QUOTE(pievu.medus @ 2014 04 30, 16:58)
Aš negreito surinkimopalapine greičiaupasistatau, nei kaimynai tas greitasias plius, standartines lengviau nuo vėjo manau apsaugoti
Aš turiu greito surinkimo, negaliu atsidžiaugti, porą minučių ir palapinė stovi, išrinkti išvis pusės minutės tereikia Pirkau Gelomoj
Papildyta:
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 05 07, 09:17)
Kalbėjau su organizatoriais. Kai tiesiai užklausiau apie 150 sakė "greičiausiai taip"
Juk atsakė, kad greičiausiai taip.. Bet nenurodė šios sumos. Aš irgi bendravau su organizatoriais, ilgiau nei pusvalandį kalbėjomės, pati paprašiau, kad atsiųstų visiems tą laišką, kuris ir cituojamas, nes daugeliui buvo neaišku pavyko visgi registracija ar ne. Sumos nenurodė ir jeigu sakykim yra 200 vietų, užsiregistravo 199, tai pateks visi, net ir tie, kurie neparėmė. Tačiau faktas, kad norinčių daugiau nei yra vietų. O vietos ribotos dėl pernai metų. Pernai vietų buvo neribotas kiekis, priėmė visus. Bet dalis prekeivių buvo vienoje pusėje, dalis kitoje (kur mažiau pirkėjų), antrieji buvo mažiau paaukoję (nuo 0 arba mažiau nei 50 lt) ir labai nepatenkinti prastesnėmis vietomis. Todėl šiemet vietos visos geros, bet ju per puse mažiau.
O vat Pakruojy ar kur, nepamenu jau, yra organizuojamas tuo pačiu metu kažkoks festivalis, kur norodė tiksliai kokia aukos suma o tai yra labai neleistina