Įkraunama...
Įkraunama...

Finansai ir buitis poroje

QUOTE(Aimeja @ 2014 03 21, 15:47)
Tai va būtent, kad  šeimų yra statistika. O sugyventinių? Nėra. Niekas negali pasakyti tiksliai kiek sugyventinių porų išsiskiria po pirmų, antrų ar penktų metų, šeimas pavaidinę. Atėjo, pabuvo, išėjo. Statistika manau būtų įspūdinga.

Sugyventinių porose, kaip taisyklė, garsiausiai, kad nereikia santuokos rėkia moterys, o vyrai santūriai patyli.  Kas belieka, vis gražiau, negu sakyti, kad vyras tavęs vesti visdelto nenoribiggrin.gif Vėlgi čia buvo daug kalbėta forume, kad kodėl daugybė tokių porų, išsiskyrę  ir susiradę kitas poras, staiga vienas greitai veda, o kita staigiai išteka.  g.gif Juk šitiek metų tvirtino, kad santuoka yra niekas, tik popierius, balius ir t.t.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pazystu tik dvi ilgametes sugyventiniu poras. vieni nesizenija, nes nori storu lietuvisku vestuviu, o i kreditus nenori lyst , kiti jau vos ne pensijinio amziaus...na ten savos peripetijos biggrin.gif visi kiti kelis metus tempe ir i salis issilakste . o tokios meiles buvo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 03 21, 15:56)
kartais pavargstu nuo to. Sveikas jis, bet jo toks požiūris-kad pinigus šiais laikais uždirba tiek vyras tiek moteris, todėl mokėt reikia už viską per pusę. O namų ruoša-tai moters darbas, ne vyro. Na būna "švenčių"- kartą per pusmetį padaro vakarienę.

bukim biedni bet teisingi - vyras suvalgo 3 kartus daugiau. tai koks cia per puse g.gif
jam labai patogu su jumis gyvent 4u.gif ypac kai jus pati jokio poziurio neturit ir jam i burna ziuredama linkciojat... vyrai jam pavydi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 21 kovo 2014 - 16:21
Alexandra.R., nesivarginkite ka aiskinus, jei zmogus nenori surpasti, ir nereikia.

O jei rimtai, si poteme visai nesusijusi su tema, tad siulyciau net nepletoti mirksiukas.gif

Given, atsakysiu tau apie neva baimes. Nera jokios baimes, tiesiog nera poreikio atlikineti man brangutei beprasmiu veiksmu. Jei jie kazkam prasmingi, valio, man ne. Jei pameni, i soc ismokas nepretenduoju, i vyro pinigus irgi, nors jis jau mane zenkliai yra perspjoves, man pakanka savu uzdirbamu, kad buti finansiskai nepriklausoma. Viskas.

Limcamca teisi, dazniausiai butent issiskyrusios moterys nenori antra karta teketi, nes greciausiai yra nusivilusios santuoka, ar suvokia, kad ji kaip saugiklis mazai ka gali itakoti zmoniu saantikius. Taigi.

Daugiau sia tema nerasysiu.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 03 21, 16:00)
o kam tu pasiduodi tokiam poziuriui? blink.gif negamink jam valgyt, neskalbk jo rubu, staigiai pasikeis visi "poziuriai" biggrin.gif . patogiai cia tavo vyrukas isitaise doh.gif

Pati kai paskaitau kaip viskas skamba-tikrai kyla klausimas kodėl aš su tuo taikstausi doh.gif bet meilė...gera su tuo žmogum būti...kas ta buitis kai pagalvoji...tik kai pavargstu nuo darbų, pasidaro liūdna dėl to. O kai viskas gerai, tai atrodo nesunku ir tą namų ruošą dirbt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 03 21, 15:19)
Ir, kad ir kaip kitoms cia skaudetu, mes save laikom seima ir gyvenam kaip kitos seimos. Ir nemanau, kad ziurint tiek is finansu puses , tiek is buities, turim ar turetum elgtis kitaip, nei tos "tikros" seimos.

Ar bent suvokiat, kad tema ne apie jus ir kad niekam čia neįdomu kaip ir su kuo jūs gyvenat? g.gif Nu susireikšminimas tai totalus...
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 21, 16:44)
Pati kai paskaitau kaip viskas skamba-tikrai kyla klausimas kodėl aš su tuo taikstausi doh.gif bet meilė...gera su tuo žmogum būti...kas ta buitis kai pagalvoji...tik kai pavargstu nuo darbų, pasidaro liūdna dėl to. O kai viskas gerai, tai atrodo nesunku ir tą namų ruošą dirbt. smile.gif

nuoskaudos linkusios kauptis 4u.gif ar ne lengviau butu "perziureti" susitarima?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 21, 16:44)

Kai būsite nusivarius kaip žydo arklys, tai ir meilė išgaruos. O buitis yra didelė dalis visumos, kuri įtakoja mūsų laimę. Buityje mes kasdien, nes tai susikurta arba kuriama aplinka, artimiausia erdvė sau ir artimam, savo gyvenimui. Jei požiūriai į tą erdvę nesutampa, tai lauk bėdos.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 21, 16:57)
Kai būsite nusivarius kaip žydo arklys, tai ir meilė išgaruos. O buitis yra didelė dalis visumos, kuri įtakoja mūsų laimę. Buityje mes kasdien, nes tai susikurta arba kuriama aplinka, artimiausia erdvė sau ir artimam, savo gyvenimui. Jei požiūriai į tą erdvę nesutampa, tai lauk bėdos.

verysad.gif
tiesa, vasarą ir rudenį jis turi darbų-pjauna žolę ir lapus tvarko. Na dar šiukšles iki konteinerio nuneša:) žiemą židinį užkuria. Va čia jo manymu yra vyro darbai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 21 kovo 2014 - 17:18
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 21, 16:57)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 03 21, 16:02)
O kaip skirybu statistika atspindi jusus seimos darnuma?
neatsakot i klausima visgi.

atsakiau. Daug issiskira po metu, dvieju, penkiu, desimt ir t.t. O mes taikiai ir graziai daugiau jau isgyvenom. Jei ir sito nesuprantat, tai jau as cia niekuo daugiau padet negaliu biggrin.gif

QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 21, 16:50)
Ar bent suvokiat, kad tema ne apie jus ir kad niekam čia neįdomu kaip ir su kuo jūs gyvenat?  g.gif Nu susireikšminimas tai totalus...

nu, kad pasirodo visiems kaip tik idomu kaip ir kodel as taip gyvenu ir ko gi nesizeninu, nes gi reikia tongue.gif Jei man niekas nerasys tokiu komentaru, tai ir as to nerasysiu. Tai prie ko cia susireiksminimas?
Atsakyti
neisgaruos.
moteru aukos sindromas stebtinai ilgas ir patvarus.

Alexandra, buna visaip. vis daugiau pasigirsta pranesimu kad sugyventiniai musa sugyventines - sugyvventinis sumuse sugyventines vaika, ir tt.

is esmes, tai jus niekam nieko irodineti neprivalote.
ir isvis, kaip si poteme issivyste? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 21, 15:30)
Pas mus yra taip- už viską mokam per pusę (nuoma, mokesčiai, maistas, kelionės). Drabužius, kosmetika, kurą, auto remontai ir visa kita perkam kiekvienas už savo pinigus:)valgyt darau aš, tvarkau namus, skalbiu irgi aš. Tiksliau pasakius, visa namų ruoša man smile.gif

tai gal tada teisinga butu ir uz kosmetika moket per puse, kaip ir uz maista. Ir kas, kad moteris naudoja kosmetikos daugiau...

QUOTE(given444 @ 2014 03 21, 19:47)
ir isvis, kaip si poteme issivyste?  g.gif

kaip ir dauguma temu po kiek laiko - "i pievas".
Atsakyti
Tylene, na tikrai neblogai jūsų vyras įsitaisęs smile.gif. Kažkokie dvigubi standartai. Aš dar sutikčiau, kad daugiau namų ruošos gali tekti moteriai, kai ji nedirba. Tačiau finansinėje pusėje dalinantis viską pusiau, norėti, kad buitinėje pusėje būtų viskas padaryta be jo, tai jau kiek įžūloka.
Atsakyti