Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(Liebchen @ 2014 03 21, 20:26)
Tylene, na tikrai neblogai jūsų vyras įsitaisęs smile.gif. Kažkokie dvigubi standartai. Aš dar sutikčiau, kad daugiau namų ruošos gali tekti moteriai, kai ji nedirba. Tačiau finansinėje pusėje dalinantis viską pusiau, norėti, kad buitinėje pusėje būtų viskas padaryta be jo, tai jau kiek įžūloka.

tai, kad ne viskas finansinej pusej pusiau. Tik, kas vyrui patogu. Gi pvz. kosmetika perkasi kiekvienas atskirai. Jei jau butu pusiau, tai viskas pusiau. Bet tada vyras rektu, kad neteisinga, nes gi jis maziau kosmetikos sunaudoja. O kai uz maista moteris primoka, tai viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 21, 15:30)
Pas mus yra taip- už viską mokam per pusę (nuoma, mokesčiai, maistas, kelionės). Drabužius, kosmetika, kurą, auto remontai ir visa kita perkam kiekvienas už savo pinigus:)valgyt darau aš, tvarkau namus, skalbiu irgi aš. Tiksliau pasakius, visa namų ruoša man smile.gif

Tylene , vaiku turite ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 03 22, 10:41)
Tylene , vaiku turite ?

Neturime.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 21, 19:47)
ir isvis, kaip si poteme issivyste?  g.gif

Jei sektumėt temą tai žinotumėt, kad visai ne į temą Ponia Alexandra nukrypo į šoną su savo "šeimos" modelio pavyzdžiu. Trūksta dėmesio moteriai, ką padarysi.
Atsakyti
Jei temos auttore, Tylene ir kitos panasiai gyvenancios nori kazka pakeist (t.y. jei ju netenkina toks gyvenimas), pirmiausia reikia pakeisti savo paciu mastyma ir saves, kaip zmogaus ir moters suvokima. Kitaip jos tie vyrai ant ju nugaru ju pinigines pasieme, kol jiems nusibos. Ir kai jiems nusibos su grindu skuduru gyvent, jie dar jas pacias apkaltins del to, kad neidomios buvo, per mazai stenges, per mazai prisiziurejo, ne tuo kampu tyliai stovejo.

P.S.: Zinoma, jei viskas tenkina, tada nieko keist nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 03 22, 12:52)
Jei temos auttore, Tylene ir kitos panasiai gyvenancios nori kazka pakeist (t.y. jei ju netenkina toks gyvenimas), pirmiausia reikia pakeisti savo paciu mastyma ir saves, kaip zmogaus ir moters suvokima. Kitaip jos tie vyrai ant ju nugaru ju pinigines pasieme, kol jiems nusibos. Ir kai jiems nusibos su grindu skuduru gyvent, jie dar jas pacias apkaltins del to, kad neidomios buvo, per mazai stenges, per mazai prisiziurejo, ne tuo kampu tyliai stovejo.

P.S.: Zinoma, jei viskas tenkina, tada nieko keist nereikia smile.gif

O kas sako, kad neprisižiūriu? Net namuose be makiažo nebūnu. O ir nuomone savo turiu, bet skirtis su mylimu žmogum dėl buities-nežinau ar verta. O kitoks jis nebus. Tai arba skiriuosi arba darau viską pati.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 22, 13:03)
O kas sako, kad neprisižiūriu? Net namuose be makiažo nebūnu. O ir nuomone savo turiu, bet skirtis su mylimu žmogum dėl buities-nežinau ar verta. O kitoks jis nebus. Tai arba skiriuosi arba darau viską pati.

Nezinau nazinau... bet gyvenimo patirtis rodo, kad vyrai buna tokie kokius padaro ju moterys.. jei su viena buna visiskas nevala, tai su kita - pasaku princas biggrin.gif net smurtautojas su Moterim pasikeicia 4u.gif

P.s. namai man ta vieta kur galiu sau leis nesidazyt. Mano oda ne kosmetikos parduotuve, kad nuolat chemija ant saves "laikyciau"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 22 kovo 2014 - 13:22
neikalbinekit tos Tylenes. biggrin.gif ji myli savo vyra, ir jo nepaliks. (tik nezinau, kodel cia parase.)cia tas patas kaip eiti i alkoholieniu skyreli ir irodineti alkoholienei, kad ji nelaiminga.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 22, 14:03)

Ten tik pavyzdziai buvo, niekam asmeniskai nepritaikyti.

As savo vaikui visuomet sakau, kad jei manai, kad negali/nepavyks, vadinasi niekada ir nepadarysi. Jei manot, kad Jusu vyras yra nepajegus keisti poziuri, turbut Jus teisi, Jums geriau matyt. Jums su tuo gyvent, ne man 4u.gif

P.S.: As niekam skirtis ir nesiuliau. Jei zmogus pokycius viduje sutapatina su skyrybom, tai jau ne mano problema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 kovo 2014 - 13:36
QUOTE(Tylene @ 2014 03 22, 13:03)

Dėl beveik visko pritariu, nes vis tiek esmė laikosi ant banginių, o ne ant smulkmenų. Jei žmogus gyvena, jis sutinka gyventi su kitu, tai dėl pagrindinių dalykų, dėl to, kad kažkokios smulkmenos netenkina, juk nepuolama skirtis. Jos nekelia grėsmės santykiams. Bet temos autorės sugyventinis jaukia namus ir nieko nedaro, kad būtų tvarkingi, jei ji kasdien kuopia. Tai jei jis netvarko, tai būtų malonu, kad nedarytų kiaulidės. Taip suprantu bent kažkokį gerumą ta linkme.

Štai dėl makiažo namie, kad nebūni, tai čia labai įdomu kodėl. Tiesiog aš dažniausiai su makiažu, bet tik ne namie, namie niekada nebūnu su makiažu, tiesiog jausčiausi ir atrodyčiau juokingai, visų pirma sau pačiai. Kam namie makiažas?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 03 22, 14:21)
Dėl beveik visko pritariu, nes vis tiek esmė laikosi ant banginių, o ne ant smulkmenų. Jei žmogus gyvena, jis sutinka gyventi su kitu, tai dėl pagrindinių dalykų, dėl to, kad kažkokios smulkmenos netenkina, juk nepuolama skirtis.

Klystat. Būtent smulkmenos ir tampa banginiais metai iš metų. Iš smulkmenų susidaro visuma.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 21, 15:30)
Pas mus yra taip- už viską mokam per pusę (nuoma, mokesčiai, maistas, kelionės). Drabužius, kosmetika, kurą, auto remontai ir visa kita perkam kiekvienas už savo pinigus:)valgyt darau aš, tvarkau namus, skalbiu irgi aš. Tiksliau pasakius, visa namų ruoša man smile.gif

Ir cia vadinasi seima?
Atsakyti