Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės -plepam toliau!

QUOTE(sapnelyte @ 2014 05 03, 22:34)
jei ne paslaptiskuo prekiavote?

vaikiška tekstile 4u.gif
Atsakyti
Jūsų merginos dar bent vietos geresnės buvo, nes mus tai nugrūdo į tą šalutinę gatvelę, vienintelė paguoda, kad ten kiniečių mažiau buvo. China valdo assa.gif , p.s. šiandien buvau Kauno botanikos sode, pasiciekavinti, nes mugę irgi organizavo, kaina už dieną 50lt buvo už 3 dienas 80 lt. Kaip bandžiau kainą paderinti, sakau brangu, dar supyko, Jūs ką norit, taigi tokia didelė mugė, tiek žmonių bus. smile.gif smile.gif Na žmonių tikrai buvo, kaip kaunui net ir nemažai, tačiau pagal ten buvusių prekybininkų veidus spėju, kad nieko gero, manau Jurbarke geriau buvo smile.gif
Atsakyti
Aš irgi prie tų pačių bulvių stovėjau smile.gif su eile dirbo žmonės smile.gif
Atsakyti
Kaip merginos - ar gundotes nulekti i Salcininku muge?
Labai jau rimtai surasyti ju tie nuostatai. Mastau g.gif, gal bus daugiau sveciu is kaimynines Lenkijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AushreIv: 05 gegužės 2014 - 22:50
Kaip jums Žagarė g.gif kas daugiau parems,tą ir priims(kiek tas daugiau nenurodyta,-oficialiai nemokama),o kitus tipo nesusimokėjusius nepriims blink.gif čia tokį laiškelį kolegos užsiregistravę gavo.Sakyčiau papindėjo organizatoriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AushreIv @ 2014 05 05, 23:48)
Kaip merginos - ar gundotes nulekti i Salcininku muge? 
Labai jau rimtai surasyti ju tie nuostatai. Mastau  g.gif,  gal bus daugiau sveciu is kaimynines Lenkijos.

Nežinau, kaip jums, bet man vieni prasčiausių pirkėjai - lenkai. Tąso tąso tuos daiktus ir paskui - drogo. Man jau iš Baltarusijos daug geresni.
O Žagarėje tai visai: kaimų kaimas o aukos nori 150 lt. Druskininkuose tiek nekainuoja. Atitrūko kaimas nuo žemės
Atsakyti
Ištrauka iš žagarės laiško smile.gif :

2. Prekybos vietų skaičius ribotas (dvigubai mažiau nei pernai metais),
todėl gali būti, kad negalėsime priimti prekiauti visus pageidaujančius.
Vienas pagrindinių atrankos kriterijų - paramos festivaliui dydis.
3. Konkrečios geranoriškos paramos sumos nurodyti negalime.
6.Vertinsime pagal pervestą sumą, o ne pagal anketoje užrašytą.
7. Visiems, kurie bus pervedę paramą, bet nebus suteiktas leidimas
prekiauti, paramą gražinsime
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 05 06, 11:00)
Kaip jums Žagarė  g.gif  kas daugiau parems,tą ir priims(kiek tas daugiau nenurodyta,-oficialiai nemokama),o kitus tipo nesusimokėjusius nepriims  blink.gif  čia tokį laiškelį kolegos užsiregistravę gavo.Sakyčiau papindėjo organizatoriai  doh.gif

biggrin.gif niu tai atrinks pagal didžiausią sumą.. bus tamtikras kiekis vietų ir žiūrės mažėjimo tvarka biggrin.gif

jai visi ar dauguma pervedinės po 100 Lt ,as pervedu 101 tai mane turi priimt lotuliukas.gif
o šiaip nežinau, labai norėjau į šia mugę šiemet,..bet ko gero praleisiu .. tikrai jau naglumui ribų nėra ..
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 05 06, 11:46)
Nežinau, kaip jums, bet man vieni prasčiausių pirkėjai - lenkai. Tąso tąso tuos daiktus ir paskui - drogo. Man jau iš Baltarusijos daug geresni.
O Žagarėje tai visai: kaimų kaimas o aukos nori 150 lt. Druskininkuose tiek nekainuoja. Atitrūko kaimas nuo žemės

Kurioje vietoje yra nurodyta tokia suma? doh.gif
Oficialiai mugė yra nemokama, tiesiog gali geranoriškai paremti. Tame pačiame, jau minėtame laiške, yra parašyta, jog konkreti suma nenurodoma. Tik būdamas negeranoriškas gali ir vietos negauti.
O Šalčininkuose tai kiniečiai valdo, esu buvusi prieš metus. Ir vietiniai maisto tiekėjai šašlykus nerealius kepa biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eva007 @ 2014 05 06, 23:12)
Kurioje vietoje yra nurodyta tokia suma?  doh.gif
Oficialiai mugė yra nemokama, tiesiog gali geranoriškai paremti. Tame pačiame, jau minėtame laiške, yra parašyta, jog konkreti suma nenurodoma. Tik būdamas negeranoriškas gali ir vietos negauti.
O Šalčininkuose tai kiniečiai valdo, esu buvusi prieš metus. Ir vietiniai maisto tiekėjai šašlykus nerealius kepa biggrin.gif thumbup.gif

Kalbėjau su organizatoriais. Kai tiesiai užklausiau apie 150 sakė "greičiausiai taip"
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 05 07, 09:17)
Kalbėjau su organizatoriais. Kai tiesiai užklausiau apie 150 sakė "greičiausiai taip"

Tada aš be komentarų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eva007 @ 2014 05 07, 17:25)
Tada aš be komentarų schmoll.gif

drinks_cheers.gif bebročių kaimas,ne kitaip mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 07 gegužės 2014 - 22:06