas mane viens prie vieno situacija buvo, lygiai toks pats pasiulymas, ir lygiai taip kalbeta buvo, kad mokes jis. manai mokejo?
su valgiu - aaaa, taip pat mums irgi buvo
buvom net pradeje darbo dienom kasdien vakarieniaut kavinese. viskas kaip ir buvo ok kuri laika, paskui pradejo priekaistau, kad as jam valgyt nedarau, todel jam net namo sugrizt nesinori ir bla bla bla.
dabar susimasciau, gal tu su mano exu gyveni?
tai va ir susitvarkiau gi - po daugelio metu nesekmingo vyro auklejimo, meciau sita nedekinga reikala ir susiradau toki, kurio nereikia auklet
nieks taves nesmerkia ir nezemina. kaip tik tau padet bandau. nes man nuosirdziai gaila moteru, kurios taip leidziasi isnaudojamos. bet gi, aisku, dabar matau kokia pozicija cia ijungei - is pradziu guodeisi, dabar gini ji. tipiskas manipuliavimo aukos elgesys