Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 23, 19:23)

Kodėl ūkinių neneša? Ji rašė, namo aplinkos priežiūra jis rūpinasi. Jei turi namą, suprasi, kad tai visai nemažai mirksiukas.gif

Noriu pasakyti, kad tavo šeimos modelis, kitiems gali šoką įvaryti ir atvirkščiai. Kiek šeimų, tiek atskirų respublikų, atskirų modelių. Jei dviem žmonėm gerai, nėra čia ko stebėtis: JIEMS taip gyventi yra gerai. Tikiu, kad jei tas vyras gyventų su tavim, būtų kitaip. Bet, deja. Jis gyvena su Tylene. Jai gerai. Jie laimingi. Pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
Na jei sklypas mieste keliu aru, tai tikrai nedaug ten vyrisko darbo biggrin.gif . Bet cia ne esme, esme kad jis skirsto, ka moteris privalo. O tuo paciu materialine prasme ja isnaudoja. Taip yra nesazininga ir rodo pagarbos trukuma.
Nenustebsiu kad net savo lekstes nuo stalo nenusinesa ar purvin rubu i skalbiniu deze nesudeda, meto bet kur. Ko gero marskiniu irgi neissilygina. Aisku speliones cia, bet lb panasu i butent toki tipaza.
Sory, bet as cia matau moters isnaudojima. Kodel jinai turi uzdirbt po lygiai, viska tvarkyt viena ir dar jam valgyt daryt. Na taip, gerai jai kol rozine migla ir idealizavimas santykiu tesiasi, bet amzinai taip nesites, susikupros moteriske viena diena, jei dar ir vaiku visi reikalai ant jos peciu uzkrauti bus. O tikrai bus, jei uzsileis nuo pradziu
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 23, 21:33)
Liko, ir dar kiek wub.gif
Zinok jausmai ir pagalba buityje yra nepriestaraujancios viena kitai savokos.
Tu ka netiki, kad yra vyru, kurie myli, demesi rodo, komplimentus sako, romantiskas isvykas organizuoja ir tuo paciu grindis issiurbia, pietus savaitgaliais gamina ir dar tuo paciu neskaiciuoja tavo materialinio indelio i seima- o tiesiog negaili savo mylimai moteriai nieko.
Zinok yra tokiu, is patirties sakau rolleyes.gif

Tikiu, kad yra tokių. Bet tikiu, kad yra ir kitokių, ir kad tiek vieni, tiek kiti-yra geri vyrai savo moterims:) negali būti visi vienodi:) ir negali tie patya patikti visoms:) žodžiu, ačiū visoms už užuojautą 4u.gif ir gal jau baikim ta mano tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 23, 18:46)
Ar būtinai reikia ieškoti šeimoj naudos?

santykiuose nereiktu ieskoti naudos.
uztat paklausk saviskio, ar jis tavyje tos naudos neiesko.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 23, 19:52)
Jai gerai. Jie laimingi. Pabaiga  biggrin.gif

nu kur tau gerai. paziurek, kokie jos smailikai pirmosiose zinutese.
tai gal bent 60proc pinigine prasme vyras prisidetu? kodel 50? o jei Tylene prisidetu tik 48proc - tai vyras, ka? mestu pro duris?
alkoholienems irgi gerai su savo vyrais.
ir nebandyk joms paaiskinti kitaip, bo snukin gausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 kovo 2014 - 23:16
Tylene,rasai, kad jei pavargsi nuo namu ruosos pasamdysi seimininke. Tik kas uz jos paslaugas mokes: tu, vyras, ar pusiau? g.gif Kazkodeltai is sono man atrodo, kad tai butu tavo islaidos.
Atsakyti
O aš parašysiu atvirkščiai. Su vyru uždirbame vienodau, pinigai bendri, nėra tavo- mano. Vaikų neturime. Bet buityje praktiškai viską daro jis. Plauna indus, tvarko, skalbia. Kas dieną daro valgyt. Aš gaminu tik per laisvadienius ir kažką ypatingo. Nes mėgstu gaminti, bet ne paskubimis. Indų nesu plovus nei karto. Tiesiog man buitis katorga ir jis mane iš jos išlaisvina. Darau, kai neišvengiamai reikia. Aš žmogus prie meno, man buitis sparnus laužia bigsmile.gif

Tai kaip suprantu, jam siūlytumėt mane mesti kuo greičiau, nes aš jo nemyliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2014 03 24, 00:21)
O aš parašysiu atvirkščiai. Su vyru uždirbame vienodau, pinigai bendri, nėra tavo- mano. Vaikų neturime. Bet buityje praktiškai viską daro jis. Plauna indus, tvarko, skalbia. Kas dieną daro valgyt. Aš gaminu tik per laisvadienius ir kažką ypatingo. Nes mėgstu gaminti, bet ne paskubimis. Indų nesu plovus nei karto. Tiesiog man buitis katorga ir jis mane iš jos išlaisvina. Darau, kai neišvengiamai reikia. Aš žmogus prie meno, man buitis sparnus laužia bigsmile.gif

Tai kaip suprantu, jam siūlytumėt mane mesti kuo greičiau, nes aš jo nemyliu  unsure.gif

O taip biggrin.gif tu naudojiesi vyru biggrin.gif jis tave myli, tu jo ne. biggrin.gif
rimtai juokingos man kai kurios. Man atrodo, kad jos pačios nelaimingos su savo vyrais. Nes kitaip nesuprantu kaip galima daryto tokias kvailas išvadas:)

Kam įdomu dėl namų tvarkytojos-mokėtų jis. Jau esam kalbėję apie tai. Ir valgyt sakė galim kavinėj, bet man patinka gaminti. Taip kad neieškokit sliekų kur jų nėra. Ir tvarkytkitės savo santykius, nes kaip pastebiu tos, kurios laimingos-nelinkusios smerkit ir žeminti kitųwink.gif
Atsakyti
Vienžo pasidariau sau išvadą, kad man reik keturių vyrų: negro kad viską liuobtų ir tvarkytų, kino kad maistą mėgstamą gamintų, masažisto kad niurkytų, glostytų ir gerai pamylėtų, na ir dar to vienintelio, kuris už visa tai užmokėtų wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2014 03 24, 00:21)

Tai kaip suprantu, jam siūlytumėt mane mesti kuo greičiau, nes aš jo nemyliu  unsure.gif

mesti cia niekas nieko niekam nesiule rolleyes.gif . bet kad gerai pagalvotum apie savo elgesi, manau butina, jei tau tie santykiai brangus. taip, tu naudojiesi vyru. ir kaip tai gali baigtis, paskaityk tema "kertele sieloj", vadinasi "noriu pasiguosti", ar issipasakot, ar kazkaip panasiai, 1 psl yra, gana sviezia

Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 06:08)

Nes kitaip nesuprantu kaip galima daryto tokias kvailas išvadas:)

Kam įdomu dėl namų tvarkytojos-mokėtų jis. Jau esam kalbėję apie tai.

Ir valgyt sakė galim kavinėj, bet man patinka gaminti.

r tvarkytkitės savo santykius,

nes kaip pastebiu tos, kurios laimingos-nelinkusios smerkit ir žeminti kitųwink.gif

rimtai nesupranti? galiu pakartoti - nes turejau tokia pacia patirti, panasaus mentaliteto vyra, todel kalbu is patirties. Dabar gal jau supranti? biggrin.gif

o tu pabandyk pasisamdyt biggrin.gif . pamatysi tada ar mokes. nes zinok pas mane viens prie vieno situacija buvo, lygiai toks pats pasiulymas, ir lygiai taip kalbeta buvo, kad mokes jis. manai mokejo? biggrin.gif

su valgiu - aaaa, taip pat mums irgi buvo lotuliukas.gif buvom net pradeje darbo dienom kasdien vakarieniaut kavinese. viskas kaip ir buvo ok kuri laika, paskui pradejo priekaistau, kad as jam valgyt nedarau, todel jam net namo sugrizt nesinori ir bla bla bla.
dabar susimasciau, gal tu su mano exu gyveni? blink.gif

tai va ir susitvarkiau gi - po daugelio metu nesekmingo vyro auklejimo, meciau sita nedekinga reikala ir susiradau toki, kurio nereikia auklet cool.gif

nieks taves nesmerkia ir nezemina. kaip tik tau padet bandau. nes man nuosirdziai gaila moteru, kurios taip leidziasi isnaudojamos. bet gi, aisku, dabar matau kokia pozicija cia ijungei - is pradziu guodeisi, dabar gini ji. tipiskas manipuliavimo aukos elgesys verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 24, 07:48)
Vienžo pasidariau sau išvadą, kad man reik keturių vyrų: negro kad viską liuobtų ir tvarkytų, kino kad maistą mėgstamą gamintų, masažisto kad niurkytų, glostytų ir gerai pamylėtų, na ir dar to vienintelio, kuris už visa tai užmokėtų  wub.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif arba vieno supermeno-kuris visa tai darytų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 24, 08:40)
mesti cia niekas nieko niekam nesiule rolleyes.gif . bet kad gerai pagalvotum apie savo elgesi, manau butina, jei tau tie santykiai brangus. taip, tu naudojiesi vyru. ir kaip tai gali baigtis, paskaityk tema "kertele sieloj", vadinasi "noriu pasiguosti", ar issipasakot, ar kazkaip panasiai, 1 psl yra, gana sviezia
Papildyta:

rimtai nesupranti? galiu pakartoti - nes turejau tokia pacia patirti, panasaus mentaliteto vyra, todel kalbu is patirties. Dabar gal jau supranti? biggrin.gif

o tu pabandyk pasisamdyt biggrin.gif . pamatysi tada ar mokes. nes zinok pas mane viens prie vieno situacija buvo, lygiai toks pats pasiulymas, ir lygiai taip kalbeta buvo, kad mokes jis. manai mokejo? biggrin.gif

su valgiu - aaaa, taip pat mums irgi buvo lotuliukas.gif buvom net pradeje darbo dienom kasdien vakarieniaut kavinese. viskas kaip ir buvo ok kuri laika, paskui pradejo priekaistau, kad as jam valgyt nedarau, todel jam  net namo sugrizt nesinori ir bla bla bla.
dabar susimasciau, gal tu su mano exu gyveni? blink.gif

tai va ir susitvarkiau gi - po daugelio metu nesekmingo vyro auklejimo, meciau sita  nedekinga reikala ir susiradau toki, kurio nereikia auklet cool.gif
nieks taves nesmerkia ir nezemina. kaip tik tau padet bandau. nes man nuosirdziai gaila moteru, kurios taip leidziasi isnaudojamos. bet gi, aisku, dabar matau kokia pozicija cia ijungei - is pradziu guodeisi, dabar gini  ji. tipiskas manipuliavimo aukos elgesys verysad.gif

nebūna dviejų vienodų situacijų. wink.gif
nieko aš nesiguodžiau, parašiau kaip yra pas mus. Paskui pasidaviau jūsų užuojautoms, kai taip masiškai pradėjot rašyti, kad neturėtų taip būti kaip yra.
Galiu pasakyti tiek- esu vyresnė nei jūs ko gero, todėl mano mąstymas dar tas, kad jausmai yra pirmoj vietoj, ne nauda, ne pinigai..nesu to naujo barakudiško mąstymo. Galit galvot ką norit, bet kvaila teigti, kad yra būtent taip, kaip jums atrodo- juk negyvenat mano gyvenimo ir nežinot kaip yra ištikrųjų wink.gif
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Sakai vyresne? g.gif kazin, as jau praktiskai suaugusi vaika turiu, tai kiek, idomu, tau metu? g.gif ir prie ko cia barakudiskas mastymas? Kas tai yra pagal tave?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 24, 10:00)
biggrin.gif  arba vieno supermeno-kuris visa tai darytų  biggrin.gif
Papildyta:
nebūna dviejų vienodų situacijų. wink.gif
nieko aš nesiguodžiau, parašiau kaip yra pas mus. Paskui pasidaviau jūsų užuojautoms, kai taip masiškai pradėjot rašyti, kad neturėtų taip būti kaip yra.
Galiu pasakyti tiek- esu vyresnė nei jūs ko gero, todėl mano mąstymas dar tas, kad jausmai yra pirmoj vietoj, ne nauda, ne pinigai..nesu to naujo barakudiško mąstymo. Galit galvot ką norit, bet kvaila teigti, kad yra būtent taip, kaip jums atrodo- juk negyvenat mano gyvenimo ir nežinot kaip yra ištikrųjų wink.gif
Geros dienos visoms  4u.gif

O kiek jums metų? mirksiukas.gif
O šiaip tai kiekviena šeima susikuria savo taisykles, sąlygas ir gyvena taip, kaip jiems norisi.
Tylene, o ką vyras veikia , kai jūs grįžusi iš darbo tvarkotės, verdat, skalbiat? Aš nepiktai, tik taip įdomu g.gif
Name gyvenant tai tikrai ir vyrams tų darbų užtenka, bet jei bute g.gif
Ir dar.. man šeimoje tas pinigų skirstymas tai nepatiktų g.gif Šeima yra šeima , pinigai bendri g.gif

Papildyta:
QUOTE(jolita23 @ 2014 03 23, 19:17)
pritariu  drinks_cheers.gif

maniškis ir prie buities nelabai prisideda, bet daugiau užsiima su vaikais, dėmesio aš daug gaunu, tai tuos buitinius dalykus šimteriopai kompensuoja.

mano pačios požiūris, kad man vyras reikalingas, o ne namų šeiminikė  tongue.gif

Finansai pas mus bendri  smile.gif

Pagal jūsų pasakymą išeina, kad vyrui jūsų reikalinga namų šeimininkė.
Jei abu dirba, tai tiesiog neišvengiamai būna, kad grįžus iš darbo , abu skuba kažką padaryt g.gif
Dabar tik pamačiau, kad vaikas nedidelis, tai gal dar namuose esat. Tai nieko keisto jei išverrdat, išskalbiat, susitvarkot, kol vyras grįžta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 24 kovo 2014 - 10:22