Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(Limcamca @ 2014 03 23, 18:07)
Šeimoje yra kelios sritys. Tai, kad kažkas kažko nedaro vienoje srityje, nereiškia, kad griūna kiti šeimos kampai  mirksiukas.gif Svarbu, kad būtų tarpusavio pagarba vienas kito darbui  mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif

maniškis ir prie buities nelabai prisideda, bet daugiau užsiima su vaikais, dėmesio aš daug gaunu, tai tuos buitinius dalykus šimteriopai kompensuoja.

mano pačios požiūris, kad man vyras reikalingas, o ne namų šeiminikė tongue.gif

Finansai pas mus bendri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 23, 18:07)
Na, ir? Ką jūs apie jos gyvenimą konkrečiai žinot, kad sprendžiat, kad vyras nevidonas  g.gif  g.gif Pasikartosiu, na pavargsta, o gal vyras ją paguodžia, nedirbk brangioji sako, kebabą vakarienei parnešiu. Arba tą dieną į restoraną pakviečia. Gal kitaip ją užjaučia. Gal jis kiekvieną kartą po skanios vakarienės, ar sutvarkytų namų, jai dovanas dovanoja ir dėkoja iki begalybės. Gal jis bus puikus tėvas  g.gif O, jūs čia iš karto: skirkitės, skirkitės  doh.gif

Šeimoje yra kelios sritys. Tai, kad kažkas kažko nedaro vienoje srityje, nereiškia, kad griūna kiti šeimos kampai  mirksiukas.gif Svarbu, kad būtų tarpusavio pagarba vienas kito darbui  mirksiukas.gif

Nei 1 siaip nesiule skirtis biggrin.gif . Siulem nebut tarnaite ir nesileist isnaudojama.
Aiskiai ji pasake, ka vyras namie dirba, nereikia cia fantazuot apie kebabus ir geles lotuliukas.gif
O kurioj jis srity daro? Materialinej nedaro, ukinej nedaro. Lovoj turbut irgi ne vienas pats daro biggrin.gif , o ir gauna. Man cia kazko vyro "kampu" nesimato. Tik tiek kad smegenis moteriai pudrina, ir ji kol kas tiki cool.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita23 @ 2014 03 23, 18:17)

maniškis ir prie buities nelabai prisideda, bet daugiau užsiima su vaikais, dėmesio aš daug gaunu, tai tuos buitinius dalykus šimteriopai kompensuoja.

mano pačios požiūris, kad man vyras reikalingas, o ne namų šeiminikė  tongue.gif

Finansai pas mus bendri  smile.gif

Tylene vaiku neturi mirksiukas.gif

O kas tau yra vyras? Kokios jo funkcijos namie?

Finansai bendri kai abu 50x50 i bendra katila nesat, ar kazkyris inesa daugiau?
Atsakyti
tikrai, Limcaca, pasivaideno tau. niekas skirtis nesiule. ar jis Tylene islaiko kad ana turi pluseti kaip suo kas diena, o po to aisku, teisina savaji: kiek ta buitis uzima. juokingas tas sakinys. tai jei buitis SEKUNDELE uzima, tai ko vyras neprisideda savo sekundeles? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 23, 18:23)

O kas tau yra vyras? Kokios jo funkcijos namie?

Finansai bendri kai abu 50x50 i bendra katila nesat, ar kazkyris inesa daugiau?

man vyras - draugas, meilužis, vaikų tėvas.

Funkcijos namie - stereotipiškai vyriškos biggrin.gif paremontuoti, pataisyti kažką. Automobilai jo funkcija cool.gif

Dar jis kas rytą kavą ruošia ir pusryčius savaitgaliais wub.gif

O bendri fiansai ir reikšia bendri. Jokių 50x50 pas mus nėra. uždirbam panašiai, sezono metu, jis daugiau. Mokam kas už ką visai atsitiktinai, arba pas ką piniginėj daugiau pinigų būna. Jam reikia pinigų, jis pasiima iš manęs, man reikia pasiimu, iš jo.
Atsakyti
Jolita, pas tylene situacija kitokia kardinaliai. Neatidziai seki tema. Jie namu ir maisto islaidas dalina grieztai per puse. O likusia savo algos dali leidzia atskirai kiekvienas sau. Namie viska dirba moteris - tvarkosi ir valgyt visada daro. Vaiku nera.
Tai sakyk dabar, kas aiskiai pralosia sioj situacijoj?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 23, 17:30)
nerasiau kad nemyli biggrin.gif . rasiau kad "nelabai myli", oponuodama i tylenes parasyma, jog ji savo vyra "labai myli" biggrin.gif . taip norejau pabrezti, jog tylene myli labiau toje poroje. jauti skirtuma?
jei jai patinka but isnaudojamai, tai tegul toliau tarnauja savo vyrui mirksiukas.gif . bet as tokia situacija lb is arti zinau. ir zinau kuo tai gali baigtis, uz tai jauciuosi turinti teise pasakyti savo nuomone ax.gif
o kad ji manim netiki, tai gi normalu - kol rozine migla nuo akiu nenuplauke, tai ir nepatikes biggrin.gif . bet jos postai sioje temoje rodo, kad sklaidosi sklaidosi ta migla cool.gif

As tau asmeniskai ir netaikiau,nesakiau,kad butent tu sakei,kad nemyli,bet tai buvo pasakyta mirksiukas.gif .
O kodel tu stebiesi,juk paciai 10m.ta rozine migla buvo,ar ne taip smile.gif?Tai tada tu dar labiau turi suprasti,kaip buna,pati irgi kentejai ilga laika,kol supratai,kad nebenori tokio vyro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 23 kovo 2014 - 19:07
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 23, 19:04)
As tau asmeniskai ir netaikiau,nesakiau,kad butent tu sakei,kad nemyli,bet tai buvo pasakyta mirksiukas.gif .
O kodel tu stebiesi,juk paciai 10m.ta rozine migal abuvo,ar ne taip smile.gif?Tai tada tu dar labiau turi suprasti,kaip buna,pati irgi kentejai ilga laika,kol supratai,kad nebenori tokio vyro.

Nu zinok man migla gal tik 3 m buvo biggrin.gif . Po to seke rimti ultimatumai ir dar 3 m as bandziau ji pakeist lotuliukas.gif doh.gif o paskutinius 4 m tai jau vargas ir karas cool.gif
Del to ir patariu neapsileist nuo pradziu, nes paskui tik kariaus beprasmiskai

Ir apskritai, vyrai, kurie taip grieztai skirsto buities darbus i moteru ir vyru, priedo yra skupus ir reikalauja is moters vienodo materialinio indelio i seima - yra gyva beda. Jie valdingi, ir ju valdingumas metams begant ima reikstis visose gyvenimo srityse. Su tokiais gyvent gali tik labai nuolankios moterys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 23 kovo 2014 - 19:16
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 23, 19:10)
Nu zinok man migla gal tik 3 m buvo biggrin.gif . Po to seke rimti ultimatumai ir dar 3 m as bandziau ji pakeist lotuliukas.gif  doh.gif o paskutinius 4 m tai jau vargas ir karas cool.gif
Del to ir patariu neapsileist nuo pradziu, nes paskui tik kariaus beprasmiskai

Ir as tau pritariu biggrin.gif ,nesileisti buti tarnaite reikia nuo pat pradziu,nes paskui bus sunkiau kazka pakeisti,nors lyginant save ir pradzia santuokos su dabartimi,tai kuo toliau,tuo labiau man vyras padeda buityje,pagalbos tikrai daug sulaukiu,su puodais paskui nelakstau,indus jis dazniau suplauna,aptvarko,ka paprasau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 23, 19:01)
Jolita, pas tylene situacija kitokia kardinaliai. Neatidziai seki tema. Jie namu ir maisto islaidas dalina grieztai per puse. O likusia savo algos dali leidzia atskirai kiekvienas sau. Namie viska dirba moteris - tvarkosi ir valgyt visada daro. Vaiku nera.
Tai sakyk dabar, kas aiskiai pralosia sioj situacijoj?

atidžiai skaičiau, ir savo situacijos su Tylenės palygintni neturėjau minties.
Norėjau pasakyti, kad jei vyras neprisideda prie buities, tai jau moteris yra išnaudojama.
Savo situacija norėjau parodyti, kad vyras ir kitaip gali suteikti laimės, ne tik plaudamas grindis ir pan.

Vietoj varant Tylenės padėtį į vienus vartus, reiktų paklausti, ką ji gauna iš santykių. Jei ji tuose santykiuose, vadinasi, jai gerai ir gauna kažką daugiau negu buities darbų pasidalijimą.

Na dėl pinigų pasidalijimo 50x50, tai man nesuprantama ir tikrai neatrodo teisinga, bet visokių santykių būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 23, 18:34)
ar jis Tylene islaiko kad ana turi pluseti kaip suo kas diena, o po to aisku, teisina savaji: kiek ta buitis uzima. juokingas tas sakinys. tai jei buitis SEKUNDELE uzima, tai ko vyras neprisideda savo sekundeles? cool.gif

man irgi taip pasirode drinks_cheers.gif .
Ir idomu, kaip ji nesureiksmins kitos "sekundes", kai vaikas atsiras ir ji pati tures ir namais rupintis, ir vaiku 24val/para. Tada irgi bus, ai, kiek ten to laiko.....
Is kitos puses g.gif o ko tam vyrui prisidet prie buities darbu, jei motera pati viska daro ir nesiskundzia? Tik gyvenk ir zvenk.
Atsakyti
Baisu skaityt kai kuriuos komentarus unsure.gif ar liko vietos šeimoj jausmams? Ar vyrai reikalingi tik kaip bankomatai? Ar būtinai reikia ieškoti šeimoj naudos? Gyvenkit savo laimingose šeimose ir džiaugitės savo vyrais, kurie jums NAUDINGI:)

Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 23, 20:46)
Baisu skaityt kai kuriuos komentarus unsure.gif  ar liko vietos šeimoj jausmams? Ar vyrai reikalingi tik kaip bankomatai? Ar būtinai reikia ieškoti šeimoj naudos? Gyvenkit savo laimingose šeimose ir džiaugitės savo vyrais, kurie jums NAUDINGI:)

Liko, ir dar kiek wub.gif
Zinok jausmai ir pagalba buityje yra nepriestaraujancios viena kitai savokos.
Tu ka netiki, kad yra vyru, kurie myli, demesi rodo, komplimentus sako, romantiskas isvykas organizuoja ir tuo paciu grindis issiurbia, pietus savaitgaliais gamina ir dar tuo paciu neskaiciuoja tavo materialinio indelio i seima- o tiesiog negaili savo mylimai moteriai nieko.
Zinok yra tokiu, is patirties sakau rolleyes.gif
Atsakyti